- 9 Nisan 2019
- 319
- 313
- 53
- 31
- Konu Sahibi VivaLaJuicy
- #28.021
Neredeyse hergün fal baktirdigim belki sabah akşam öğün öğün baktirdigim kafayı yediğim bir dönemdi Canım, yani kartları rastgele çektim hepsi ters geldi neredeyse düz gelen 2 tane kartım vardı.. An olarak bildiği şeyler vardı ilişkiniz bir yıl oluyor çoğu sıkıntılı ayrı gayri geçmiş işte benzer şeyler falan.. Ama geleceği çıksın istemem evet evlilik şart değil tabi ki böyle bir insan hayatımdayken ama ne idüğü belirsiz birşey yaşamayı da kimse istemez ki bir aydır bu sekildeyiz biz iş güç ikimizinde sıkıntıya girdi problemlerimiz oldu ve ben çok baskıcı bi insandım bu sebeple bana hep bir adım geride duruyor artık, sevdiğini biliyorum bunu zaten söylüyor ama korkutuyor işte böyle bakılan fallarda..Ne kadar kolay boyle seyler soylemesi, bir kere hisleri guclu olan falcilar olumsuzu boyle acimasizca soylemiyorlar hissetseler de kaldi ki Medyumcetin bana bir olumlu bir olumsuz bir olumlu yorum yapip, ikinci falda artik kesinlikle gormeyeceksin dedigine 3.falda simdi kartlar olumlu cikti iliski olacak ciddi bir sey 3 ay icinde demisti, kartlara gore kendince yorum yapiyor. O olumlu fali da cikmadi olumsuzu da ayrica, dedigi sekilde olmadi bende.
Doğru diyorsun hani kut diye söylenmez tabiki, kartları anlama göre yorumlamak kolay bir yandan. Ama artık fallarimi kahve falı üzerinden baktiriyorum onun enerjisini tutturup bakmaları daha zor oluyor çünkü..
Birde Ankarada bir Turuncu Cafe varmis yaklaşık 20 ila 25 arası falcılari varmis ve bütün falcılarinin çok iyi olduğu söyleniyor yani gelecek geçmiş an konusunda tutturamayani yokmus.. Sırf falcı uğruna Eskişehirden oraya gitmeyi düşünüyorum şimdi:)