Tam tersi, derz arası fircalamayacak kadar hayati seviyorum demeniz lazımdıBen de sizin gibiyim.Üstelik dönemsel değil,her zaman böyleyim.Bir tek yemek yapmaya üşenmem.Temizlik rutinim yoktur.Görüyorum sosyal medyada bugün bu dolabı düzenledim,yarın buzdobı silip düzenleyeceğim….bunlar bende yok.Asgari düzeyde 2-3 günde bir süpürme, silme ,tuvalet yıkama o kadar.Asla bal dök yala bir evim olmadı.Kendimi böyle kabul ediyorum.Derz arası fırçalayacak kadar hayatı sevmiyorum:)
Ben de yazın beş dak oturmazdım şimdi hiç kakasım yok.tembelim demeyi kendime hakaret sayıyorum.Mevsimsel yorgunluk olabilir.
Bu aralar bende öyleyim heryer heryerde.
Kalksam 2 saat sürmez
Ama soğuk hava iş stresi yorgunluğu,1 2 gün dinlenin sizde, kendinize gelirsiniz.
Çok geç oldu artık
Kalktım ben salonu topladım Mutfağı toplayıp kendime ıhlamur yapacağım,kahve içersem uyuyamam
sabah kalkamam
Sonrada kitap okuyacağım....
Konudaki Çalışkan ama aslında dönemsel tembellerAyaklanın hadi
Ben kalktım dediklerimi yaptım, üstüne çöp attım,meyve soydum.Çok geç oldu artıkyarın kalkarız.
Oğlum hasta gibi onu yatırdım.yanına uzandım öyle.afiyet olsunBen kalktım dediklerimi yaptım, üstüne çöp attım,meyve soydum.
Sadece çamaşır katlanacak.
birde kitap okuyacağım,Ballı ıhlamurum bile hazır
Sizede geçmiş olsun.Oğlum hasta gibi onu yatırdım.yanına uzandım öyle.afiyet olsun
Beklediğim yorum,çok güldüm...Temizlik ve yemek yapmayı seven bir koca bulacaksın
Aynen bizde de kocam temizlik ben yemek geçinip gidiyoruzBeklediğim yorum,çok güldüm...
Bizde temizlik sever var,
Yemek sever de benim tamamlandı
Yaratıcılık ve tembellik doğru orantılıdır2 cocuklu tembel bir kadin olarak bazi taktiklerim var
- ev islerini paylastir
- alabildiğin yardimi al, maddiyat izin veriyorsa yardimcidir, robot supurgedir, getir götür ismarlamadir kullan.
-yıkanmış dogranmis sebze al. Hazir ev yemegi yapan yerleri ogren. Kış hazirligi icin evde yapip satan teyzeleri es gecme
-tek tencerede pisen yemekleri ogren, kremali sebzeli tavuk sote vardi bu aksam menusunde mesela, her sey var icinde, 3 cesit yemege ne hacet
- minimalist takil. Aldigin her esyayi temizlemen / duzenlemen gerekecek. Mecbur degilsen alma.
- aldigin her mobilyanin altina supurge girsin, temizlik yaparken itme, cekme, kaldirma vs gerekmesin.
- kurutma makinesi al, cikani as, utuden muaf ol
-marie kondo ablanin taktiklerini oku, sana uyani uygula. Ben oda toplama konusunda faydasını cok gördüm.
Yaratıcılık ve tembellik doğru orantılıdır
Zeki ve tembelsen çok çalışkan olabiliyorsun
Ben mütemadiyen tembellik hissediyorum ev işleri konusunda, yorgun olduğumdan değil ve bizim evde minnak bir evcik ama sevmiyorum iş gerci kaç kişi seviyordur.
Neyse genelde izleyecek, dinleyecek bir şeyler açar kafamı ona veririm dusune, dinleye bir bakmişsin bitmiş ama herşeyi bitirmem dinlene dinlene yaparim mesela makinayi dizdiysem geçer 15dk otururum.
Yok aslinda sorun ne biliyor musun.
Baya seven insan da var. Benim arkadaşım hobi olarak yapiyordu mesela. Maddi durumu falan yardimciya gayet yeter olmasina rağmen.
Sorun bizim gibi sevmeyen insanlarin, bu seven insanlari görüp kendimizi eksik hissetmemiz.
Halbuki seven yapsin. Sevmeyen de idare ettigi kadar yapsin
hasjhsjshss benim taktik bu iste askim ben simdi supururum ama yarim saat falan surer sen hemen 5dkda supursen ben de kahve yapsam icsek olur muTemizlik ve yemek yapmayı seven bir koca bulacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?