- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
Ben robotu calıstırıyorum hep gecen bisey kacmıs icine geldi cıkardı evi temizliyim temizken robotu calıstır cok kirlenince robotun devreler yanıyo dedi iste gercek ev hanımlıgıhasjhsjshss benim taktik bu iste askim ben simdi supururum ama yarim saat falan surer sen hemen 5dkda supursen ben de kahve yapsam icsek olur muderim ama kahveyi de yapmam yatarim.
Benim gibi dinlene dinlene iş yapan biri daha varmışBen mütemadiyen tembellik hissediyorum ev işleri konusunda, yorgun olduğumdan değil ve bizim evde minnak bir evcik ama sevmiyorum iş gerci kaç kişi seviyordur.
Neyse genelde izleyecek, dinleyecek bir şeyler açar kafamı ona veririm dusune, dinleye bir bakmişsin bitmiş ama herşeyi bitirmem dinlene dinlene yaparim mesela makinayi dizdiysem geçer 15dk otururum.
Ben dısardan yemek isteyince bile köpük tabaklarla falan getiriyolar ya ya da plastik karton vs neyse işte onları direkt masaya koyar oturur yerim bazen çatal da getirmem plastikle yerim yemekten sonra geldiği poşete herşeyi geri atar yatarım ahshsdhdjdjdjKendim sevmiyorum diye cogunluk sevmezmiş gibi geliyor nebileyim nesi sevilir ki iş işte yasadigin ortami mecbur tamizliyorsun.
Bizim ev minnacik ve az eşyali. Oyle dip köşelik bir temizlikte vs eşim de iş yapiyor zaten. Ama hiç oyle hevesle yapmiyorum yine de sündüre sündüre yapiyorum az bir şey işi.Eli çabuk başkasi gelse benim yaydigim şeyi yapmak 1 saat sürmez.
Benim gibi dinlene dinlene iş yapan biri daha varmışinsanlar bütün işleri bitirdikten sonra kahve keyfi yaparlar, ben ise işler bitmeden bir kac defa
Ben dısardan yemek isteyince bile köpük tabaklarla falan getiriyolar ya ya da plastik karton vs neyse işte onları direkt masaya koyar oturur yerim bazen çatal da getirmem plastikle yerim yemekten sonra geldiği poşete herşeyi geri atar yatarım ahshsdhdjdjdj
Bndede bu durum vardı bazı vitaminlerim eksik cıktı baktırdım tedavisini olunca bariz bi sekilde toparladım enerjim yerine geldi.psikolojk bile faydası oldu bi baktırın derimMerhabalar iyi akşamlar herkesee
Bu da dert mi demeyin ama ben ev işi konusunda çok tembelim özellikle bu aralar. Yalnız yaşıyorum. Işten yorgun geliyorum ve abuk subuk her şeyi yapıyorum iş hariç. Tv izliyorum, youtubeda milattan önce kalma programlara bakıyorum, instagramda geziniyorum ama assslaaa ev işi yapasım gelmiyor. Memleketten geleli 5 gün oldu hadi ilk günler yorgundum falan da artık kaç gün oldu. Elimi bir şeye süresim gelmiyor. Yemek yapmayı zaten hiç sevmiyorum. Evim şu an pis değil giderken temizlemistim ama 5 gündür temizlik yapmıyorum her yer her yerdeMemlekete gittiğimde herkes çok zayiflamissin dedi e zayıflarım yemek yapasım yokki aile evinden çıkınca öğün sayısı düştü Yarın bir gün evlensem çoluk çocuk elime düşecek daha kendi karnımı doyurmuyorum. Tembelliğe bir çözümünüz var mı çünkü aslında çok sinir bozucu.
Robot süpürge ve haftalık yarım gün yardımcıMerhabalar iyi akşamlar herkesee
Bu da dert mi demeyin ama ben ev işi konusunda çok tembelim özellikle bu aralar. Yalnız yaşıyorum. Işten yorgun geliyorum ve abuk subuk her şeyi yapıyorum iş hariç. Tv izliyorum, youtubeda milattan önce kalma programlara bakıyorum, instagramda geziniyorum ama assslaaa ev işi yapasım gelmiyor. Memleketten geleli 5 gün oldu hadi ilk günler yorgundum falan da artık kaç gün oldu. Elimi bir şeye süresim gelmiyor. Yemek yapmayı zaten hiç sevmiyorum. Evim şu an pis değil giderken temizlemistim ama 5 gündür temizlik yapmıyorum her yer her yerdeMemlekete gittiğimde herkes çok zayiflamissin dedi e zayıflarım yemek yapasım yokki aile evinden çıkınca öğün sayısı düştü Yarın bir gün evlensem çoluk çocuk elime düşecek daha kendi karnımı doyurmuyorum. Tembelliğe bir çözümünüz var mı çünkü aslında çok sinir bozucu.
Bizim gibi keyifciler dısında sunumlu tabak hazırlıyo millet onlarla ahshshshshsEn iyisi oyle oluyor.
Onlari tabağa koyan mi varmiş ben de hep geldikleri şekilde yerim.
Ben bazen akşamları mutfağı toplamadan bırakıp yatmak istediğimdeBen kendime gore birkac taktik geliştirdim.
Mesela evin en az kirli yerinden temizlige kendimi zorluyorum. Bu ısınma asamasi. Cabuk bittigi icin beni motive ediyor.
Sonra bir tik daha ustu neresiyse orayı temizliyorum sonra bir ustu vs. En sona da mutfağı birakiyorum ben. Çünkü mutfagim buyuk ve isi cok oluyor. Oraya gelene kadar motive olmus oluyorum ve diyorum ki kendime haydi burayı da bitirirsen evin tertemiz
Bir de sure tutma var. Mesela yatak odası 10 dakika diyorum ama 5 6 dakikada bitiriyorum. Harika hissettiriyora mutfağa mesela 1 saat dediysem 45 dakikada bittiyse ohhoo diyorum benden hizlisi yok hem körüm hem sağır kendimi agirliyorum yani
Ben de bu sekilde yapiyorum . En toplu yerden basliyorum . Topladikca tik . Sure de tutuyorum .Ben kendime gore birkac taktik geliştirdim.
Mesela evin en az kirli yerinden temizlige kendimi zorluyorum. Bu ısınma asamasi. Cabuk bittigi icin beni motive ediyor.
Sonra bir tik daha ustu neresiyse orayı temizliyorum sonra bir ustu vs. En sona da mutfağı birakiyorum ben. Çünkü mutfagim buyuk ve isi cok oluyor. Oraya gelene kadar motive olmus oluyorum ve diyorum ki kendime haydi burayı da bitirirsen evin tertemiz
Bir de sure tutma var. Mesela yatak odası 10 dakika diyorum ama 5 6 dakikada bitiriyorum. Harika hissettiriyora mutfağa mesela 1 saat dediysem 45 dakikada bittiyse ohhoo diyorum benden hizlisi yok hem körüm hem sağır kendimi agirliyorum yani
Ayy kesinlikle oyleBen bazen akşamları mutfağı toplamadan bırakıp yatmak istediğimdeskandal:), kendime "yarım saatini bile almayacak" dediğimde motive oluyorum. Ve sabah temiz ve toplu bir mutfağa uyanmak gibisi yok
Bizim gibi keyifciler dısında sunumlu tabak hazırlıyo millet onlarla ahshshshshs
En son ne zaman kullandım hatırlamıyorumRobot süpürge alhayat kurtariyomus, canmış, öpülesi sevilesiymis
Tembellik ayrı .Pis olmak ayrı .Pis deılsenız tembellık gecıcıdır .Merhabalar iyi akşamlar herkesee
Ne temizlik ne yemek , hiçbirinden hazmetmemşimdi küçük çocuğum olduğu için yapmamaya bahanem de var ama çocuğa yemek yapıyorum tabii, kendim de yiyorum.esim tencere yemeği yemez, ona da pratik şeyler yapıyorum. Temizlik anlayışım yerde tozlar ucusmuyorsa okeydir. Cam mam hayatta silmem
Tabak çatal kirlettikten sonra dışardan söylemenin ne anlamı kalır ki zatenBen dısardan yemek isteyince bile köpük tabaklarla falan getiriyolar ya ya da plastik karton vs neyse işte onları direkt masaya koyar oturur yerim bazen çatal da getirmem plastikle yerim yemekten sonra geldiği poşete herşeyi geri atar yatarım ahshsdhdjdjdj
Oyuncakları oğluma toplatıyorum hahahYorumlardan yanlız olmadığımı anladimoyuncakları toplamadan yatabilirim demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?