Tembel bir kadın olmak

Tamam gordum aslında iyi duruyor zaten nedense yuvarlak baslıklar daha iyi temizliyor gibi geliyor bana.dikdortgen olanlar cizgi bıraakıyor sanki.ben buna bi bakayım valla guzel duruyor tesekkur ederim m
Bu da tablet/sprey gibi yeri tam kavrayanlardan. Vileda yeri okşuyor gibi geliyor bana.

o saçları hiç bir vileda mop almaz.benim de çok dökülüyor saçlarım.en iyi çözüm robot süpürge.salıyorsun topluyor saçları tozları.ama robot süpürgeler evimi temizliyor ben de yan gelip yatıyorum diyenlere inanmayın.eşyaların altı açık bile olsa asla tam temizlemiyor.iyi çeken köşeler için aparatları olan başka bir süpürgede şart oluyor.dyson kulllanıyorum kablolu da robottoysa xiomi.bütçem olsaydı daha iyisini alırdım ama robotun.saçlara tek çare o robot işte.yoksa günde 2 kere büyük süpürgeyi de çalıştırmak gerekiyor.mutfaktan bile çıkıyor yerden saçç

Bence kesinlikle kendini bu durumdan kurtar hepimizin bazen böyle hiç bir şey yapmak istemeyecek anları oluyor ama bu alışkanlığa dönüşürse işte o zaman sıkıntı başlar müzik dinleyerek yapmayı dene güzel hoş kokularla evini sil temizle inan ruhuna iyi gelecek pes etme

Kadir ezildi'yi izleyin geçen gün Youtubeda önüme çıktı, adam öyle bir iştahla temizlik yapıyor ki bir saat sonra kendimi diş fırçasıyla ocak içlerini fırçalarken buldum
onla benim diyen kadın boy ölçüşemezzzz.temizliğin ordinaryus prof.u

Vallahi her anlamda beni ona katlar herhalde adamın içine 60 yaşında kaynana kaçmış sanki
benim şu anki evimi görse yüzüme tükürür o Kadir.Her gün yalandan temizleyip büyük temizliği erteliyorum.Bahane çookkk hava soğuk aa karnım ağrıyor aaaa dur bi film izleyeyim bdv ye bir bakayımm aa şu kitabımı bitireyim dur canım sıkıldı arabayla bir turlayayımm en güzeli deee amannnn eve kim geliyor yat uyu 2 saat daha cey ceyii kendime söylememmm.edit:imdattt konu sahibine benzemeye başlamışımmm

Ay sormayın ya birini yemege davet etmeye utanır oldum sacımı topladıgım kafama vişeyler bagladıgm halde kac kere esimin tabagından sac cıktı.heralde uzerıme kazagıma falan yapısıyor yemek yaparken giriyor içine tiksinmeye basladım kendimden kestirdim iyice yine dokuluyor memeyi kesince dokulme biter inşallah.robot supurge de sanırım sadece toz sekılnde olan pşsligi alıyormus ya büyük kırıntıları falan alıyormu eşime dedim alsak mı diye cok anlıyormus gibi diyorki onu kullanmadan önce evi önce bir normal süpğrgeden geciyosun ondan sonra robot calstıryorsun o tozu alıyor sadece diyor ben de su ihl..s marka temizlik robotları var ya bi ara meshurdu ondan almsıtım ceyize birkez calıstırdım afedersin esek olusu gibi supur geri kaldır derken yoruluyor insan zaten yerde kaplıyor bende hep Dyson dusunuyotum kimde varsa memnunmuusn diye soruyorum ama esim yeter ev supurge Vileda doldu diyor bir insan viledadan nasıl memnun olmaz alt tarafı silip gecicen yok leke bırakıyor yok pisligi dagıtıyor diyormusum.galiba tek Care eski bir tsortle elle silecem

Bu da tablet/sprey gibi yeri tam kavrayanlardan. Vileda yeri okşuyor gibi geliyor bana.
Evet ama pratik baya.bide parex compakt var buna benzer kenarları katlanıyor duvar kose ve suprgelıkleride siliyor ama yorumlara baktım kutuda katlanabilir gösteriyor gelen katlanmayan modeldenmiş.oyle olsa cok iyi olurdu vakit olsa elle silerdik.ama elle silenler baza koltuk altlarını nasıl siliyorlar ola

Arada bir arkadaşını eve kahve içmeye çağır.O zaman insan kendini mecbur hissediyor iş yapıyor.yoksa rahatına bak sal nereye kadar giderse kendin rahatlama dinlen.sonra zaten yaparsın.Acil toparlanmak için misafir çağırmak iyi yöntem tavsiye ederim

Bilemedim canim onu. Kullanmadigim icin net yorum yapamicam. Ama soyle olabilir. Gercek koroplast degildir, çakmadir belki. Kendi saticisindan ya da iyi bir magazadan almak gerek. Hem gozle gorup denemis olursun.

robot sadece saç tüy değil kırıntı falan ne bulursa alıyor.tek sorunu evde eşya çoksa aralara giremiyor.ama günlük temizlik için ideal.silmesini hiç istemedim o konuda bilgim yok.kendim viledayla siliyorum haftada bir evi.ama süpürme işi her gün gerekiyor evime küçük çocuk vs olmadığı halde.kapı arkasına bile toplanıyor tozlar 1 günde.robot işte hergün süpürmekten kurtarıyor insanı.elle silmeyin omurga hasarına bile sebep olur kalıcı.temiziz diye madalya takılacak değil biz kadınlara olduğu kadar.

Ben onun yaptığı temizliği bir kere yapsam her yeri jelatinlerim ilk misafire kadar açmam adam buz dolabının motorunu falan çıkarıyor bir şeyler yapıyor aspiratöru komple söküp içini siliyor. İzlerken e biz baya pismişiz dedim yok tamam pis değiliz çok şükür de çamaşır suyuyla yikanacak kadar da delirmedik

Haklısınız valla elle ugrasılmaz zaten peki cok elektrıtık tuketıyormu bu robot supurgeler ya sanki uzun sure sarjds kalması gerekiyo

Ben de aynı sizin gibiyim valla

ben aile evindeyim evi otel gibi kullanıyorum işten valla kafamı kaldıracak vaktim yok yorgunluktan ölüyorum haftada bir gün izin oluyor onda da geç uyanıp anca hazırlanıp geziyorum tembelliğin alası bende odamı bassa biri bu nasıl oda der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…