- Konu Sahibi Pelinaycik
Alistirmayacaktin sekerim...gecti artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanı demek ıstedıgın o işte en azından tembel degılÇocuk yapımındaki etkisi babaların nasıl oluor biliyorsundur. Gerisi bize kalıyor. 9 ay hamilelik. Sonra lohusalık. Buyutme. Hastane işi okul işi parka götürmek falan hep biz annelerde. Sonuçta bi embriyo bırakıcak bunda da tembel olmasın bari. Hoş adamlar için zevk.
valla hicte hepsi bende degil her erkek ayni degil. benim esim isten gelir gelmez nereye gidelim der cocuklsrla. bazen ben gitmem o cikarir yüzme sinema park .bunun anne kadin olmakla alakasi yok benin kocam yapiyor yemeklerife yediri benim isin varda altinida alirÇocuk yapımındaki etkisi babaların nasıl oluor biliyorsundur. Gerisi bize kalıyor. 9 ay hamilelik. Sonra lohusalık. Buyutme. Hastane işi okul işi parka götürmek falan hep biz annelerde. Sonuçta bi embriyo bırakıcak bunda da tembel olmasın bari. Hoş adamlar için zevk.
İyi ne mutlu size. Ben sizin kocanız yapmıyor mu dedim?valla hicte hepsi bende degil her erkek ayni degil. benim esim isten gelir gelmez nereye gidelim der cocuklsrla. bazen ben gitmem o cikarir yüzme sinema park .bunun anne kadin olmakla alakasi yok benin kocam yapiyor yemeklerife yediri benim isin varda altinida alir
Yok bi drama fln yok ama evlenmedem önce aynı evde yaşamadık hiç sadece
Nikahtan once eslere evisi listesi yapip bunlarida kabul ediyomusun demek lazim.. ..
Nikahtan once eslere evisi listesi yapip bunlarida kabul ediyomusun demek lazim.. ..
Durumunuz gerçekten çok ciddi Allah yardımcınız olsun bu mesele yapma yapsın etme etsinlerle çözülecek bir durum değil çünkü eşiniz bu şekilde düzelmez bence siz profesyonel bir yardım almalısınız eşinizin hem maddi olarak eksikliklerin farkında olmalı hem de sizin psikolojik olarak yiprandiginizi fark edip sözleri toparlama yoluna gitmeli. Duzeltilebilecek bir durum ama zorla değil sabırla olmalı kolay gelsinBaşlık tam 1 yıl evvel açılmış . Ama yazmak istedim çok bunaldım çünkü . 27 yaşında yarın evliliğinin 2. Yılını dolduran 6 aylık bir çocuğa sahip olan bir kadınım. Çocuğuma şu an kendim bakıyorum , ücretsiz Doğum iznindeyim . Benim sorunum benzer fakat başka . Kocam tembel . Ev işlerinde , çocuk bakımında halkını yiyemem çok yardım ediyor. Ama adam her sabah 30 kere çağırmadan işe gitmiyor . Bıktım , bunaldım . Sırf işe gitmediği için 40 bin lira batırdı daha 2 ay evvel dükkanını kapattı . Şimdi desen bir yere başladı yine kendi mesleği 1 den önce işe gitmiyor . Haliyle yaptığı işin yüzdesini aldığından para da kazanamıyor. İşe dönmem Laz'ım ama bebeğimi bırakamıyorum kimseye . Yükü üzerime alınca iyice salıyor . Yarın evlilik yıldönümümüz ve bir çiçek alacak bile parası Yok cebinde biliyorum . Evim kira , çocuğum emmiyor . Ay yazarken bile bunaldım. Bana da yardım edin nolur , ben şimdi ne yapıcam ?