Temizlik Yapamıyorum

merila1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2025
41
93
3
25
Eşimle evleneli 1 yıl kadar oldu. Eşim(erkek) çok titiz bir insan. Ama ben onun kadar titiz değilim ve evde temizlik yapamıyorum. Yani içimden gelmiyo istekle yapmıyorum yapsam bile 2. gün aynı hale geliyor. Artık bu konuda tartışmaktan da çok yoruldum. Neler yapabilirim nasıl ilerleyebilirim? Gerçekten çok bunaldım🙃

Eşim (erkek).başka bir ihtimal varmı.
Yardımcı birini alın yapamiyorsaniz.mecbur yapılacak o işler.esinizle birlikte yapın.yiyip içip yatayım gezeyim kafasinda iseniz işiniz zor evlenmeseydiniz.yok istiyorum ama elimi kaldıracak gücüm yok diyorsanız değerlerinize baktırın.

Eşimle evleneli 1 yıl kadar oldu. Eşim(erkek) çok titiz bir insan. Ama ben onun kadar titiz değilim ve evde temizlik yapamıyorum. Yani içimden gelmiyo istekle yapmıyorum yapsam bile 2. gün aynı hale geliyor. Artık bu konuda tartışmaktan da çok yoruldum. Neler yapabilirim nasıl ilerleyebilirim? Gerçekten çok bunaldım🙃
Parantez içinde eşinizin erkek olduğunu belirtmeniz iyi oldu🤭
Konu içinse, Çok titiz ise muhterem yardım etsin madem.

Eşim (erkek).başka bir ihtimal varmı.
Yardımcı birini alın yapamiyorsaniz.mecbur yapılacak o işler.esinizle birlikte yapın.yiyip içip yatayım gezeyim kafasinda iseniz işiniz zor evlenmeseydiniz.yok istiyorum ama elimi kaldıracak gücüm yok diyorsanız değerlerinize baktırın.
açıkcası içimden gelmiyor hiç

Toplamak mı dağınıklık mı? Çalışıyor musunuz?
çalışıyorum
Parantez içinde eşinizin erkek olduğunu belirtmeniz iyi oldu🤭
Konu içinse, Çok titiz ise muhterem yardım etsin madem.
ay🤣 normalde karma yerlere yazarken belirtiyorum ya hep burda da alışkanlık belirtmişim🤣🤣 ediyor ama yine yeterli gelmiyor ona da

esin titizse esin yapsin sen de alisveris gibi, yemek gibi, fatura takibi gibi sorumluluklari al olsun bitsin
ben de daginik bir insanimdir, bir cesit yemek yapar mutfagin icinden gecerim:)
nişanlımla anlasmamiz yemekler benden bulaşık, supurge, ortalik toplamak ondan, tuvalet ve mutfak lavabosu ocak temizligi benden seklinde. bir de her mevsim gecisinde detayli temizlik var 3 ayda bir.
7/24 olmasa da gunun cogunda beraber evdeyiz, sistem bir senedir guzelce isliyor. evlendikten sonra da degisecegini sanmiyorum.
siz de bir gorev dagilimi yapin, zoraki sekilde halletmeye calisin sizinkileri.
ya da silme supurge camasir sizden olsun, butcenizden robot supurge ve kurutma makinasi ayirin kendi isinizi kolaylastirin

iş bölümü yapın. Ve çalışıyor musunuz?

esin titizse esin yapsin sen de alisveris gibi, yemek gibi, fatura takibi gibi sorumluluklari al olsun bitsin
ben de daginik bir insanimdir, bir cesit yemek yapar mutfagin icinden gecerim:)
nişanlımla anlasmamiz yemekler benden bulaşık, supurge, ortalik toplamak ondan, tuvalet ve mutfak lavabosu ocak temizligi benden seklinde. bir de her mevsim gecisinde detayli temizlik var 3 ayda bir.
7/24 olmasa da gunun cogunda beraber evdeyiz, sistem bir senedir guzelce isliyor. evlendikten sonra da degisecegini sanmiyorum.
siz de bir gorev dagilimi yapin, zoraki sekilde halletmeye calisin sizinkileri.
ya da silme supurge camasir sizden olsun, butcenizden robot supurge ve kurutma makinasi ayirin kendi isinizi kolaylastirin
ama onun da işi çok ağır, yani çok yorulup geliyor elinden geldiğince yapıyor. benim işim ona göre hafif tabi o yüzden benden bekliyor biraz🥲

ortaklaşa herkesin işi kendine ağır diyeceksin sen olmasaydın. temızlıgını yapmayacak mıydı?
annesi yapıyormuş🥲 anneci biri değildir daha çok işine odaklı ama annesi evinde her işi eksiksiz yapıyor. çalışmadığı için tabi. bir kaç kez anlatmaya çalıştım ama konu sen de çalışmasan evle ilgilensen olur mu diye ricaya geliyor. Bu sefer de benim gönlüm olmuyor, calismak istiyorum🥲

annesi yapıyormuş🥲 anneci biri değildir daha çok işine odaklı ama annesi evinde her işi eksiksiz yapıyor. çalışmadığı için tabi. bir kaç kez anlatmaya çalıştım ama konu sen de çalışmasan evle ilgilensen olur mu diye ricaya geliyor. Bu sefer de benim gönlüm olmuyor, calismak istiyorum🥲
olmaz sen annesi değilsin maaşından istiyor mu peki? Yoksa dokunmuyor kendı parasından mı harcama yapıyor? İş bölümü yapmamız Gerek tek başına altından kalkamıyorum de ya da kadın tut temizlettir çalışıyorsun sonuçta

Back
X