Dikkat etmedim özür dilerim halen şoktayim yanılmış olmayı çok isterdim cok değer verdim çünküKeşke konu başlığı da içerikteki gibi “yardımcı abla” olsaydı
Yani eminseniz, daha niye evinizde tutasınız?
“İki çocuğu var, okutuyor” demişsiniz de hırsızlığın haklı bir sebebi olamaz
Kibar şekilde işine son vermek doğrusu sanırım ama onu bile nasil yapacağımı inan bilmiyorumBöyle birisine hala kendi çocuğunuzu mu emanet edeceksiniz ?
Keşke yanılsaydım keşke uyuyamiyorum üzüntüden esim de bu 2. Olayı istemiyorum o kadını dedi bende cok alışmıştım 2 sene sonuçta ama işine son vermek durumundayım ne yazık kiEmin misiniz ?
Bir Yanlışlık falan yoksa derhal işine son verin .
Hırsıza çocuk emanet edilir mi ?
Cok haklisin inan neye heves ettiyse verdim isteseydi eğer yetmiyo deseydi verirdim ama bu cok aşağılık bi durumSon ver işine,,sen ona çocuğunu,evini emanet ediyorsun,o senin çantandan para çalıyor,belli ki güvenilmez..
2 senede hiç mi fark etmedinizKeşke yanılsaydım keşke uyuyamiyorum üzüntüden esim de bu 2. Olayı istemiyorum o kadını dedi bende cok alışmıştım 2 sene sonuçta ama işine son vermek durumundayım ne yazık ki
Yok ya hiç bir vukuatı yoktu cok guveniyodum en son iki ay önce eksildi ondada cok emindim ama kendimi avuttum yok dedim yapmaz o günden bu güne temkinliydim ama bugün unuttum çantamın içinde antrede ve yine eksildi2 senede hiç mi fark etmediniz
Bilemeyeceğim valla . Yine de tam eminsen gönder diyorumYok ya hiç bir vukuatı yoktu cok guveniyodum en son iki ay önce eksildi ondada cok emindim ama kendimi avuttum yok dedim yapmaz o günden bu güne temkinliydim ama bugün unuttum çantamın içinde antrede ve yine eksildi
Güvenim sarsıldı canim bi kere düşünsene hildir hildir cüzdan sakladığını cok fenaBilemeyeceğim valla . Yine de tam eminsen gönder diyorum
Ayır yollarını ya da dene bir kere . Ortaya para koy atıyorum 100 TL biraz eksilirse bil ki alıyorGüvenim sarsıldı canim bi kere düşünsene hildir hildir cüzdan sakladığını cok fena
Daha kaç kere deneyecek denemiş işteAyır yollarını ya da dene bir kere . Ortaya para koy atıyorum 100 TL biraz eksilirse bil ki alıyor
Ben olsam bir kere daha Dener iyice emin olup by by derdim .Daha kaç kere deneyecek denemiş işte
Ay ne kötü bisey sırtından bıçaklanmış gibi hissediyo insan cok fena şu şoku atlatayım etraflıca düşünücem olmadi kendim yapicam temizliğimi cunku başka bi ablaya güvenemem artik heraldeAyır yollarını ya da dene bir kere . Ortaya para koy atıyorum 100 TL biraz eksilirse bil ki alıyor
Demi cok ayıp bisey ben 6 yıllık eşimin cüzdanını açmadım daha yemin ediyorum kiİnsanlar yaptıklarının spnucuna katlanmalı. Ufak çocuk değil. İşine son verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?