Belki ben yanlış anladim dedim bilmiyorum emin olamadım daha doğrusu hic konduramadim ama dün emin oldumzatn daha önce yapmıs neden son vermediniz de sindi yanıyoraunuz . alısmıs işte belki para harici seyler de alıyor hırsızlık yüz kızartıcı bir suc cezasını cekmeli en azından işten atılarak
Keşke yanılmış olsam ben unutmuş olsaydım o kadar üzgünüm kiValla ben olsam kendimden 100 de 100 emin olarak denerdim oyle yollardim ne bileyim beser sasar insan kendim icin yazdim cunku unutma huyum var ondan vebalden cok korkuyorum baska birseye benzemez onun serrine girecegome ziyan yol bir daha gitsin derdim
Ya evin bir kosesine koyardim ya bozuk koyardim ne bileyim oyle dener yollardim ama sen ben 100de 100 eminim diyorsan nazikce yolla yuzunede gelme nasilsa biliyor hatasini biraz izin aldim ben ilgileni evle cocukla dersin
Korktum açıkçası elinde görünce cirkeflesir bisey yapar mi diye evimde tutmuyorum ilkinde yanılmış olabilir miyim diye bi şans daha vermek istedim keşke yanılsaydım ikinci de zaten isine son verdimSiz evdeyken çantanızı ve cüzdanınızı açıp almaya nasıl cesaret ediyor ki hemde sesi de duyulmuş gidip bakmadım diyorsunuz neden? ben olsam özellikle bırakır izler yakalardım bile bilr hala evinizde tutmanız enteresan yani
Zaten emin olmuş onun aldığına bence büyük bir risk dediğiniz kadın o panikle saldırsa ne olacakiğnele bu kadını ...evimde cinler periler mi geziyor ne cüzdanımdan paralarım okus fokus oluyor de..evinden çıkar maddi olarak zor durumdayız maaşını veremiyeceğiz dersin...bu kadın bugün paranı çalarsa yarın evinden eşyalarınıda yürütür..emanete hiyanet edeni durdurma..kendine yeni bir kapı bulur...ispat etmek istersen şöyle yap yine cüzdanına para koy cüzdanıda açık bir yere koy...ama paraların üstüne ufak bir işaret koy...kalemle vs...mesela 50 tl ye yap...takip et cüzdanını ...o evden gitmeden cüzdanına bak almışmı diye..almışsa bana 50 tl acil lazım verebilirmisin de..o parayı verirse işarete bak ..sonra bunu ben senden şüphelendiğim için yapmıştım de evden gönder...
doğru o da var...suçlu olduğu ortaya çıkarsa kendini kurtarmak için yapabilir...en iyisi yol vermekZaten emin olmuş onun aldığına bence büyük bir risk dediğiniz kadın o panikle saldırsa ne olacak
En temizi eve sokmadan yollamak
Aynen öyle yapicam canimZaten emin olmuş onun aldığına bence büyük bir risk dediğiniz kadın o panikle saldırsa ne olacak
En temizi eve sokmadan yollamak
Ablacım bundan sonra seni alamayacağız durumumuz sıkışık diyip yollamak sen sağ ben selamet olayıdoğru o da var...suçlu olduğu ortaya çıkarsa kendini kurtarmak için yapabilir...en iyisi yol vermek
Teşekkür ederim allah kimseye vermesin böyle seyGecmis olsun .Iyi ki siz evdeyken olmus emin olmussunuz .Kendine bebek emanet edilen kadin hırsızlık yapıyorsa daha neler yapmaz. Iyi ki çocuğunuza zarar vermemis .Kurtulmussunuz .
Eşimin bana araba alacağını biliyo onu bahane edeceğim cok sıkıştık kusura bakma diycemAblacım bundan sonra seni alamayacağız durumumuz sıkışık diyip yollamak sen sağ ben selamet olayı
Ne olur ne olmaz kapı kilidini değiştirinEşimin bana araba alacağını biliyo onu bahane edeceğim cok sıkıştık kusura bakma diycem
Yarın arayacağım canimNe yaptınız acaba merak edıyorum konuştunuz mu ???
Bahaneye gerek yok bence hatta kafasında soru işareti kalmalı ki sizin paradan haberiniz olduğunu anlamalıEşimin bana araba alacağını biliyo onu bahane edeceğim cok sıkıştık kusura bakma diycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?