Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Senin testin 20 sindeydi ama, bence bekle canim carsambaya kadar. Degerin dusuk cikacak hamile degilim diyeceksin ama belki carsamba yukselecek. Bu kadar bekledin sabret bence canim

evet haklısın ama sankii zaman durdu yaaaaaaa diyorimki yarın herkes yasin okusa kandil ya toplu dua etsek onu nasıl ayarlarız sence

aa ne güzelll..
3tane izmirli olduk.. aynı merkezlerdemi yaptırıyoruz yoksa

aaa canım ben ne yazıkki izmir de değilim ,tayin,Edirne deyim,burasıda güzel ama yine insan özlüyooo çoook,ben Edirne de özel bi hastanede yaptırıyorum arkadaşlar.

canım çok sevindim hadir hayrılısı,duygucum senin çatatma iğnelerinina dı neydi??
bende konuştum anestezi yapmıcaz gerek yok dediler hayırlısı bakalım.

Pregnyl 5000 verdi canım çatlatma iğnesi.. ama benim 2doz yapılıcak yani 10000 ünite. neden 2 doz onu bilmiyorum,inşallah fazla gelmez:))
aaa senin işlem yarındı değilmi??çoğu kişiye anestezi yapılmıyor zaten,benim durumum farklı.doktorumunda işine geliyor.hem rahat çalışacak (bıktı artık kendini kasma,rahat ol demekten) hemde extra ücret alıcak..
herşey yolunda gider umarım yarın..arkadaşım dediki " işlemin başarısı spermlerin ne kadar geri geldiğine bağlıymış" ona dikkat et bakalım

BENİMKİNİN adı ovitrelli,geri gelmicekmi yani öle daha mı ii oluomuş aayyyy nasıl heyecan yaahuuu offf ..bide hamile falan kalsak allah korusun düşürcez heyecandan

BENİMKİNİN adı ovitrelli,geri gelmicekmi yani öle daha mı ii oluomuş aayyyy nasıl heyecan yaahuuu offf ..bide hamile falan kalsak allah korusun düşürcez heyecandan

ne kadar az geri gelirse,o kadar başarılı demekmiş canım..
evet yaa sonrası daha heyecanlı olcak,şimdilik normal hayatıma devam ediyorum gibi.hiçbi fark yokk

aaa canım ben ne yazıkki izmir de değilim ,tayin,Edirne deyim,burasıda güzel ama yine insan özlüyooo çoook,ben Edirne de özel bi hastanede yaptırıyorum arkadaşlar.

tayin yüzünden bende 5-6yıl ayrı kalmıştım izmirden..insan özlüyor ama her şehrinde başka bir hikayesi oluyor.onları yaşamakta güzeldiii..bazen özlüyorum bile :97:
şimdi ailem,akrabalar,eşimin ailesi herkess izmirde.sadece tatil için çıkıyoruz şehir dışına

Canım zaten uygulama sonrası 25-30 dk baş aşağı,dik olarak yatırıyorlar.İşlem başarısı,yumurtanın ve spermin kalitesine bağlı tamamen.Aslında bundan ziyade,Allah ol derse,oluyor.Bu süreçte teslim olmayı,sabırlı ve güçlü olmayı bilmek gerek.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

sperm nasıl gerı gelsın arkadaslar taa tupun gırısıne bırakıyorlar o ıcımıze gıren katetelin uzunlugunu gormedınız herhalde????? sankı hemen ucuna enjekte edıyolar spermı...herkesı soledıı seylere ınanmayın lutfen!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…