Senin testin 20 sindeydi ama, bence bekle canim carsambaya kadar. Degerin dusuk cikacak hamile degilim diyeceksin ama belki carsamba yukselecek. Bu kadar bekledin sabret bence canim
evet haklısın ama sankii zaman durdu yaaaaaaa diyorimki yarın herkes yasin okusa kandil ya toplu dua etsek onu nasıl ayarlarız sence
canim sana 2 aılama yapilmamismiydi ben mi yanlis hatirlyorum ne oldu ki?
Hadi hayirlisi olsun arkadaşım, pazartesi dualarım seninle
aa ne güzelll..
3tane izmirli olduk.. aynı merkezlerdemi yaptırıyoruz yoksa
Kolay gelsin canim, ben aşılamaı oldum bugun 7. gunumu bitirecegim 8 gun sonra test yapacagim
ayyy ne heyecan şimdi hayırlısı canım,2 tane 3 tane inşallaahhh
yok canım ilk aşılamam benim,ne bileyim herhalde o kadar hayal kurup düşününce şimdiye bişey kalmadı,sanki adet olcam ve tekrar iğnelere başlıyacakmışım gibi geliyor
canım çok sevindimhadir hayrılısı,duygucum senin çatatma iğnelerinina dı neydi??
bende konuştum anestezi yapmıcaz gerek yok dediler hayırlısı bakalım.
oyle deme yaa bir olsun biiirrr:))
Pregnyl 5000 verdi canım çatlatma iğnesi.. ama benim 2doz yapılıcak yani 10000 ünite. neden 2 doz onu bilmiyorum,inşallah fazla gelmez:))
aaa senin işlem yarındı değilmi??çoğu kişiye anestezi yapılmıyor zaten,benim durumum farklı.doktorumunda işine geliyor.hem rahat çalışacak (bıktı artık kendini kasma,rahat ol demekten) hemde extra ücret alıcak..
herşey yolunda gider umarım yarın..arkadaşım dediki " işlemin başarısı spermlerin ne kadar geri geldiğine bağlıymış" ona dikkat et bakalım
BENİMKİNİN adı ovitrelli,geri gelmicekmi yani öle daha mı ii oluomuş aayyyy nasıl heyecan yaahuuu offf ..bide hamile falan kalsak allah korusun düşürcez heyecandan
aaa canım ben ne yazıkki izmir de değilim ,tayin,Edirne deyim,burasıda güzel ama yine insan özlüyooo çoook,ben Edirne de özel bi hastanede yaptırıyorum arkadaşlar.
Pregnyl 5000 verdi canım çatlatma iğnesi.. ama benim 2doz yapılıcak yani 10000 ünite. neden 2 doz onu bilmiyorum,inşallah fazla gelmez:))
aaa senin işlem yarındı değilmi??çoğu kişiye anestezi yapılmıyor zaten,benim durumum farklı.doktorumunda işine geliyor.hem rahat çalışacak (bıktı artık kendini kasma,rahat ol demekten) hemde extra ücret alıcak..
herşey yolunda gider umarım yarın..arkadaşım dediki " işlemin başarısı spermlerin ne kadar geri geldiğine bağlıymış" ona dikkat et bakalım
slm arkadaşlar ben yeni üye oldum ama iki gündür kimseyle konuşamadın ben aşılama yaptırdım 8. gün bügün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?