aaa merak ettim o iğne ne acaba? öğenince yazar mısın canım?
PKO22 günaydınnn..
ctesi kesinmi aşılama tarihin??
benim en erken ptesiymiş,yumurtalar büyüyor daha..
canım günaydın şimdi doktordan geldim,çoğul gebelikten korkuyoduk iğne dozajını düşük tutmuştuk,bir tane 18mm tam istediğim gibi dedi doktor,cumartesi aşılama kesin bu akşam 22 de ovitrelli yi vurucam,su olayınıda sordum hayır ne alakası var dedi,her doktor farklı demekki,ama ben çok memnunum doktorumdan güven verio,cumartesi 8.30 da hastanedeyiz 10 gibi aşılama yapılacak,çççooooookk heyecanlıyım,hoca çok güzel dedi rahim tam müsait dedi bakalım hayırlısı inşallah
ayy süper...çok sevindim
benimkiler daha 12mm civarında,ctesi akşamı çatlatma iğnesi,pteside aşılama olabilir dedi..bugün gene gidicem kontrole
ne güzel rahminde hazırmış,herşey yolunda gider inşalahhhh
ayy süper...çok sevindim
benimkiler daha 12mm civarında,ctesi akşamı çatlatma iğnesi,pteside aşılama olabilir dedi..bugün gene gidicem kontrole
ne güzel rahminde hazırmış,herşey yolunda gider inşalahhhh
gerçek annelik böyle işte..daha doğmadan fedekarlıklara başlıyosun
sonuna kadar hakediyosun canım,inanıyorum güzel haberlerini alıcaz yakında
çok şanslı olucak bebeğin
canım o dedıgım ılac bebegın tutunması ıcınmıs arayıp sordum bıraz once....
canım günaydın şimdi doktordan geldim,çoğul gebelikten korkuyoduk iğne dozajını düşük tutmuştuk,bir tane 18mm tam istediğim gibi dedi doktor,cumartesi aşılama kesin bu akşam 22 de ovitrelli yi vurucam,su olayınıda sordum hayır ne alakası var dedi,her doktor farklı demekki,ama ben çok memnunum doktorumdan güven verio,cumartesi 8.30 da hastanedeyiz 10 gibi aşılama yapılacak,çççooooookk heyecanlıyım,hoca çok güzel dedi rahim tam müsait dedi bakalım hayırlısı inşallah
hadi hayirlisi canim, insallah hersey yoluda gidecek asilaman cok basarili gececek
Çook teşekkür ederim,hem çalışıp hem yazınca öykülerinizi tam takip edemiyorum,fazlaca yoğun,canım sen ne aşamadaydın.
merhabalar arkadaşlar nasıl gidiyor..................
merhaba kızlar ,bugün çok fazla bi ağrım yok ama aksilik işte çay döküldü bacağıma krem filan da sürmedim bişey olur diye buzla falan idare ettim,c.tesi günkü kontrolü bekliyorum herhalde bi daha çağırmaz dr eşimde izne ayrılıyor memlekete gidicez bizde, beni en çook şaşırtan boşluk hissiyle dolu olmam,halbuki 1 ay önce dr aşılama yapabiliriz dedsiğinde kaç gün uyuyamamış,korku ve daha çok endişeden uçuk çıkartmış,kötsü rüyalar görmüş bunun yanında doğum yapacağım tarihi hesaplama,bebek odası araştırma ne zaman izne ayrılacam kaç gün rapor alıcam seneye ders saatimi azaltma ..... ayy daha neler neleri düşünüp plan yaptım ama aşılama zamanı tamamen boştum hiçi bi düşünce plan umut olasılık bile yok,boşum bomboş
aaa duygu sen izmirli misin?Bende izmirliyim :79:
Çook teşekkür ederim,hem çalışıp hem yazınca öykülerinizi tam takip edemiyorum,fazlaca yoğun,canım sen ne aşamadaydın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?