Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
PKO22 günaydınnn..
ctesi kesinmi aşılama tarihin??
benim en erken ptesiymiş,yumurtalar büyüyor daha..

canım günaydın şimdi doktordan geldim,çoğul gebelikten korkuyoduk iğne dozajını düşük tutmuştuk,bir tane 18mm tam istediğim gibi dedi doktor,cumartesi aşılama kesin bu akşam 22 de ovitrelli yi vurucam,su olayınıda sordum hayır ne alakası var dedi,her doktor farklı demekki,ama ben çok memnunum doktorumdan güven verio,cumartesi 8.30 da hastanedeyiz 10 gibi aşılama yapılacak,çççooooookk heyecanlıyım,hoca çok güzel dedi rahim tam müsait dedi bakalım hayırlısı inşallah

ayy süper...çok sevindim
benimkiler daha 12mm civarında,ctesi akşamı çatlatma iğnesi,pteside aşılama olabilir dedi..bugün gene gidicem kontrole
ne güzel rahminde hazırmış,herşey yolunda gider inşalahhhh

Bu sabah doktora gittim.(eşimin abisi) adetimin 3.günü yumurtalarım yavaş çalışıyormuş öyle dedi.aşılama yapcağız.Akşama ilaçları getireceğini söyledi.Birde KAN TAHLİLİ yaptılar.

inşallah canım,güzel haberler alırız.bu durumda 31.07 de olup olmadığı belli olucak benim seninde 01.08 de ...

aaa duygu sen izmirli misin?Bende izmirliyim :79:

hadi hayirlisi canim, insallah hersey yoluda gidecek asilaman cok basarili gececek

merhabalar arkadaşlar nasıl gidiyor..................

ben zaman gecirmek icin kendimi bahceye verdim, sabahtan beri butun saksıları maviye boyadım içlerine sardunya ektim:))

goguslerim acımaya basladi bugun, normalde boyle acidiginda 2-3 gune regl olacagım ben derim ama daha teste de 8 gun var

merhaba kızlar ,bugün çok fazla bi ağrım yok ama aksilik işte çay döküldü bacağıma krem filan da sürmedim bişey olur diye buzla falan idare ettim,c.tesi günkü kontrolü bekliyorum herhalde bi daha çağırmaz dr eşimde izne ayrılıyor memlekete gidicez bizde, beni en çook şaşırtan boşluk hissiyle dolu olmam,halbuki 1 ay önce dr aşılama yapabiliriz dedsiğinde kaç gün uyuyamamış,korku ve daha çok endişeden uçuk çıkartmış,kötsü rüyalar görmüş bunun yanında doğum yapacağım tarihi hesaplama,bebek odası araştırma ne zaman izne ayrılacam kaç gün rapor alıcam seneye ders saatimi azaltma ..... ayy daha neler neleri düşünüp plan yaptım ama aşılama zamanı tamamen boştum hiçi bi düşünce plan umut olasılık bile yok,boşum bomboş

canim sana 2 aılama yapilmamismiydi ben mi yanlis hatirlyorum ne oldu ki?

bugün 2.gunum...çok sıkıldım evde ben ya(( yatıom oturuom fılm ızlıom gecmıo zaman..goguslerım acıo zaten bırınde kıtle vardı senelerdır sımdı ıyıce buyuduklerı ıcın acımdan duramıom...kasıklarımda agrı var...en buyuk sorunda sıgara((( hıc aklımdan cıkmıyooooooooooo....öffff

aaa duygu sen izmirli misin?Bende izmirliyim :79:

evet,izmirliyim ve izmirde yaşıyorum..sendemi izmirdesin ne güzel

Çook teşekkür ederim,hem çalışıp hem yazınca öykülerinizi tam takip edemiyorum,fazlaca yoğun,canım sen ne aşamadaydın.

kolay gelsin canım..çalışırken tedavi takibide zor oluyordur,sık sık doktor kontrolleri falan..
ben özellikle temmuzu seçtim,tatile rastlasın diye..
aşılamadan sonra izin alcakmısın 1 hafta falan??yatmak gerekiyo diyorlar

Son düzenleme:
[QUOTE=btosuner canım sen aşılamanı oldunmu yoksa tedavı asamasındamısın.. bn suan klomen kullanıyrm ama sıgarada içiyorum malesef napımmm ztn streslı bı surec sıgarara içmedgm zmn daha kotu oluyormmm.sen içemiyosun galıba

arkadaşlar doktor kontrolümden geldim,bugün sonmuş..bir daha ptesi aşılama işleminde görüşücez dedi doktorum
3tane çatlatma iğnesi verdi,2tanesi ctesi akşamı yapılıcak 1tanesi daha sonra dedi ama ayrıntıya girmedi..bu arada anestezili oluyorum,su içmicekmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…