Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım şimdiden hayırlı olsun aşılaman..nie o kadar cok catlatma ıgnesı verdıkı? bana sdce 1 tane verdı..anestesılıdemı yapılyomuş aşılama

slm kızlar bende bu ay tedaviye başlıyorum.inş. hayırlı haberler alırız.izmirde nerede yaptırıyorsunuz aşılamanızı

canım şimdiden hayırlı olsun aşılaman..nie o kadar cok catlatma ıgnesı verdıkı? bana sdce 1 tane verdı..anestesılıdemı yapılyomuş aşılama

çok sağol canım..
bilmiyorumki,böyle olması gerekiyo sandığımdan birşeyde soramadım..aynı anda 2tane iğne yapılcakmış. 4 yumurtam var ondan olabilirmi acaba
evet ben kendimi çok sıkıyorum diye anestezili istedim.10dakika uyuycam sadece.. onlarda rahat rahat işlerini yapsınlar beni sakinleştirmeye çalışacaklarına

maşallah ıyı olusmus yumurtaların inş.sonucuda guzel olur kurban oldugum rabbım duy sesımızı.... ben duymamıstım daha once anestezılı..sımdı pazrtesı kesın oluoysn aşılamanı..ilk aşılaman galıba dımı

nerede yaptırıyorsunuz aşılamayı ben ege doğumevine gidiyorum.araştırdım biraz ama giden çok yok gibi buralarda

Amin...hep dua ediyorum hepimiz için..İnşallah bu mübarek günlerde kabul olur
ptesi kesin inşallah..ilk aşılamam olcak

nerede yaptırıyorsunuz aşılamayı ben ege doğumevine gidiyorum.araştırdım biraz ama giden çok yok gibi buralarda

ben özelde yaptırıyorum..
sebepsiz infertilite olduğu için devlet karşılamıyor henüz..
ege doğumevini bilmiyorum ama ege üniversitesini iyi diye duymuştum.arkadaşımın ilk aşılaması orda tuttu..

tüp bebek kısmına gidiyorum bende aslında ilk muayene için gitmiştim hemen film çektirdi tahlillerimi yaptırdı aşılama yapalım dedi.ama doktorları iyi ilgililer.herşeye cevap veriyorlar

benım ılk baslarda pek bır umudum yoktu ama buraya grdgmden berı umudum var..özellikle ilk aşılamada tutmama ihtımalı yuksektr dıye dusunmustum ama ılk aşılamada tutan pek çok arkadaşlarımızada şahit olduk...

eveeet,hatta burdan bir arkadaşım var.ilk aşılamasında üçüz bekliyor maşallah..
en önemli şey moral..umutlu olup bekliycez 15gün

Ben İzmir lyiim ama 2 yıldır Edirne deyim,iş mecburen ,benim öle izin alma gibi bi şansım ne yazıkki yok (
mecbur işe devam (

ay çok güzel yapmışsın bende balkondaki çiçekleri suladım balkonda vakit geçiriyorum elimde leptop öyle benimde gögüsler acıyor karnımda öyle bi agrı yok ara ara oluyor ben sanırım pazartesi test yaptırcam:18:

Hadi hayirlisi olsun arkadaşım, pazartesi dualarım seninle

Senin testin 20 sindeydi ama, bence bekle canim carsambaya kadar. Degerin dusuk cikacak hamile degilim diyeceksin ama belki carsamba yukselecek. Bu kadar bekledin sabret bence canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…