btosuner canım sen aşılamanı oldunmu yoksa tedavı asamasındamısın.. bn suan klomen kullanıyrm ama sıgarada içiyorum malesef napımmm ztn streslı bı surec sıgarara içmedgm zmn daha kotu oluyormmm.sen içemiyosun galıba[/QUOTE .!.:BENİM DÜN TRANSFERİM OLDU ...27 SINDE TEST YAPTIRICAM...IGNELERI YAPARKEN BENDE ICIORDUM FAKAT TRANSFER SONRASI PEK VICDANIM IZIN VERMIYOR ICMEME...
canım şimdiden hayırlı olsun aşılaman..nie o kadar cok catlatma ıgnesı verdıkı? bana sdce 1 tane verdı..anestesılıdemı yapılyomuş aşılama
Bende izmirliyim,izmirde oturuyorum :)
BENİM DÜN TRANSFERİM OLDU ...27 SINDE TEST YAPTIRICAM...IGNELERI YAPARKEN BENDE ICIORDUM FAKAT TRANSFER SONRASI PEK VICDANIM IZIN VERMIYOR ICMEME...
arkadaşlar sakın içmeyin..öncesindede sonrasındada çok etkiliyormuş.
Amin...hep dua ediyorum hepimiz için..İnşallah bu mübarek günlerde kabul olurmaşallah ıyı olusmus yumurtaların inş.sonucuda guzel olur kurban oldugum rabbım duy sesımızı.... ben duymamıstım daha once anestezılı..sımdı pazrtesı kesın oluoysn aşılamanı..ilk aşılaman galıba dımı
nerede yaptırıyorsunuz aşılamayı ben ege doğumevine gidiyorum.araştırdım biraz ama giden çok yok gibi buralarda
benım ılk baslarda pek bır umudum yoktu ama buraya grdgmden berı umudum var..özellikle ilk aşılamada tutmama ihtımalı yuksektr dıye dusunmustum ama ılk aşılamada tutan pek çok arkadaşlarımızada şahit olduk...
evet,izmirliyim ve izmirde yaşıyorum..sendemi izmirdesinne güzel
kolay gelsin canım..çalışırken tedavi takibide zor oluyordur,sık sık doktor kontrolleri falan..
ben özellikle temmuzu seçtim,tatile rastlasın diye..
aşılamadan sonra izin alcakmısın 1 hafta falan??yatmak gerekiyo diyorlar
ben zaman gecirmek icin kendimi bahceye verdim, sabahtan beri butun saksıları maviye boyadım içlerine sardunya ektim:))
goguslerim acımaya basladi bugun, normalde boyle acidiginda 2-3 gune regl olacagım ben derim ama daha teste de 8 gun var
arkadaşlar doktor kontrolümden geldim,bugün sonmuş..bir daha ptesi aşılama işleminde görüşücez dedi doktorum
3tane çatlatma iğnesi verdi,2tanesi ctesi akşamı yapılıcak 1tanesi daha sonra dedi ama ayrıntıya girmedi..bu arada anestezili oluyorum,su içmicekmişim
BENİM DÜN TRANSFERİM OLDU ...27 SINDE TEST YAPTIRICAM...IGNELERI YAPARKEN BENDE ICIORDUM FAKAT TRANSFER SONRASI PEK VICDANIM IZIN VERMIYOR ICMEME...
Aynen ben de en son transfere cagirdiklarinda terasta sigara iciyordum onu sondurdum ondan beri icmedim.
ay çok güzel yapmışsın bende balkondaki çiçekleri suladım balkonda vakit geçiriyorum elimde leptop öyle benimde gögüsler acıyor karnımda öyle bi agrı yok ara ara oluyor ben sanırım pazartesi test yaptırcam:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?