Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

dün sınavda görevlsiydim ve çıkışvta ayaklarım beni LCW nin çocuk bölümüne götürdü,bi tulum gördüm üzerinde canım babam yazıyordu,pembe bi tulumdu alsam bebek haberini eşime bu tulumu hediye ederek versem dedim ama ayaklarım beni geri geri itti, hani şu son 2-3 güne kadar kafama pek bişey takmıyordum ama şimdi elimde telefon sürekli takvimi açıyorum,yok adet tarihi,aşılama tarihi,hapın bitiş tarihi bekleme tarihi ezbere dahi bilsem herşeyin üzerinden geçiyorum,pier cardin mobilyanın önünde durup bebek oda takımlarına bakıp durdum,bi yanım hazırlık yaparken bi yanım tekrar iğnelere ne zaman başlıcam tedavi hazırlıkları yapıyor,bi baş başa kalamadım kendimle,evde bi anlık dahi olsa nefes almak istiyorum ama olmuyor,şimdide eğer olumsuz bisşey olursa acımı bu kalabalıkta nasıl yaşıcam düşüncesi sardı,offfffffffff offffffffff

canım uzulme demıcem emınım cok uzulmusundur ama bıranönce toparlanmaya bak her yenı gun bır umut yenı bır baslangıc hayatın bıze neler getırecegını bılemyız pes etmek ümitsizliğe kapılmak yok degılmı canım elbet bırgun bızlerde anne olucagız allah emeklerımızın karsılıgını elbet bırgun verııcektır sımdı zamanı degılmıs dıcez ve yolumuza umutla devam edıcez hepımız imtihandan gecıyoruz ama bu yolun sonunda mutlu olan bızler olucagız bunu canı gönulden soluyorum elbet bır gun o gunlerı gorecegız sadece sabır ve bıraz daha zaman..

yarın 11.30 aşılamam var:26:
allah yar ve yardımcın olsun canım,inşallah güzel sonuçlar alırsın

kızlar sonuç maaalesef yine negatif hayırlısı artık diyoruz önümz tüp bebek
çok üzüldüm canım,bugün hep aklımdaydın sürekli nette bişeyler yazmanı bekledim durdum,şimdide neti açtım sayfa açılırken bi lavaboya gideyim dedim bi de ne göreyim .... daha dün bitti ilacım yaa 13. günüm daha bu kadars çabuk mu adet olmam gerekiyordu,halbuki sol kasığım sürekli ağrıyordu diğer gebeliğimde böyle olmuştu içimde bundan dolayı umut vardı ama biranda şok oldum inana şuan ağlayarak yazıyorum bunları

caanım çok uzuldum hakkımızda hayırlsıı ya temmuz ayı ıyı gelmedı bı olumlu haber alamdık benımde umudum kırıldı herhalde benımkıde negatıfff hıcmı tutmas ya bı kısının sans bu kadarmı dusuk

yaa be
n bu kadar kötü olacağımı tahmin etmemiştim,tedavi süreci çok rahattım hatta operasyon sonrası 2. denemeyi ne zaman yaparız diye dr bile sordum,ama şimdi bomboşum aldığım bütün kararlar uçtu gitti

isyan etmek istemiyorum ama bir ben kaldım ya bir ben,arkadaşlarımın içinde ilk evlenen benim bebeği olmayan bir ben kaldım,hele bu dönem ne bereketliydi sürekli hamile haberi alıp durdum,arkadaşımın biri erken menopoza girdi tüp bebek merkezi bile %3 şans var biz tüp bebek yapmayız derken şimdi kendi hamile,ne diyim bilemiyorum sözün bittiği yerdeyim,evin kalabalıklığından ne tedeviden ne aşılama sürecinden bişey anladım,şimdi de kendi evimde acımı doya doya yaşayamıyorum,millet gelene kadar yastıklara sarılıp sarılıp bağıra bağıra ağladım ama içimdekileri yakıp bitiremedim,nette sık kullanılanlara eklediğim bütün bebek sitelerini sildim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…