günaydın arkadaşlar inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız..ben bu sabah adet oldum çok üzgünüm
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiin allah ehpimizin yüzünü güldürür inşallah
kızlar çk duygusalım hrşeye ağlıyorum 2 gündür şimdi bile gözlerim doldu yine[/QUOTE
benimde canım çok sıkkın buara..herşeye sinir oluyorum.umutsuzluktan galiba
inşallah güzel haberlerle gelirsin,moral olur bize
günaydın arkadaşlar inşallah hepiniz güzel sonuçlar alırsınız..ben bu sabah adet oldum çok üzgünüm
tk38tk,sen test yaptırcakmısın 1ağustosta??
benimde adet günüme denk geliyor kararsızım belki bir-iki gün bekleyebilirim
seninki nasıl geçiyor?
erya canım aldınmı sonucunu?
((( hayırlısı olsun arkadaşım. İnşallah ilerleyen zamanda isteğine kavuşursun. Senin kaçıncı aşılamaydı?
ilk aşılamamdı canım
erya canım aldınmı sonucunu?[/QUOT
canım yok yok yine yok niye olmuyo bilmiyorum inşallah sizlerin olumlu haberleriyle seviniriz dua eden herkese çok teşekkürler
allah yar ve yardımcın olsun canım,inşallah güzel sonuçlar alırsınyarın 11.30 aşılamam var:26:
çok üzüldüm canım,bugün hep aklımdaydın sürekli nette bişeyler yazmanı bekledim durdum,şimdide neti açtım sayfa açılırken bi lavaboya gideyim dedim bi de ne göreyim .... daha dün bitti ilacım yaa 13. günüm daha bu kadars çabuk mu adet olmam gerekiyordu,halbuki sol kasığım sürekli ağrıyordu diğer gebeliğimde böyle olmuştu içimde bundan dolayı umut vardı ama biranda şok oldum inana şuan ağlayarak yazıyorum bunlarıkızlar sonuç maaalesef yine negatif hayırlısı artık diyoruz önümz tüp bebek
caanım çok uzuldum hakkımızda hayırlsıı ya temmuz ayı ıyı gelmedı bı olumlu haber alamdık benımde umudum kırıldı herhalde benımkıde negatıfff hıcmı tutmas ya bı kısının sans bu kadarmı dusuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?