yaa be
n bu kadar kötü olacağımı tahmin etmemiştim,tedavi süreci çok rahattım hatta operasyon sonrası 2. denemeyi ne zaman yaparız diye dr bile sordum,ama şimdi bomboşum aldığım bütün kararlar uçtu gitti
isyan etmek istemiyorum ama bir ben kaldım ya bir ben,arkadaşlarımın içinde ilk evlenen benim bebeği olmayan bir ben kaldım,hele bu dönem ne bereketliydi sürekli hamile haberi alıp durdum,arkadaşımın biri erken menopoza girdi tüp bebek merkezi bile %3 şans var biz tüp bebek yapmayız derken şimdi kendi hamile,ne diyim bilemiyorum sözün bittiği yerdeyim,evin kalabalıklığından ne tedeviden ne aşılama sürecinden bişey anladım,şimdi de kendi evimde acımı doya doya yaşayamıyorum,millet gelene kadar yastıklara sarılıp sarılıp bağıra bağıra ağladım ama içimdekileri yakıp bitiremedim,nette sık kullanılanlara eklediğim bütün bebek sitelerini sildim...
canım benım ya kıyamam sana yasamayan bılmez derler ya bırbırmızı en ıyı gene bız anlarız..bende senın gıbıımm neden bız dıyıp sureklı durdum kendıme ama olmayıncada olmuyor napalımmm kısmet allahın takdiri bundada vardır bır hayır dıces bız ne kadar uzsekde kendımızıde parcalasak gelıyormu melegımz gelmıyorrr bu kadar stres yapma lutfen her şerde vardır bır hayır..saglıklı sıhhatlı olsunda varsın geç gelsın meleklerımız
merhaba arkadaşlar.ben klomen seropen kullandım daha önceki aylarda ama büyüme olmadı.kiste çevirdi.bu ay 10 gün menogon iğne oldum yumurta boyu 20 ye ulaştı herşey çok güzeldi ama malesef dün kahverengi leke geldi.bugünde devam ediyor.doktor test yaptı ama gbe değilim.bana bu ay doğum kontrol hapı yazdı.bu ay ara verecekmişiiz.çünkü yumurta boyu şu an 4 olduğu içinmiş.yani büyük dedi iğne veremem yoksa dahada büyür.bu arada eşimdende spermiyogram testi istedi.kafam çok karışık.doğum kontrol hapı içmek mantıklı mı hiç böyle bir durum yaşayan var mı??? lütfen fikir verin..bu arada bi dahaki adetimede aşılama yapacakmış tabi eşimin tahlil sonucuna göre.[/QUOTE
canım banada aşılamadan bir ay önce d. kontrol hapı vermişti doktor,banada çok tuhaf gelmişti,sanırım içerideki kistler temizlensin diye verilio,eşimden de tedaviye hiç başalamadan önce tahlil istemişti.
Bu sabah 10.30 da aşılama oldum.
merhaba arkadaşlar.ben klomen seropen kullandım daha önceki aylarda ama büyüme olmadı.kiste çevirdi.bu ay 10 gün menogon iğne oldum yumurta boyu 20 ye ulaştı herşey çok güzeldi ama malesef dün kahverengi leke geldi.bugünde devam ediyor.doktor test yaptı ama gbe değilim.bana bu ay doğum kontrol hapı yazdı.bu ay ara verecekmişiiz.çünkü yumurta boyu şu an 4 olduğu içinmiş.yani büyük dedi iğne veremem yoksa dahada büyür.bu arada eşimdende spermiyogram testi istedi.kafam çok karışık.doğum kontrol hapı içmek mantıklı mı hiç böyle bir durum yaşayan var mı??? lütfen fikir verin..bu arada bi dahaki adetimede aşılama yapacakmış tabi eşimin tahlil sonucuna göre.[/QUOTE
canım banada aşılamadan bir ay önce d. kontrol hapı vermişti doktor,banada çok tuhaf gelmişti,sanırım içerideki kistler temizlensin diye verilio,eşimden de tedaviye hiç başalamadan önce tahlil istemişti.
aşılamadan önceki ay bende kullanmıştım doğum kontrol hapı kist oluştuğu için vermişti bana da...
Arkadaşlar bugün 10. günüm 2.05 çıktı değerim yani hamile değilim benide hüsrana uğrayanlar lsitesine ekleyelim
vallahi ne deyim canım bu mübarek ayda allah daha çok dua etmemizi istiyor herhalde,herşeyin hayırlısı olsun bende 2. aşılama için ilk iğnemi oldum bsugün,galiba ağustos ayı başlığında tekrar kader yoldaşlığı yapıcaz
Arkadaşlar bugün 10. günüm 2.05 çıktı değerim yani hamile değilim benide hüsrana uğrayanlar lsitesine ekleyelim
Ben izinde olucan Ağustos un ikinci haftası şehir dışında olucam mecburen tedaviye ara vericez yani,hayırlısı güzel allah ım kararlamıştır,vardır bi vakti zamanı,insan çook üzülüyor elde değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?