Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benım ya kıyamam sana yasamayan bılmez derler ya bırbırmızı en ıyı gene bız anlarız..bende senın gıbıımm neden bız dıyıp sureklı durdum kendıme ama olmayıncada olmuyor napalımmm kısmet allahın takdiri bundada vardır bır hayır dıces bız ne kadar uzsekde kendımızıde parcalasak gelıyormu melegımz gelmıyorrr bu kadar stres yapma lutfen her şerde vardır bır hayır..saglıklı sıhhatlı olsunda varsın geç gelsın meleklerımız

bende aynı durumdayım arkadaşlarımı korunarak hamile kaldıklarını söylüyorlar çıldırıyorum vardır bunda da bir hayır bi yerde yanlış mı yapıyoz acaba diye düşünüyorum isyan etmeyelim kaderimize razı olalım pes etmek yok tabi ben 1-2 ay hiç bişey düşünmeden (tabi başarabilirsem)takılmak istiyorum sonuç ne olacak bakalım

vallahi öyle sıkıntısnı çekmeyen ne anlar halden Allah yinede kimseye yokluğunu aratmasın tabi hayırlısını vererek

kızlar iyi geceler 5 6 gündür yoktum ne olmuş sayfamız okurken içim sıkıldı hep negaitf dolmuş .neyse hayırlısı olsun inşallah. artık yeni sayfa açacagız demekki 2.aşılama diye kızlar yoksa bizim sıcaktanmı tutmuyorrrrr.bu arada bende yarın dr gitcem bakam 2.aşılamamı yoksa tüpmü nasip......

Arkadaşlar hayırlısı diyelim,vardır bi vakti zamanı...

Arkadaşlar bende 3 gündür şiddetli mide bulantısı bel ağrısı,hassasiyet,herşeye ağlayasım var bide bakalım psikolojik mi yoksa gerçek mi??

Yarın 10. gün ben kan tahlili yaptırıcam birde cumartesi kontrolde yaptırıcam ,

Allahım hepmize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin,hayırlısıysa olsun diye dua ediyorum..

selam kızlar bugun bende aşılama yaptırıcam.çatlama iğnesinden sonra 40.cı saate denk geliyo aşılama yapılıcak dediği zaman.hep 32-36 saat sonrasında diye duydum ama 40.cı saatte bi problem olurmu acaba.?

merhaba arkadaşlar.ben klomen seropen kullandım daha önceki aylarda ama büyüme olmadı.kiste çevirdi.bu ay 10 gün menogon iğne oldum yumurta boyu 20 ye ulaştı herşey çok güzeldi ama malesef dün kahverengi leke geldi.bugünde devam ediyor.doktor test yaptı ama gbe değilim.bana bu ay doğum kontrol hapı yazdı.bu ay ara verecekmişiiz.çünkü yumurta boyu şu an 4 olduğu içinmiş.yani büyük dedi iğne veremem yoksa dahada büyür.bu arada eşimdende spermiyogram testi istedi.kafam çok karışık.doğum kontrol hapı içmek mantıklı mı hiç böyle bir durum yaşayan var mı??? lütfen fikir verin..bu arada bi dahaki adetimede aşılama yapacakmış tabi eşimin tahlil sonucuna göre.

slm nasılsınız kızlar?negatif sonuç olan arkadaşalrım için çok üzüldüm.vardır rabbimin bir bildiği deyip avunmaktan başka çaremiz yok.metanetinizi koruyun lütfen.bizler daha yolun çok başındayız.rabbim çok uğraştırmasın inşallah.hepimizin kucakları dolsun.hepinizi çok iyi anlıyorum.cumartesi akşamı bir arkadaşımızın kızının 1.yaş günü vardı oraya gittik herkes çocuklu bir biz sap gibi.bide herkes hadi siz ne bekliyosunuz,zamanı geldi,sizde çocuklu olun bide bu ilaçlardan oldukça kilo aldım ay yoksa hamilemisin bak göbeği de çıkmış falan filan resmen kriz geçirttiler.olmayan anlamıyor işte.sanki biz bilmiyoruz zamanı olduğunu.2 ....3 yıllık evli olupda çocuğu olmayanlara ben bişeey sormuyorum.valla millet ne kadar sinir. bizi bizden başkası anlamıyor çünkü .birbirimizi tanımıyor olmamıza ramen çevremdeki insanların hepsinden daha çok seviyorum sizi.hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız.

dün eşim kötü polisi oynayarak benim çok ağlamamı engelledi,bugün de dr gidip test yaptırdık ki sonucu almaya gittiğimde çokdan adetim sökmüştü,neyse 2. tedaviye başlama kararı verdik,drum ara vermeyelim dedi vücut bi döngüye girdi şimdi yumurtlaman daha kolay olur dedi,evde geçen tedaviden kalan gonal-f vardı,3 kutu decapeptly aldım yarın ilk iğnemi vurulcam allah dan hayırlısı ne diyeyim raporsuz başladım ntedaviye olaki bu seferde negatif olursa 3. için rapor hakkımı kullanayım,devletin bu politikasına sinir oluyorum hem 3 çocuk yapın diyolar hemde önümüze 2 rapor engeli çıkarwıyolar bu raporlarda da ister 1 kutu al ister hepsini al farketmiyor sadece 2 rapor hakkın var,yani psikolojimizin en üst seviyede olması gerekirken birde bu detaylarla uğraştırıyorlar bizi

Arkadaşlar bugün 10. günüm 2.05 çıktı değerim yani hamile değilim benide hüsrana uğrayanlar lsitesine ekleyelim

Arkadaşlar bugün 10. günüm 2.05 çıktı değerim yani hamile değilim benide hüsrana uğrayanlar lsitesine ekleyelim

vallahi ne deyim canım bu mübarek ayda allah daha çok dua etmemizi istiyor herhalde,herşeyin hayırlısı olsun bende 2. aşılama için ilk iğnemi oldum bsugün,galiba ağustos ayı başlığında tekrar kader yoldaşlığı yapıcaz

Ben izinde olucan Ağustos un ikinci haftası şehir dışında olucam mecburen tedaviye ara vericez yani,hayırlısı güzel allah ım kararlamıştır,vardır bi vakti zamanı,insan çook üzülüyor elde değil..

Canım benim,aşılamadan sonra doğal yolla hamile kalan arkadaşlarımızın sayısı az değil,dilerim bu ara verdiğin süreçte, hayırlısıyla meleğin sana sürpriz yapar,gelir.Bozma moralini,vakti / zamanı gelince,sağlıkla gelecekler inşallah.Hakkında hayırlısı olsun.

canım daha erken degılmı 10.gün gününü neden beklemdınki

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…