duygu sen ne zaman sonucu ogrenıceksın..benım pek umudum kalmadı bu ay ugurlu degıl anlasılan
yaa be
n bu kadar kötü olacağımı tahmin etmemiştim,tedavi süreci çok rahattım hatta operasyon sonrası 2. denemeyi ne zaman yaparız diye dr bile sordum,ama şimdi bomboşum aldığım bütün kararlar uçtu gitti
isyan etmek istemiyorum ama bir ben kaldım ya bir ben,arkadaşlarımın içinde ilk evlenen benim bebeği olmayan bir ben kaldım,hele bu dönem ne bereketliydi sürekli hamile haberi alıp durdum,arkadaşımın biri erken menopoza girdi tüp bebek merkezi bile %3 şans var biz tüp bebek yapmayız derken şimdi kendi hamile,ne diyim bilemiyorum sözün bittiği yerdeyim,evin kalabalıklığından ne tedeviden ne aşılama sürecinden bişey anladım,şimdi de kendi evimde acımı doya doya yaşayamıyorum,millet gelene kadar yastıklara sarılıp sarılıp bağıra bağıra ağladım ama içimdekileri yakıp bitiremedim,nette sık kullanılanlara eklediğim bütün bebek sitelerini sildim...
bu hafta aşılama için start vericez ama ağustos ayına sarkıcak
inşallah meleğim gelir kızlar dua edin
Kizlar benide araniza alin, yazdigim hicbir formda cevap alamadim. Sempatik degilim galiba yeterince.
Simdi benim olayim su; Subat 2009'dan beri evliyim, hic korunmadik olursa olur olmazza bakariz falan diyorum basta.
Sonra olmayinca doktorlar falan hikayeyi biliyorsunuz. Tupler tikaliymis neyse, 23 Haziran'da laparoskopi oldum cok sukur acilmis tupler
1 aydir surekli kanamam vardi lap'tan sonra. Doktor kesmek icin DUPHASTON die bir ilac verdi. 5 gundur kullaniyorum. Zaten adetler oldum olasi duzensiz.. Neyse simdi benim sonum ne olacak bilen var mi ?
Doktor 12 gun kullan, adetin baslayinca randevu al gel asilama yapicam dedi... Surec boyle mi ilerliyor? Allah rizasi icin tecrubeli varsa yardim etsin..
Tesekkur ettim simdiden.
Sema
Canım merhaba
Öncelikle hayırlı olsun.
Adetinin ikinci veya üçüncü günü doktora gideceksin,muayene edecek,gerek görürse e2,fsh,lh değerlerini görebilmek için kan tahlili istenecek,eşinden spermiogram tahlili istenecek..Daha sonra yumurta geliştirici ilaçlara başlanacak,yumurtaların büyüklüğü 20 mm ye ulaşınca çatlatma iğnesi yapılacak ve ardından aşılama işlemi gercekleştirecek.Allah yardım etsin canım.Güzel haberlerini almak dileğiyle
camenta cnm ne guzel demıssın ole benım ılk asılamam ama ne bılımm karamsar bakıyorum bıraz en azınndan negatıfı gorursem cok uzulmucem kendımı öle sartlandrdım..ztn eger olmassa 2.aşılamayı hemen yaptrmayı dusunuyorum tabı kıst falan olmassa doktor 2 aşılamadn sonra tup bebek dedı fiyatlar ne kdr acaba bır bılgın varmı bu yolun sonu tup bebk gıbı gozukuyor
Vallahi cok makbule gecti, Allah razi olsun senden Camentacigim.
Benim esimin spermiogram yapildi daha once, onun birseyi yokmus. Benim duphaston 1Agustos'ta bitiyor insallah, adetim gelir insan gibi, sorun cikarmaz... bir an once hayirli haberler aliriz hepimiz. Kafama taktim bu cocuk olayini tadim tuzum kalmadi. Baska sey dusunemez oldum..
canım seni çok iyi anlıyorum,yaklaşık aynı zamanlarda evlenmişiz..bizde oluruna bıraktık,baktık olmadı bikaç aydır tedaviye başladık.eşimdede bendede bişey çıkmadı..aşılama deniyoruz
inşallah seninde herşey yolunda gider
canım seni çok iyi anlıyorum,yaklaşık aynı zamanlarda evlenmişiz..bizde oluruna bıraktık,baktık olmadı bikaç aydır tedaviye başladık.eşimdede bendede bişey çıkmadı..aşılama deniyoruz inşallah seninde herşey yolunda gider
aşılama fiyatları ne kadar kızlar??
parça parça ödediğimiz için tam hesaplayamadım ama işlemlere 500lira,ilaçlarada yaklaşık 500lira verdik..birde kan tahlillerim olmuştu yumurta takibinde onlara 100 lira civarında verdimaşılama fiyatları ne kadar kızlar??
insallah canim yasim 27 ve artik biran once istiyorum, Allah biliyor ya.. Hayirlisini istiyorum hepimiz icin tabii ki ama birana once gonder Allahim tum isteyenlere Lutfen.
gerçekten erken değilmi daha test için?en az 15günde çıkar diyorlardı..doktorun ne dedi canım??
ooov fiyatlar çok farklı
Canım rapor çıkarmanı öneririm.
(23 yaşından büyük + 3 yıl ve üzeri evliysen + toplam 900 iş günü sosyal güvence prim gününe sahipsen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?