Arkadaşlar konuştum erken dedi,hatta değer bir kaç güne değişir dedi,ama ben pek ümitli değilim cumartesi bakalım kesin sonuç belli olacak
ay tabii canım yaa,sen çok erken davrandın
benim doktorda 15günden önce belli olmaz diyor..
sen ctesi tekrarlat bakalım,inşallahhh değişir yükselir..
canım eskidendi o bir gününü raporla harcamak eczaneden eli boş dönmek,şimdi rapor için hastenede kurula gönderiliyosun drun verdiği infertilite kağıdı veriyosun ,siz eczaneye gidin yarım saate kadar bilgisayarda görünür alırsınız diyolar ve dedikleri gibi ilaçların hazırlanana kadar çok az bi süre bekliyosunhepsi var da raporu çıkartacak güç, derman ve moral yok canım
hiç sorma tatlım mesela benim teyzem ilk geceden hamile kalanlardan,seni çok ii anlıyorum zaten daha önce tedaviye ara verme nedenimde buydu,eşim işten gelir hadi bu gece yatmamız lazım kalk,dur be kadın bi soluklanayım cıkk olmaz,2-3 hafta dr söyler biz yatarız ayaklar havada amann bir zerreciği daha kaçmasın diye,sürekli kontroller takipler aman yumurtaların mm arttı dozu iğne azalt amann mm azaldı dozu arttır,bundan 15 ngün önce yedim 50 ye yakın iğne bugün yine 3 taneyle start verdim yemin ediyorum göbeğimdeki morluk daha yeni geçti,eşime bugün kahvaltıda sancıdan kıvranırken dedim ki nedir bu rahmimin çektiği 1 aydır ızdıraplarda habire ağrı habire kanlı gözyaşı :) eşimde deli deyip duruyo,naparsın bizlerde böyle sınanıyoruzCok iyi anliyorum, evlenen ilk gecede hamile kaliyo.. Cildiracam artik esime yaklasmak bile istemiyorum. zaten bebek olmayacak neden birlikte olalim ki falan diyorum kafayi yedim iyice okesin...
Arkadaşlar konuştum erken dedi,hatta değer bir kaç güne değişir dedi,ama ben pek ümitli değilim cumartesi bakalım kesin sonuç belli olacak
inşallah canım yaaa,hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah
bende herşey dahil 500 tl verdim arkadaşlar
ilaçlara katkı payı vermedim
vallahi ben gonal-f in 3 kutusunu rapordan yararlanarak aldım geçen ay 3 alana 1 bedava verdiler 1 kutuyuda 120 ye aldım,yani rapordaki yazılan dozu alsaydım hem daha çok ödücektim hemde 3000 UI ilaç hakkımın çoğunu kullanmış olacaktım,neyse 2 pakette decapeptly aldım 800 TL ödedim,decapeptly yetmedi 3 kutu daha aldım 120 den 360 daha verdim,aşılamayada 300 TL verdik,şimdide gonal-f var decapeptly yine nakit alıyorum,çünkü bi daha rapor çıkartıp decapeptly alırsam bi daha rapor hakkım olmıcak ve gonal-f 360 dan alcam,devletin bu saçma politikası bi bizlere uygsulanıyo,2 rapor hakkın var ister 3000 bi kerede al ister 2 kerede önemli olan ilacısn muhtevası değilmiş rapor sayısıymış,eczaneye bu durumla ilgili bilgi almaya gittiğimde anlattı eczacı kadının biri 2. infertilite raporu çıkarıyo ilaçlarım evde var diye sadece çatlatma iğnesini alıyor o ay tedavi sonuç vermiyor bi daha rapor çıkartmaya gidiyoki bütün hakkını kullanmış
Bugün tahlil yaptılar.maalesef benimki de olmadı...kocaman bir hayalkırıklığı
Merhaba arkadaşlar Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. İnşallah Allah ömür verdikçe yılmak yok, hep deneyeceğiz hiçççç umudunuzu kaybetmiyeceğiz. Rabbim bizi herkezden özel yaratmış demek ki bizi daha çokk seviyor veee herkezden daha çok bizden dua bekliyor diyeceğiz. İmtahanımızı tevekkül edip sabredeceğiz elden birşey gelmiyor kiRabbimin ol demesini bekliyor bebeklerimiz...
Neyse başlardan takip ettiyseniz sizlerle hep beraber aşılamam olacaktı.Ama regli olamamıştım Hatırlayanınız olacaktır .Allahıma bin şükür sonunda söktürücüler sayesinde regli oldum ve muayene oldum. İlaçlara başladım bakalım. Allah hayırlısını versin Menopur 1 toz+1su şeklinde kalçadan vuruluyorum.Bakalım benim akıbetim ne olur bilmiyorum sizlerden dua istiyorum arkadaşlarim.
Allah Resulu (s.a.v) diyor ki Günahsız ağızla edilen dua kabul edilir.Sahabe soruyor günah işlemeyen ağız varmıdır ya Rasulallah.Efendimiz buyuruyor ki: sen kardeşinin adına günah işleyemezsin. O da senin adına işleyemez. Sen ona dua et.O da sana dua etsin. O yüzden kardeşlerin birbirimize dua edelim çokkkk öpüyorum hepinizi sizleri çok seviyorum. Allah hakkımız da ne hayırlıysa onu versin dedeğim gibi üzülmek yılmak yokkk Allaha emanet olun....
Aminnnn bitanemm inan bende çok üzüldüm ama elden dedğim gibi birşey gelmiyor.Takdir-i ilahi böyleymiş haklarında hayırlısı buymuş Rabbim sabır versin İnşallah.Allaha çok şükür ben de başladım.Rabbim bana ve benim gibi olanlara en hayırlısı neyse onu versin.canım,ne güzel başlamışsın artık tedaviye..herşey yolunda gider inşallah
buara hep negatif haberleri alıyoruz,kendi sonucummuş kadar üzülüyorum..Allah hepimizin yüzünü güldürsün bu mübarek günlerde
ilk aşılamaydı.bugün 16.gündü.ikinci aşılama için 1ay ara vereceklermiş.hemen yapılamaz mı?ikinci aşılamayı olanlar siz de ara verdiniz mi?hemen yapılbiliyor mu?
hayırlısı buymuş tatlım inşallah birgün emeklerimizin karşılığını alıcaz sabretmekden başka çaremiz yok,elimizden geleni yapıyoruz takdir allahın vakti ve saati gelince inşallah hepimizin yüzleri gülecekBugün tahlil yaptılar.maalesef benimki de olmadı...kocaman bir hayalkırıklığı
ben hemen başladım canım hatta drum ramazan diye ara vermek istermisin diye sordu bizde hangi yol dah iyi dedik,drum şuan vücudun kendini böyle bir ortama hazırladığını ve daha çabuk yumurta vereceğini bu nedenle devam etmenin daha iyi olacağını söylediilk aşılamaydı.bugün 16.gündü.ikinci aşılama için 1ay ara vereceklermiş.hemen yapılamaz mı?ikinci aşılamayı olanlar siz de ara verdiniz mi?hemen yapılbiliyor mu?
canım bende pkoluyum özellijkle drum aşılam sonrası 2 kontol daha yaptı ,çünkü ilaç etkisiyle yumurtalıklarımız aşırı büyüyebiliyor,ben çok yumurta gelişmesin diye decapeptly kullanıyorum,küçük yumurtaların büyümesini engelliyo,ayrıca ara vermeye karar verseydim drum bana doğum kontrol hapı verdecekti ki regli tarihim şaşmasın 2. ye 1 ay sonra gecikme olmadan başlayalım diye,ama biz 2. hemen istedik vede iğnelerim vardı,allah nasip etmezse 3. için belicem birazevet yaa...dertleşir olduk,sevinç paylaşamadık bi.benim doktorum gel filan demedi.1ay ara doğal yolla deneyin dedi.1ay sonra yeniden başlayalım dedi.bende polikistikoverliyim.1ayda sonra kim bilir ne zaman adet görürüm.acaba adet söktürücü kullansam olur mu
tk38tk nasılsın?? belirtiler devam ediyormu??
sonuç sırası bize geliyor,korkuyorum..
zaman yaklaştıkca günler geçmiyor bitürlü değilmi
iyiyim canım sen de iyisin inş.
belimin ağrısı devam ediyor kasıklarımda fazla kalmadı fakat adet günüm yaklaştıkça önceden olduğu kadar olmasa da sancım oluyor(benim adet belirtilerimden biri)
2-3 gündür başımda ağrı var
kaldı 4 gün bakalım sanırım ben pazartesi dayanamayıp gideceğim test için hepimiz için hayırlısı olsun inş.
sen ne durumdasınnn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?