teşekkürler canım bende iyiyim..
bende baştan beri hiç ağrı olmadı biliyosun,aynı devam ediyor..(benim adetlerimde ağrısız olur bu arada,sessiz sedasız gelir kırmızılar)
ptesi için cesaretim yok..sen inşallah güzel haberler verirsinde banada cesaret gelir
inş. canım bizim ilk bebeğimiz olacak Allah kısmet ederse malum ailelerimizde merak içindeler bu yüzden pazartesi yaptırcam test o zamana kadar adet olmazsam tabiii...
aşılamadan sonraki 16.gündü bugün tahlillerde hamilelik olmadığı çıktı.artık kesin.benim için bir iki gün daha beklemeye gerek yok sanırım.bir de arkadaşlar bizim isteğimizle tüp bebeğe geçebilirler mi?2.aşılama yerine tüp bebek olsun istiyoruz.kabul ederler mi?yoksa şart mı 2-3 aşılama olmak
amin canım.Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın.sen rahim filmi hiç çektirmedin mi?çektirmediysen mutlaka şart.zaten çektirmeden dr nasıl aşılama yaptı anlamadım şimdi.ama eğer çektirdiysen gerek yok bir daha çektirmeye.arkadaşlar çok teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için.galiba hemen tüpe geçmek mantıklı değil.biz de ilkinde yıkılınca hemen kısa yoldan tüpe geçelim dedik.galiba çabuk pes ettik.Allah kimseye hayırlısıyla bu hayalkırıklığını yaşatmasın.çok fena bir şeymiş.
arkadaşlar bir sorum daha olacak 2.aşılama için de rahim filmi istiyorlar mı?yoksa direkt tedaviye mi başlanıyor?
yarın gidip doktorla konuşacağız.eğer bir sakıncası yoksa 2.denemeye hemen başlamak istiyoruz.umarım kabul eder.
canım dr a özellikle sormadım ama ultrason kağıdında 7.7 mm diye vbişey yazıyo.acaba bahsettiğin şeymi bilmiyorum.reglimin 3.cü günü yaptığı muayenede 5-6 tane yumurta var bunlardan bazıları gelişir demişti.gonal f 450 yi 7 gün boyunca 87.5 doz kullandım.tekrar gittiğimde 2 günlük daha menagon verdi.yani reglimin 11.ci günü 3 tane güzel yumurtam olduğunu söyledi.çatlama iğnesini vuruldum.40.cı saatte de aşılamam yapıldı.bahsettiğin yumurtalar hep yok.her ay her kadın yeni yumurta üretir ve adetle o yumurtaları atar.inş işe yarayacak kadarı büyür.dediğin gibi çok fazla yumurta olupta büyürse iptal ediyorlar ohss diye bişey oluyormuş.hakkında hayırlısı olsun inş.kızlar merhaba,
ben 1 haftadır puregon kullanıyorum günde 75mg.bugün 1 hafta sonra gidilen kontrolümde endometrik kalınlık 4.9 dedi,önceki tutan aşılamamda 7 idi,doktor olabilir 4.9 gayet iyi falan dedi,siz hatırlıyormusunuz diye sormak istedim arkadaşlar.
bide 9 milimlik 1 yumurta dışında 5-6-7 milim arasında değişen toplam 8 yumurta saydı ve umarım hepsi büyümez dedi,şaştım kaldım benim önceden tek yumurtam vardı,ben bide polikistik overim,bu yumurtalar hep varda bazılarımı büyüyo yoksa yenimi oluştular anlayamadım umarım hepi büyümez ya valla çok yumurta olmasıda zormuş.
sizde nasıldı kızlar bilen var mı?
aşılması tutmayan arkadaşlar Allah büyük,olandadır hayır,inanıyorum hepiniz çocuk sahibi olacaksınız umudunuzu hiç kaybetmeyin,eşinizde 1 tane sperm,sizde 1 yumurta var olduğu sürece umut hep var.
kızlar merhaba,
ben 1 haftadır puregon kullanıyorum günde 75mg.bugün 1 hafta sonra gidilen kontrolümde endometrik kalınlık 4.9 dedi,önceki tutan aşılamamda 7 idi,doktor olabilir 4.9 gayet iyi falan dedi,siz hatırlıyormusunuz diye sormak istedim arkadaşlar.
bide 9 milimlik 1 yumurta dışında 5-6-7 milim arasında değişen toplam 8 yumurta saydı ve umarım hepsi büyümez dedi,şaştım kaldım benim önceden tek yumurtam vardı,ben bide polikistik overim,bu yumurtalar hep varda bazılarımı büyüyo yoksa yenimi oluştular anlayamadım umarım hepi büyümez ya valla çok yumurta olmasıda zormuş.
sizde nasıldı kızlar bilen var mı?
aşılması tutmayan arkadaşlar Allah büyük,olandadır hayır,inanıyorum hepiniz çocuk sahibi olacaksınız umudunuzu hiç kaybetmeyin,eşinizde 1 tane sperm,sizde 1 yumurta var olduğu sürece umut hep var.
canım bende pkoluyum aynı durumla çok karşı karşıya kaldım ve aşılamaya geçilmeden tedavim hep yarım kaldı,ama ben 3 sene önce iptel edilen tedavi sonrası hamile kaldım gerçi bebişimin kalbi atmadı kürtaj olmak zorunda kaldım,bu tedavi sürecinde ise drum bu durumu engellemek günde 2 kez decapeptly kullanmamı istedi böylece büyümeye çalışacak küçük yumurtaları engellemiş oluyoruz,ohss sendromunun kıyısından döndüm bi ara yumurtalıklarım o kadr büyümüşlerdiki dr sağ ve solu ayıramıyordu iç üçe geçmiş gibi görünüyodu ultrasonda,neyse ki geçen tedavimde böyle bi durum olmadı,toplamda 5 istenilen büyüklükte yumurtam oluşmuşt ama nasip olmadı,drum tavsiyesi tuzu kesmem çpok protein tüketmememdi
işin psikolojik boyutu kadar maddi boyutu da var tabi.bizde ilaçları filan kendimiz karşıladık hep.
bu arada rahim filmi çekilmişti 1.aşılamadan önce.2.de de tekrarlanıcak mı diye merak etmiştim.teşekkürler cevap için.
ilk aşılamaydı.bugün 16.gündü.ikinci aşılama için 1ay ara vereceklermiş.hemen yapılamaz mı?ikinci aşılamayı olanlar siz de ara verdiniz mi?hemen yapılbiliyor mu?
tk38tk nasılsın?? belirtiler devam ediyormu??
sonuç sırası bize geliyor,korkuyorum..
zaman yaklaştıkca günler geçmiyor bitürlü değilmi
iyiyim canım sen de iyisin inş.
belimin ağrısı devam ediyor kasıklarımda fazla kalmadı fakat adet günüm yaklaştıkça önceden olduğu kadar olmasa da sancım oluyor(benim adet belirtilerimden biri)
2-3 gündür başımda ağrı var
kaldı 4 gün bakalım sanırım ben pazartesi dayanamayıp gideceğim test için hepimiz için hayırlısı olsun inş.
sen ne durumdasınnn??
herkeze ıyı aksamlar.aşılamyı oldugunuz gunden ıtıbarenmı sayıyorsunuz yoksa asılamadan sonraki gunden ıtıbarenmı
hmm o zmn benım 5.gunum bugun..ay ne bılım cnm ya çok tecrubesızım bu konuda ilk aşılamam aşılamadn snrakı gun agrılarım oldu bugun aksama kdrda devam ettı..diyorum hanı tutunsa bıle bu kdr erken belırtı olamaaz bu agrılar belırtmı onuda bılmyrm ztn oda ayrı konu:) sen nasılsn kacıncı gun bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?