Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iii fazla bişey kalmamıs sonucu ogrenmene tam gunundemı yaptrcan testı yoksa beklıcenmı bıraz ben 13.gunu gebelık testı alım dıyrm belkı cıkar o zmn kan tahlılınde o kdr cesaretım yok:)

iii fazla bişey kalmamıs sonucu ogrenmene tam gunundemı yaptrcan testı yoksa beklıcenmı bıraz ben 13.gunu gebelık testı alım dıyrm belkı cıkar o zmn kan tahlılınde o kdr cesaretım yok:)

canım idrar testinde olsa bile çıkmayabiliyor ama aynen ben de cumartesi idrar pazar kan düşünüyorum.ramazanın ilk gününü kaçırmamak için pazar yaptırmayı düşünüyorum nasılsa varsa çıkar bir günden bişey olmaz herhalde

aynen ole cnm belırsızlıkler adamı yoruyor ztn..hakkımızda hayırlısı olsun ınş.bebıslerımız tutunmustr..henuz kımse guzel haber veremedı ınş.bundaan sonra sonucu alıcak olan arkdslrmızdan guzel hbrlerı alırız

valahi canım kendimi temizliğe verdim ha gayret evi temizliyorum,1. aşılamda çok yatmadım bu sefer kalkmamayı planlıyorum

selam arkadaşlar.benim 2.aşılama için 1ay ara şartmış.doktorla konuştuk bu arayı vermek iyi olurmuş.bekliyeceğiz artık 1ay daha.hayırlısı.ben de 2.aşılamada inşallah hiç kalkmayacağım.1.de pek rahat durmadım.bunda da bi hayır var ders oldu bize:)

Aşılamamı bu pazartesi oldum.Arkadaşlar doktorum bana PROGESTAN 100 ve folik asit verdi.Günde 3 kere tok karınla içmemmi söyledi.Cinsel birliktelikle ile ilgili bir şey demedi sizlere söyledimi

Aşılamamı bu pazartesi oldum.Arkadaşlar doktorum bana PROGESTAN 100 ve folik asit verdi.Günde 3 kere tok karınla içmemmi söyledi.Cinsel birliktelikle ile ilgili bir şey demedi sizlere söyledimi

kızlar bugün dr gittim benim ilk aşılamamdı direk tüp bebege geçtim aşılamada şansım daha düşükmüş bende o kadar iğneye ilaca tüp bebek dedim adetimin 21. günü yani 9 agustosta lucrin diye bi iğneye başlıycam

hayırlısı olsun,inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz mutlu sona.benim doktorum kontrole yani gebelik tahliline kadar ilişkiyi yasaklamıştı.ama tam tersini yaptıran doktorlar da var.açıp sormanda fayda var arkadaşım

benim doktorda 2hafta ilişki yok demişti ama arada kaçamaklarımız oldu
olumsuz etkilemez inşallah

maldiv sana özel mesaj göndermiştim aldınmı???

bende şimdi sana yazmak için girdim:) özelden cevap yazma hakkım yokmuş o yüzden burdan yazıcam mecbur.çok teşekkür ederim.çok yardımcı oldun.bizim isteğimiz doktorla muhattap olmak.demekki özelinede gitsek bir şey değişmeyecek o yüzden devam kararı aldık.peki senin doktorun adı ne?sen özelden yazabilirmisin ama ben sana burdan yazmak zorundayım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…