canım,hayırlısı olsun..tüp bebekte şans çok daha yüksek.inşallah öbür aya hamile haberlerini alırız..
bizim sonuca 3-4 gün kaldı,ptesi belli olcak.çok heyecanlıyımm
ay canım inşallah hepimiz mutlu haberlerinizi alırız inşallah varmı belirti felan ilk haber sen ver bari temmuz da kimsede yok
bende progestan kulllandım canım dr ilacın bitsin 3-4 güne hasta olmazsan gel demişti dediği gibi hap bitti ve 3 gün sonra adet oldum,cinsel birlikteliği hem aşılma hende sonraki gün istedi dr bizden,biz aman garanti olsun diye abarttık biraz ama kısmet değilmiş,inşalla senden güzel haberler alırız canımAşılamamı bu pazartesi oldum.Arkadaşlar doktorum bana PROGESTAN 100 ve folik asit verdi.Günde 3 kere tok karınla içmemmi söyledi.Cinsel birliktelikle ile ilgili bir şey demedi sizlere söyledimi
hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini bizlere verirsin bizde burda mutluluktan uçarız,allah yar ve yardımcın olsunkızlar bugün dr gittim benim ilk aşılamamdı direk tüp bebege geçtim aşılamada şansım daha düşükmüş bende o kadar iğneye ilaca tüp bebek dedim adetimin 21. günü yani 9 agustosta lucrin diye bi iğneye başlıycam
kızlar nasıl gidiyor yarın 12.gün test yaptırsam çıkar mı beklemeye dermanım kalmadı artık.herhalde varsa biraz yükselmiştir hsg ne dersiniz?
duygu teşekkürler
istersen bi kan testi yaptır canım,çıkmazsada üzülme, ptesi tekrarlatırsın
bende çok merak ediyorummmmm
...
bende pcoluyum 1 ay yapmıştım o kürü ama hiç fayda görmedim,pek güvenme derim canım her vücut farklı tepki verebilirya arkadaşlar aşılamam 2.aşılamam 1 ay sonra ya polikistikoverliyim adetlerim düzensiz demiştim,mecburen adet söktürücü kullanıcam 2.aşılama için acaba onun yerine soğan kürü yapsam mı?hem hormon ilacı almamış olrurum.ama kesin adet görür müyüm?bilginiz var mı?
merhaba arkadaşlar bende ağustosta ilk aşılamamı yaptırıcam,ilk seferde tutturan arkadaşlar yazarmısınız lütfen
tutacağına dair çooook umutsuzum hiçbir sorun olmamasına rağmen
tedavi sırasında ve iğnelerle birlikte incir yiyen veya kürünü uygulayan var mı?
1.hüsranla sonuçlanınca 2.ye tedbirli başlıyoruz:) uygulayan varsa fark ettimi bir şey
tedavi sırasında ve iğnelerle birlikte incir yiyen veya kürünü uygulayan var mı?
1.hüsranla sonuçlanınca 2.ye tedbirli başlıyoruz:) uygulayan varsa fark ettimi bir şey
bizim aşılamalar 18temmuzda yapıldı
1ağustos sonuç günümüz,
ben birkaç gün daha fazla bekliycem test için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?