Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım,hayırlısı olsun..tüp bebekte şans çok daha yüksek.inşallah öbür aya hamile haberlerini alırız..
bizim sonuca 3-4 gün kaldı,ptesi belli olcak.çok heyecanlıyımm

ay canım inşallah hepimiz mutlu haberlerinizi alırız inşallah varmı belirti felan ilk haber sen ver bari temmuz da kimsede yok

Aşılamamı bu pazartesi oldum.Arkadaşlar doktorum bana PROGESTAN 100 ve folik asit verdi.Günde 3 kere tok karınla içmemmi söyledi.Cinsel birliktelikle ile ilgili bir şey demedi sizlere söyledimi
bende progestan kulllandım canım dr ilacın bitsin 3-4 güne hasta olmazsan gel demişti dediği gibi hap bitti ve 3 gün sonra adet oldum,cinsel birlikteliği hem aşılma hende sonraki gün istedi dr bizden,biz aman garanti olsun diye abarttık biraz ama kısmet değilmiş,inşalla senden güzel haberler alırız canım

hayırlısı olsun canım inşallah güzel haberlerini bizlere verirsin bizde burda mutluluktan uçarız,allah yar ve yardımcın olsun

kızlar nasıl gidiyor yarın 12.gün test yaptırsam çıkar mı beklemeye dermanım kalmadı artık.herhalde varsa biraz yükselmiştir hsg ne dersiniz?

istersen bi kan testi yaptır canım,çıkmazsada üzülme, ptesi tekrarlatırsın
bende çok merak ediyorummmmm

...

canım ben de öyle düşündüm bi kıpırtı varsa pzt tekrarlarım yoksa bişey yine 2 nin altında çıkarsa günümü beklerim die düşündüm.size sorayım istedim.

ya arkadaşlar aşılamam 2.aşılamam 1 ay sonra ya polikistikoverliyim adetlerim düzensiz demiştim,mecburen adet söktürücü kullanıcam 2.aşılama için acaba onun yerine soğan kürü yapsam mı?hem hormon ilacı almamış olrurum.ama kesin adet görür müyüm?bilginiz var mı?

selam arkadaşlar,hamilelik belirtileri için size şöyle diyebilirim ki çok büyük değişiklikler beklemeyin yani bir belirti yok diye sıkıntı yapmayın valla ben kızımdan sadece sonucumu öğrenmeme yakın bir günde rahim kasılmasıymış böyle alttan çekiyolar gibi bir his vardır ya öyle olmuştu eşime yaaa vallahi adet olcam ben demiştim,bi onu hatırlıyorum
bu arada ben hala yumurtalarımı düşünüyorum doktor sağ ve solda toplam 9 yumurta saydı ya,ilacımın dozu düşük ama hepsi gelişir diye ödüm kopuyo,bir tanesi 9 mm falan ona gelişecek galiba dedi ama öfffffff
zor günler bu günler ((((ş
bi tane site var doktora soru soruyorsun oraya da yazdım ama halen cevap yok,kadın doğumcu bir akraba,tanıdık,eş,dost farz insana canııım:)

bende pcoluyum 1 ay yapmıştım o kürü ama hiç fayda görmedim,pek güvenme derim canım her vücut farklı tepki verebilir

merhaba arkadaşlar bende ağustosta ilk aşılamamı yaptırıcam,ilk seferde tutturan arkadaşlar yazarmısınız lütfen
tutacağına dair çooook umutsuzum hiçbir sorun olmamasına rağmen

soğan kürü yaparsam hem kistleri yok eder hem de adet görürüm boşuna hormon ilacı kullanmam diye düşünmüştüm.ama korkuyorum eğer adet olmazsam kür ile,zaman kaybetmiş olacağım bir daha mecbur adet söktürücü kullanacağım.garanti olsun diye yine adet söktürücü kullanmak lazım galiba

merhaba arkadaşlar bende ağustosta ilk aşılamamı yaptırıcam,ilk seferde tutturan arkadaşlar yazarmısınız lütfen
tutacağına dair çooook umutsuzum hiçbir sorun olmamasına rağmen

tatlım inşallah tutacak fakat bu nasip işi,benim ilk aşılamamdan hamile kaldığım 2 yaşında bir kızım var,şu an 2.bebek için aşılama tedavisi görüyorum ama tutup tutmayacağını kimse bilemez ama imkansız mı hayır değil.
umudunu yitirme bol bol dua et.Ramazanın yüzü suyu hürmetine hepimiz yavrularımıza kavuşalım inşallah

tedavi sırasında ve iğnelerle birlikte incir yiyen veya kürünü uygulayan var mı?
1.hüsranla sonuçlanınca 2.ye tedbirli başlıyoruz:) uygulayan varsa fark ettimi bir şey

tedavi sırasında ve iğnelerle birlikte incir yiyen veya kürünü uygulayan var mı?
1.hüsranla sonuçlanınca 2.ye tedbirli başlıyoruz:) uygulayan varsa fark ettimi bir şey

varsa öyle bişey yapalım valla,soğan suyundan iyidir incir :)
şaka bir yana tüp bebek özel bölümünde okudum galiba öyle bişey denemek lazım ama belki incir yumurtlamaya falan yardımcıysa onu zaten ilaçlarla yapıyoruz döllenmeye bir faydası varsa işe yarar,o da zor sanki
maldiv sana özelden mesaj attım canım

incir kürü yumurtlamayı arttırıyor diye biliyorum..çok tatlı yiyemediğim için denemedim ama çok duydum.
ben çörek otu,bal kürünü yapmıştım.hayatımda ilk defa o ay kist oluştu bende,aman dikkat edin
yinede iğnelerle birlikte bu kürleri uygulamayın bence,çok fazla yumurtanız oluşup yada kiste dönüşüp bu kezde tedaviniz iptal olmasın...

demresu özelden msj yazma hakkım yok.burdan cevap veriyorum.hayır maalesef çok istediğim için bunu seçtim...

Dun kocam agladi artik cocuk istiyorum falan diye. Zaten duygusal bir insandir cok, icim parcalandi. Allaha isyan edesimde yok ama iyice bosverdim yasamaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…