Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım eşindemı sorun var? benım esımde olede sorun esımde oldugu ıcın ınanılmaz streslı eger bu asılama tutmassa cok fena olucak ama bıze dusen gorevde onlara umut olmak ben sımdıden alıstrdım esımı bak dıyorum olmassa pes etmek yok sdece bu senın basına gelen bırsey degıl mılyonlarca ınsan vr bu bır kusur degıl hastalık olarak dusun dıyrm hep anlıcagın iş gene kadınlara dusuyor

Yok canim sorun bende.. Tupler kapaliymis laparoskopi ve hip. oldum.Adte duzensiz suanda Duphaston diye bir ilac kullaniyorum, sonra asilamaya gecilecek insallah..

Slm kızlar bende temmuzun 18. aşılama yaptırdım sonucu öğrenmek için 3 günüm kaldı çok heyecanlı stresli karmakarışık duygular içindeyim umarım olumlu çıkar sabırsızlanıyorummm.....

Slm kızlar bende temmuzun 18. aşılama yaptırdım sonucu öğrenmek için 3 günüm kaldı çok heyecanlı stresli karmakarışık duygular içindeyim umarım olumlu çıkar sabırsızlanıyorummm.....

HAdi bakalim canim Allah yuzunu guldursun, bende asilama icin adet gunumu bekliyorum.

inş.bundan sonra hep pozıtıf hbrler duyarıs kızlar ya ben bısey sorcam bnım 23unde olmustu asılamam doktor 6sında test yptr dedı asılamadn sonrakı gunu baz aldı herhalde bende 5inde yaptrmayı dusunuyrm testı. ztn tutnmussa buyuk olasılıkla cıkar herhalde ole degılmi.. ayrıca sacımıda boyatıp boyatmamak arsında kaldım acaba tutunmussa bı zararı olurmu fıkrı olan varmı bu konuda:44:

Dun kocam agladi artik cocuk istiyorum falan diye. Zaten duygusal bir insandir cok, icim parcalandi. Allaha isyan edesimde yok ama iyice bosverdim yasamaya.
isyan etmek o kadar kolay ki önemli olan dirayetli olup sağlam kalabilmekte,bizler çok güçlü olmalıyız sabretmek dile kolay ama elimizden başka bişey gelmiyor zcanım,sensi o kadasr iyi anlıyorum ki pazar akşamı resmen böğüre böğüre ağladım yastıklar kar etmaz oldum neye sarılacağımı şaşırdım arkadaşlarımdan bir ben kaldım sadece ben millet 2. yi ya düşünüyor yada sahip oluyor,eşimde güçlü durmaya bişey dememye çalıştı ama ertesi gün isyan ediyordum bilgen neden diye kafamda sorular ,sonra sabah namazlarını terk ettiğimi farkettim kimi niçin cezalandırıyorum tövbe tövbe dedim takdir allahındır hikmetine sual olunmaz dedim diye söyledi eşim,ilk defa onu böyle sözler söylerken duydum,hayırlısı dedik ilkin şokunu atlatamadan 2. yi yaptırmaya kalktık canım,allah hepimizin yardımcısı olsun,olmaz denilenler oluyor imkansız nice mucize haberi okuyoruz rabbim bizleri umutsuz bırakmasın

ayyyyy inşallah sizlerden güzel haber alırız..........

kanda çıkar canım ama sakın idrarda bakma o zaten geç çıkıyor,en garantisi kanda baktırmak,bence boya için biraz daha bbekle için rahat olsun,inşallah boya zamanını 9 ayyyy ertelersin

Biliyorum canim cok ama cook iyi anliyorum. Facebook'a bile bakamiyorum. herkes cocuk fotografi falan yukluyor, gicik oluyorm. Ama onlara degil kendime. Ben kendim bebek sahibi olamadigim icin gicik oluyorum..

normalde internetteki araştırmalarıma göre 12.gün kanda çıkıyormuş,ama benim doktorum önceki aşılamamda 15.gün yaptırdı kan testini ve kanda değer 101 iken idrarda 2.çizgi o kadar siliktiki laborant olmasa yanımda ben negatif derdim,idrar testine erken zamanlarda güvenmeyin.
saç boyatma konusuna gelince saçında boya yoksa hiç boyatma derim var ve boyatman gerekiyorsada kendi saçına yakın bir ton boyat ve hamileyken boyatmamaya çalış,zarar olayına gelincede bebiş tutunmuşsa daha çok yeni,bilmeden boyatanlar oluyo bişey olmaz heralde.

günaydın kızlar...
ptesi sonuç bekleyen 4 kişi olmuşuz..test yaptıran varmı??
2gün kaldı,çok stresliyimmm

Merhaba arkadaşlar...

Ben eylül ayında korunurken hamile kaldım.ikizlerdi.Kalpleri atmadığı için kürtaj olmak zorunda kaldım.Dr hemen hamile kalırsın 4 ay korun demesine rame 1 ay sonra denemeye başladık.8 ay oldu hamile kalamadım.Biz eşimle tayinciyiz ayda 8 kere görüşüyoruz hamile kalamam normal ama ilkinde korunurken olduğu içinde çekincelermiz oluştu.Bebeği tayinimize yardımcı olsun diye istemiştik.olmadı.Nedendir bilmiyorum aklımda hep tedaviyle hamile kalmam ihtimali vardı, aşılama olayı bu ay aklıma gelmeye başladı.Birde hep ikiz olsun istiyordum, dr a sorudğumda aşılama yaparsak ikiz olur başka bi yöntemi yok ailenizde varmış madem belki yeniden ikiziniz olablir dedi.şimdi tepki verebilisiniz belki ama herkesin kendince bir sebebi var işte. beklesem kendiliğinden hamile kalma ihtimalim yine yüksektir belki ama şimdilik araştırmaya başladm. dr muayanesinede gitmedik öncelike bi dr a gideceğiz ramazandan sonra bi sıkıntı varsa dr zaten yönlendirecektir ama yoksada bu olayı öğrenmek istiyorum. ücretleri de çok üksek değilmiş sanırım biraz düşünmemde madiyatın uygun olmasıda aklıma yattı. bu aşılama nedir? tedavisi nasıl olur ? en fazla kaç kere olunur? hiç bilmiyorum.Bi yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleme:
inşallah sonuçlar pozitif olur herkesin.
bende 25 temmuzda yaptırdımm.benim daha varr :97::97:
inşallah selinacım,hepimizin sonuçları pozitif olsun
ilk günler güzel oluyor,tadını çıkar..bizim sonuç günü çok yaklaştı,heyecanda stresde çok arttı

kendiğinden ikizlere hamile kalmışsın,bu büyük bir şans bence.. demekki hamile kalmanda sorun yok.belki eşinle daha fazla görüşseniz hemen hamile kalabilirsin..bence hamileliğin neden devam etmedi,bunun araştırılması daha önemli.
aşılama zahmetli bir işlem değil,maddi boyutuda çok küçük zaten..8-10 gün kadar iğne yaptırıp sonrada 10dakikalık bir işlem gerçekleşiyor..aşılamayla hamile kalırsın bence ama Allah korusun yine kalpleri durursa?? belki kan pıhtılaşması falan vardır,onuda araştırsın doktorun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…