tk38tk,nasılsın??
test yaptırmadın değilmi??
aynen bende çok stresliyim..
karar verdim,çarşamba test yaptırıcam..o güne kadar regl olmazsam tabi
kızlar ben de duramadım dün yaptırdım test.sonucum 8 çıktı dr çok erken pzt tekrarlayalım dedi.ya bu en düşük değeer kaç olması gerekiyor bilen var mı?bazıları 5ten yukarısı gebelik diyo.offf çok meraktayım yükselir mi sizce?pzt tekrarlıycam bakalım da 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum.duygucum sen de çok sabırlı çıktın maşallah nasıl bekliycen canım ya çarşambayı?
bhcg değeri en düşük kaç olmalı bende bilmiyorum..normal şartlarda 5in üstü hamilelikmiş ama aşılamada ilaçların etkisiyle hamilelik olmasada 5in üstünde çıkabiliyormuş..8 iyi bir değerdir inşallah,giderek yükselir..
çarşamba dedim ama inşallah ptesi sizlerden güzel haberler alırsam,salı günü sabahtan soluğu hastanede alırım
birde kan testini nerde yaptırıyosunuz arkadaşlar?? devlet hastanesimi,aşılama yapılan merkezdemi??
canım ben ilk aşılamamda aşılama yaptığım yerde yaptım 25tlydi.dün de kadın doğum hastanesinde yaptırdım hiç para ödemedim sen bilirsin?
benim aşılama yaptırdığım yerde de 35liraymış..önce devlet hastanesinde yaptırıyım,pozitif çıkarsa birde aşılama yaptırdığım yere gidiyim diyorum
inşallah selinacım,hepimizin sonuçları pozitif olsun
ilk günler güzel oluyor,tadını çıkar..bizim sonuç günü çok yaklaştı,heyecanda stresde çok arttı
kendiğinden ikizlere hamile kalmışsın,bu büyük bir şans bence.. demekki hamile kalmanda sorun yok.belki eşinle daha fazla görüşseniz hemen hamile kalabilirsin..bence hamileliğin neden devam etmedi,bunun araştırılması daha önemli.
aşılama zahmetli bir işlem değil,maddi boyutuda çok küçük zaten..8-10 gün kadar iğne yaptırıp sonrada 10dakikalık bir işlem gerçekleşiyor..aşılamayla hamile kalırsın bence ama Allah korusun yine kalpleri durursa?? belki kan pıhtılaşması falan vardır,onuda araştırsın doktorun
amin canım inşş.normal zamanda bile çalışmalar bitince heycan başlıyo,ki aşılamada daha da heycan ve stresli bi durum olur diye,Allahım kabul ederse tefriciye başladım 4444 adet okumam gerekiyo.test günüme kadarda bitirmeye çalışıcam.gidişata bakılırsa pek düşünmeye fırsat kalmıyo.hakkımızda hayırlısı olsun inş.
Allah kabul etsin canım,
bende hergün yasin ve 1001 ihlas okumaya çalışıyorum..Allah hepimizin dualarını kabul etsin
kızlar ben de duramadım dün yaptırdım test.sonucum 8 çıktı dr çok erken pzt tekrarlayalım dedi.ya bu en düşük değeer kaç olması gerekiyor bilen var mı?bazıları 5ten yukarısı gebelik diyo.offf çok meraktayım yükselir mi sizce?pzt tekrarlıycam bakalım da 2 gün nasıl geçecek bilmiyorum.duygucum sen de çok sabırlı çıktın maşallah nasıl bekliycen canım ya çarşambayı?
canım soruma cevap verdiğin için öncelikle teşekkür ederim. bizde en büyük sebebn eşimle ayrı kalmamızdandır diye düşüyoruz.Bebeklerle ilgili sorun içinde, tahlilleri yapıldı patolojiden sonuçlar temiz çıktı.Hani ilk gebeliklerdeki sebepsiz kayıplardan.Ama tabi sorunsuz bir kayıp olması endişeleri azaltmıyor .... Allah hiçbirnize yaşatmasın inş.Birkaç soru daha sormak istiyorum ben.Bu iğnler kalçadan mı vuruluyor ? hangi gün eşimle beraber olmam / hastaneye gitmem gerekli mesela? maddi olarakta 600 ile 1200 arası fiyatlar olduğunu gördüm ama sanırım devlet karşılamaksızn bu fiyatlar oluyor değil mi ? ben çok uçuk fiyatlar düşünmüştüm. Hemen yinede düşünmüyorum 1,5 yıla dek olmazsa o zaman yoğun olarak düşünebilirm de şuan herşeyini öğrenmek istiyorum bi fikir oluşturabilmek adına...inşallah selinacım,hepimizin sonuçları pozitif olsun
ilk günler güzel oluyor,tadını çıkar..bizim sonuç günü çok yaklaştı,heyecanda stresde çok arttı
kendiğinden ikizlere hamile kalmışsın,bu büyük bir şans bence.. demekki hamile kalmanda sorun yok.belki eşinle daha fazla görüşseniz hemen hamile kalabilirsin..bence hamileliğin neden devam etmedi,bunun araştırılması daha önemli.
aşılama zahmetli bir işlem değil,maddi boyutuda çok küçük zaten..8-10 gün kadar iğne yaptırıp sonrada 10dakikalık bir işlem gerçekleşiyor..aşılamayla hamile kalırsın bence ama Allah korusun yine kalpleri durursa?? belki kan pıhtılaşması falan vardır,onuda araştırsın doktorun
bunun özel bi manası mı var canım ? yani duanın ? Bir duada ben size söyleyeyim.Bir arkadaşım söyledi kürtaj topiğinde.Sadece tüp bebekle hamile kalan bir bayana bi dua oku demişle ve ardından kendiliğinden hamile kalmış dua şöyle olacak. 4 cuma abdestli şekilde 1000 tane el-evvel, 707 tanede ya-varis diyeceksiniz.ama abdestli olacak ve 1 cuma dahi boşluk olmayacak.Adetli dönemlerde 4. cuma denk gelemeyebiliyor.O zman sizin yerinize bir kişide okuyabilir.Niyetlenmeyide unutmuyoruz. İnş dualar şifalarınız, mucizeleriniz olur.Allah kabul etsin canım,
bende hergün yasin ve 1001 ihlas okumaya çalışıyorum..Allah hepimizin dualarını kabul etsin
ay inşallah olur valla değer fena değil aslında,çünkü hamilelikte bu değer her gün katlanarak büyüyo,30 civarı gebelik şüphesi,100 üstü kesin hamilelik diye biliyorum
canım soruma cevap verdiğin için öncelikle teşekkür ederim. bizde en büyük sebebn eşimle ayrı kalmamızdandır diye düşüyoruz.Bebeklerle ilgili sorun içinde, tahlilleri yapıldı patolojiden sonuçlar temiz çıktı.Hani ilk gebeliklerdeki sebepsiz kayıplardan.Ama tabi sorunsuz bir kayıp olması endişeleri azaltmıyor .... Allah hiçbirnize yaşatmasın inş.Birkaç soru daha sormak istiyorum ben.Bu iğnler kalçadan mı vuruluyor ? hangi gün eşimle beraber olmam / hastaneye gitmem gerekli mesela? maddi olarakta 600 ile 1200 arası fiyatlar olduğunu gördüm ama sanırım devlet karşılamaksızn bu fiyatlar oluyor değil mi ? ben çok uçuk fiyatlar düşünmüştüm. Hemen yinede düşünmüyorum 1,5 yıla dek olmazsa o zaman yoğun olarak düşünebilirm de şuan herşeyini öğrenmek istiyorum bi fikir oluşturabilmek adına...
Eğer bebeğiniz yoksa en yakın zamanda bebeğinize sağlıcakla kavuşmanız dileğimle ... hamileysenizd hayırlı sağlıklı doğumlar olsun ..
bunun özel bi manası mı var canım ? yani duanın ? Bir duada ben size söyleyeyim.Bir arkadaşım söyledi kürtaj topiğinde.Sadece tüp bebekle hamile kalan bir bayana bi dua oku demişle ve ardından kendiliğinden hamile kalmış dua şöyle olacak. 4 cuma abdestli şekilde 1000 tane el-evvel, 707 tanede ya-varis diyeceksiniz.ama abdestli olacak ve 1 cuma dahi boşluk olmayacak.Adetli dönemlerde 4. cuma denk gelemeyebiliyor.O zman sizin yerinize bir kişide okuyabilir.Niyetlenmeyide unutmuyoruz. İnş dualar şifalarınız, mucizeleriniz olur.
....
kızlar bugün puregon un(günde 75cc) 11.günü ve kanama oldu napcağımı bilemiyorum yarın kontrol vardı ama akşamki dozu vurmalımıyım,hiç duyup göreniniz yaşayanınız varmı böyle bir olayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?