benim iğnelerim göbekten deri altına yapılan iğnelerdi canım,en son çatlatma iğnesi kalçadan yapılıyor sadece..aşılama tedavisinde sürekli doktor kontrolünde oluyorsun zaten,2günde bir çağırıp ultrasonla yumurta takibi yapıyor..yumurtalar hazır oluncada işlem yapılıyor,eşinle birliktelikte doktorun kararına bağlı yine:)) fiyatları uygun dediğin gibi..
1.5yıl beklemeyi düşünüyosan şimdiden çok zihnini yorma bence,ben 1ay öncesine kadar aşılamayla ilgili hiçbirşey bilmiyordum,yaşadıkça öğreniyosun..doktor adım adım herşeyi anlatıyor..
yasin suresini çok severim,1001 ihlasında 3aylarda çok önemli olduğunu duymuştum bu yüzden okuyorum..Allah kabul etsin,mucizeler nasip etsin hepimizee
kızlar bugün puregon un(günde 75cc) 11.günü ve kanama oldu napcağımı bilemiyorum yarın kontrol vardı ama akşamki dozu vurmalımıyım,hiç duyup göreniniz yaşayanınız varmı böyle bir olayı
kızlar bugün gittim doktora ve tedavim sonlandırıldı,adet oldum resmen.bir yumurtamda 12mm olabilmiş anca,nerden çıktı bu adet bilmiyorum aklımda almıyo şaka gibi,yumurta büyütcez diye uğraşırken adet olmak çok anlamsız.doktor pek bir açıklama yapamadı,kan tahlili istedi,tam kan baktırmış ne alaka anlamadım,hormon falan bakmadı.puregona 600 lira gömdüm tedavim sonuçlanamadı bile.napmalı bilmiyorum doktor 2 siklus dönemi ara verelim dedi,iyide her tedavi yarım kalırsa ben naparım,ufff sıkıntıdayım neyse benden bu kadar inşallah sizden güzel sonuçlar gelir.
selam, ben aşılama tedavisi görüyordum ama
aksilik yüzünden aşılamam iptal oldu
dr. umda kendiniz deneyin dedi ve farlutal verdi.
ilaç bitince 3-4 gün içerisinde regl olursun dedi
(tabi hamile olmazsan) benimde ilaç biteli 8 gün oldu
hala tık yok... pazartesi test yapıcam hayırlısı artık
aise,test yaptırdınmı?? bugün seninde 15.günün değilmi..
temmuz kızları gözlerim hamiş haberlerinizde,şu topiğin ilk bebişi gelsin artıkkkkk,ben ağustos topiğine transfer oldum hakkımızda hayırlısı güzeller
suatbilgen benim eylüle kaldı 2.aşılama.doktor 1ay ara konusunda kararlı.senin için hayırlısı olsun.
aise doktorla görüş bakalım hayırlısı olsun
canım ovıtrelle yi napcan
sanırım olmadı daha dr görmedi ama beta hcg karşısında 0,1 ml yazıyor sanırım yok anlamında
aşılama olduktan sonra ki 8.gun yapıldı cocuk varsa tutunsunb dıyeymıs...fakat maalesef sonucum negatıf... eylulde 2.denemem var..bu arada maalesef kılo aldımmmmmmmmmmmmmmmm
0,1 yazıyorsa negatiftir..çok üzüldüm(
bu ay kimsenin pozitif çıkmıycak galiba,benimde hiiiç umudum kalmadı
test yaptırmadan,reglimi bekliycem artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?