Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
slm kızlar.bende 26 temmuzda ilk aşılamamı oldum.heyecanım yok çünkü tutma ihtimali bizde çok zor.aşılamayıda sırf rapor çıkarabilmek için oldum.yeterli param olsaydı inanın hiç uğraşmazdım ama yinede belli olmaz tabi her şeyin hayırlısı diyerek girdik bakalım işin içine.umarım allahım hepimizin yüzünü güldürür.

arkadaşlar 2.aşılama için adet söktürücü kullanmak zorundayım pkolu olduğum için.acaba bu ilaçla berber ovulasyon testi uygulasam bir faydasını görürmüyüm

farlutalın marifetini bekleyip görücez canım... aslında oruç tutmak istiyorum yarın ama
meraktan da çatlıyorum...

Saol canım, bilgilendirdin epeyce.1,5 yıl sonra diyorumda zaten şuanda 9 ayını doldurduk Allah dualarımızı kabul etsin. En yakın zmanda da meleğine kavuşman dileğimle ...

kızlar bugün puregon un(günde 75cc) 11.günü ve kanama oldu napcağımı bilemiyorum yarın kontrol vardı ama akşamki dozu vurmalımıyım,hiç duyup göreniniz yaşayanınız varmı böyle bir olayı

kızlar bugün gittim doktora ve tedavim sonlandırıldı,adet oldum resmen.bir yumurtamda 12mm olabilmiş anca,nerden çıktı bu adet bilmiyorum aklımda almıyo şaka gibi,yumurta büyütcez diye uğraşırken adet olmak çok anlamsız.doktor pek bir açıklama yapamadı,kan tahlili istedi,tam kan baktırmış ne alaka anlamadım,hormon falan bakmadı.puregona 600 lira gömdüm tedavim sonuçlanamadı bile.napmalı bilmiyorum doktor 2 siklus dönemi ara verelim dedi,iyide her tedavi yarım kalırsa ben naparım,ufff sıkıntıdayım neyse benden bu kadar inşallah sizden güzel sonuçlar gelir.

hepsi yarım kalacak diye bişey yok,belki bu defa vücudun tepki göstermiştir.biraz ara vermen iyi olur bencede

hayırlısı olsun arkadaşım bende aşılama yaptırdım yarın test yaptırıcam herkez için mübarek günlerin vesilesiyle hayırlı olur inşallahh ....

temmuz kızları gözlerim hamiş haberlerinizde,şu topiğin ilk bebişi gelsin artıkkkkk,ben ağustos topiğine transfer oldum hakkımızda hayırlısı güzeller

suatbilgen benim eylüle kaldı 2.aşılama.doktor 1ay ara konusunda kararlı.senin için hayırlısı olsun.
aise doktorla görüş bakalım hayırlısı olsun

0,1 yazıyorsa negatiftir..çok üzüldüm(
bu ay kimsenin pozitif çıkmıycak galiba,benimde hiiiç umudum kalmadı
test yaptırmadan,reglimi bekliycem artık

bende çok üzüldüm ama yapıcak birşey yok başka zamana kısmet diyelim bende bir daha yapmıcam tedavi kendiliğinden olsun yoruldum çok

kızlar ümidinizi kaybetmeyin lütfen ben dokuz sene sonra hamile kaldım şuan birbuçuk aylık hamileyim aşılama yaptırdım dördüncü aşılamamda tuttu..allaha dua edin bol bol ümidinizi kaybetmeyin allah büyük hep sabrettim ben ..
rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin hiç bir evi çocuksuz bırakmasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…