Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
btosuner benimde eylülde hayırlısı artık...
aise arkadaşım bana demişti,"bir taşın üstünde bir sperm olsa,kadın o taşa otursa Allah dilerse kadın hamile kalır".Rabbim henüz nasip etmedi bizlere.bundada bir hayır var.belki evladımızın kıymetini daha iyi anlamamız için bunları yaşıyoruz.
duygu senden ümitliyim,iyi haberlerini bekliyorum hayırlısıyla

darısı burada bebek bekleyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah hepiniz bebeklenirsiniz hepinizi kocaman öpüyorum sakın ümidinizi kaybetmeyin.1.olmazsa hemen 2.deneyin rabbim çok büyük.

ayyy çok sevindimmm topiğin ilk bebiş haberi ,şeytanın bacağı kırıldı gelsin artık bebiş haberleri,allah önece kalp atışını duymayı ,9 ay sonrada kucağına almayı nasip etsin canım

hayırlı olsun nihayet güzel bir haber aldık :) darısı başımıza...

ay canım çok sevindim,gözün aydın rabbim doğurup doya doya koklamanı nasip etsin

amin canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim rabbim bu yolda emek harcayan herkesin çabasını boş çıkarmasın herkesin kucakları dolsun inşallah.

ninihan canım cok sevındımmm.sonunda guzel bı haber aldık melegımzden..allah kucagına almayıda nasıp etsın

tam olmam gereken gunde oldum fakat ınanılmaz agrılı ve kanlı oldu oldu hala ılk gunkı gıbı bugun 4.gun..

kullandığımız ilaçlardan olsa gerek..
bende aşılamamın 5.günü çatlatma iğnesi yaptırmıştım,gecikmeye sebep olurmu diye merak ettimde sende olmamış..
1gün gecikti,yarında olmazsam test yaptırmaya gidicem:18:

kızlar merhaba nasılsının..benım heyecan basladı bugun 10.gunum cuma test yaptrcammm inş.olumlu hbrler vermk nasıp olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…