Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım hayırlısı olsun ((

ben de şimdi geldim 2. aşılama için iğnelere başlıyorm bugün
hadi hayırlısı....

sağol canım,sanada hayırlısı olsun..
ben 2.ci için kararsızım ama yinede bir doktorumla görüşücem.. 4tane yumurta,50milyon spermin hiçbirisiylemi karşılaşamadı??? yoksa bende başka bir sorunmu var?? diycem..

canım sen hastalandınmıkı lekelenmelerın adetemı donustu

Son düzenleme:
canım sımdı farkttım olmamıs galıba sans ıısı dedıklerı bu olsa gerek gayette ıyıymıs herseyınnnn nasıl tutmuyor mantgım devre dısı kalıyor acaba haraketmı azdı?

canım sımdı farkttım olmamıs galıba sans ıısı dedıklerı bu olsa gerek gayette ıyıymıs herseyınnnn nasıl tutmuyor mantgım devre dısı kalıyor acaba haraketmı azdı?

hayır canım,50milyon spermin hepsi +4 dü yani en hızlı olanlarından..
aşılama sonrasındada doktor çok iyi geçti,yumurtalarda spermlerde çok iyi görünüyordu demiş eşime..
olmayınca yinede olmuyor,demekki anne olmak daha kısmet değilmiş bana

hala pembe renkte,wcden sonra birkaç damla şeklinde canım.. ama ben progestandan dolayı kırmızıya dönüşemediğini düşünüyorum..

Canım progestan'ın öyle bir etkisi yok,hemen karar verme,direkt kanama başlamadıktan sonra...

Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Moralini bozma & Umudunu yitirme.

doktoru aradım kızlar..neden dün bhcg ye baktırmadın,düşük tehlikesi bile olabilir, pozitifse ilaçları arttırmamız gerekirdi dedi.. kırmızıya dönmezse yarın kan testi yaptırmamı istedi..
buakşam kırmızıya döner büyük ihtimallede,yinede pişmanım dün test yaptırmadığım için..
aman siz ihmal etmeyin kan testinizi..15.günde baktırmak çok önemliymiş

bugün tekrar test yaptırdım ve hcg 60.6 ya fırlamış.hamileyimmmmmm:)

tebrik ederim canım hatırlarsan sana aşılamdan sonra tutacağını ilk ben söylemiştim geçmiş sayfalara bak bi istersen Allah tamamına erdirsin inşşşşşallah darısı hepimizin başına inş

darısı burada bebek bekleyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah hepiniz bebeklenirsiniz hepinizi kocaman öpüyorum sakın ümidinizi kaybetmeyin.1.olmazsa hemen 2.deneyin rabbim çok büyük.
ended

ayyy canımmm nasıll sevindim anlatamam,moral oldun bize ,gözün aydınn canım benimmm

bende uzun zamandır giremiyoruum topiğe arkadaşlar bende yarın iğnelere başlıycam sanırım 2.aşılamaya başlıyoruz.

hayırlısı inşallahh,bugün regl oldum (

sabırr sabırr .)) allah hepimizin yardımcısı olsun

PKO22,testi yinellettinmi ctesi günü??
yada sonuç negatifse reglin geldimi??

canım yeniletmezmiyim giderek değerim düştü ama napalım vakti zamanı değil demekki

cumartesi hoca tekrar deniycez dedi reglimi beklioduk bugün oldu yarın gidicem iğnelere başlıycaz sanırım,
crione jel kullanıodum o pazar akşamı bitti,hoca o bitmeden regl olmazsın dedi ölede oldu bırakır bırakmaz başladı,inaşşallah senden ii haber alırız canım benim

canım ben parça parça okuyorum kusura bakma allah korusun,hayırlı haberler verirsin inşallah

anldım cnmmm sen peş peşe yaptrmıstın ole degılmı ne kdr sperm verıldı pekı eger bnmde tutmassa bende ara vermyı dusunmuyrm hemn yapmk ıstryrm sans daha yuksek diye duymustum

anldım cnmmm sen peş peşe yaptrmıstın ole degılmı ne kdr sperm verıldı pekı eger bnmde tutmassa bende ara vermyı dusunmuyrm hemn yapmk ıstryrm sans daha yuksek diye duymustum

evet peş peşe yaptırdım.dr um şansın daha artacağını söylemişti mesela ilkinde 2 yumurtam büyüdü 2.de 4 tane.yıkandıktan snr 34 milyon sperm %18ihızlı hareketliydi.bende yumurtlama eşimde de sperm problemi vardı.gittiğim tüm dr lar tüp bebek dedi.sonunda bu dr umu buldum allah ondan razı olsun.olmaz die bişey yok herşey allahtan dedi.biz de elimizden geleni yaptık.allahta ol dedi.inşallah hayırlısıyla kesemi flan da görsem daha rahatlıycam.haftaya perşembeye çağırdı dr. canım senin de hayırlı haberlerini alırız inşallah sakın ümidini yitirme ilkinde ben de çok olumsuzdum ama bun da hep olacak die telkin ettim kendimi.çok uzun oldu.kafanı şişirdim

canımm benım ınan cok sevındımmmm ne uzunu sacmalamaa gayet guzel yazmısın inş.kesenıde gorursun benımde 2 yumurtam olusmuştu 142 mılyon spermle %37 hızlı hareketlıydı bnmde o yusden pek umudum yoktu hanı cunku dr harekt oranı bıraz dusuk demıstı ama bellı olmasda demıstı daha dusuk olupta tutan var sans işi vallahı bıde bısey oranı adını unuttum nese oda 2,6 cıkmıstı yanı duşuk normalde en az 1 ve ustu olması lazımmıs aşılama yapılabılmesı ıcn bızımde 2kusur cıkınca kesın dedım herhalde olmuckk ama bakalım ıste sbrzlnyrmmm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…