kızlar merhaba nasılsının..benım heyecan basladı bugun 10.gunum cuma test yaptrcammm inş.olumlu hbrler vermk nasıp olur
canım hayırlısı olsun((
ben de şimdi geldim 2. aşılama için iğnelere başlıyorm bugün
hadi hayırlısı....
canım sen hastalandınmıkı lekelanmelerın adetemı donustu
canım sımdı farkttım olmamıs galıba sans ıısı dedıklerı bu olsa gerek gayette ıyıymıs herseyınnnn nasıl tutmuyor mantgım devre dısı kalıyor acaba haraketmı azdı?
doktorunu aradınmı pekı
hala pembe renkte,wcden sonra birkaç damla şeklinde canım.. ama ben progestandan dolayı kırmızıya dönüşemediğini düşünüyorum..
bugün tekrar test yaptırdım ve hcg 60.6 ya fırlamış.hamileyimmmmmm:)
bugün tekrar test yaptırdım ve hcg 60.6 ya fırlamış.hamileyimmmmmm:)
endeddarısı burada bebek bekleyen tüm arkadaşlarımın başına inşallah hepiniz bebeklenirsiniz hepinizi kocaman öpüyorum sakın ümidinizi kaybetmeyin.1.olmazsa hemen 2.deneyin rabbim çok büyük.
PKO22,testi yinellettinmi ctesi günü??
yada sonuç negatifse reglin geldimi??
doktoru aradım kızlar..neden dün bhcg ye baktırmadın,düşük tehlikesi bile olabilir, pozitifse ilaçları arttırmamız gerekirdi dedi.. kırmızıya dönmezse yarın kan testi yaptırmamı istedi..
buakşam kırmızıya döner büyük ihtimallede,yinede pişmanım dün test yaptırmadığım için..
aman siz ihmal etmeyin kan testinizi..15.günde baktırmak çok önemliymiş
ninihan cnmm sende bı belırti olmusmuydu?
anldım cnmmm sen peş peşe yaptrmıstın ole degılmı ne kdr sperm verıldı pekı eger bnmde tutmassa bende ara vermyı dusunmuyrm hemn yapmk ıstryrm sans daha yuksek diye duymustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?