Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

inşallah canım senin ve burada haber belkeyen herkes iyi sonuçlar alsın.değerlerin gayet iyi.inşaallah olur.merakla bekliyorum.

duygu bugün doktora gidecekti değil mi arkadaşlar?hiç haber yok.umarım hayırlı haberlerle döner

İnşallah canım...

doktora gitmedim arkadaşlar.. sabaha kadar pembeler kırmızıya dönüşmüştü,kan testine gerek yoktur artık diye düşündüm..
yarın kendi doktoruma gidicem,sonraki aşama için plan yapıcaz

bende sabahtan beri ara ara giriyorum duygu,senden haber varmı diye...böyle durumlarda ne desem boş.hiç bir şey teselli olmuyor.Şimdi kendini yeni tedaviye motive et,atmaya çalış üstünden...

merhaba arkadaşlar acaba bu aşama ne zaman başlıyor mesela ben rahım filmi çekindim en son eşimde de problem yok bundan sonraki aşama ne acaba nasıl yapılıyor?cvp verirseniz sevinirim....

bende sabahtan beri ara ara giriyorum duygu,senden haber varmı diye...böyle durumlarda ne desem boş.hiç bir şey teselli olmuyor.Şimdi kendini yeni tedaviye motive et,atmaya çalış üstünden...

canım çok teşekkürler ilgin için..
dün çok üzülmüştüm ama bugün iyiyim..hayırlısı olsun diyorum,en çok sonuca değilde emeklerimize üzülüyorum..2günde bir ultrasona girmek,kan vermek.o kadar iğne, anestezi hiç kolay değildi. ve sonuç sıfır..
birdahaki emeklerimiz boş çıkmaz inşallah,ne diyelim

merhaba arkadaşlar acaba bu aşama ne zaman başlıyor mesela ben rahım filmi çekindim en son eşimde de problem yok bundan sonraki aşama ne acaba nasıl yapılıyor?cvp verirseniz sevinirim....

rahim filmimden sonra, doktorum görünen bir sorun olmadığını ve 3ay kendimiz denememizi,olmazsa aşılama yapacağını söylemişti..
3ay kendimiz denedik olmadı,1.aşılamada olmadı.
sonraki aşama ne olur bilmiyorum.. ama arkadaşların genellikle 2.aşılamaları yapıldı..
hayırlısı olsun size...

evet duygu haklısın,insan emeklerine üzülüyor.beklerken içindeki umudu bir anda kaybetmek,ayaklarının bir anda yere basması,bir de aynı şeyleri tekrar yaşayacak olmak şimdiden strese sokuyor insanı.bizimde imtihanımız bu galiba...Allah sonunda mutluluk nasip etsin,bebeğimiz olunca deriz senin yüzünden neler çektik biz ahh aahh diye :))

hımm çok teşekkür ederim cvp verdiğin için ya banada adetin olunca gel dedi doktor ama ben ramazanlık diye erteledim eylülde giderim inş ama hala korunmuyoruz rabbim gerek kalmadan verir inş hepimizede yaa yüce mevlam....peki zor bir süreç mi?

herkese göre değişir eminim.. benim için kolay değildi

tedavide en güzel süreç,ilk haftaki bekleme süresiydi..umut dolu oluyor insan
sonra negatifse hüsran:))
evet anlatırız büyüdüklerinde ne zorluklar çektiğimizi,çok değerli olacaklar çook

Canlarım tedavi sürecindeki tetkikler,takipler,işlemler,iğne & ilaç kullanımı fiziksel, duygusal olarak yoğun bir strese neden olsa da metanetli olmaktan,önce Allah'a,sonra doktorumuza teslim olmaktan ötesi yok.

Bir mucizeyi gerçeğe dönüştürmeye başkoyduk.

Ortalama %20 gibi bir oranla ,%80'e karşı mücadele veriyoruz.

Ne mutlu ki;tedavi olabilcek maddi,manevi imkanlara sahibiz.

Ne mutlu ki;burada birbirimize destek oluyor,bilgi ve tecrübelerimizi paylaşıyoruz.

Allah en hayırlı zamanda,sağlıklı bebeklerle yüzümüzü güldürür inşallah.

Moral bozmak,umutsuzluğa kapılmak yok.

bugün tekrar test yaptırdım ve hcg 60.6 ya fırlamış.hamileyimmmmmm:)

canım bişey sorucam sana,eğer istanbuldaysan gittiğin hastanenin ve doktorun ismini yazabilirmsin?ben açıkçası iyi ve ilgili bir doktor arıyorum,bu konuda başka yardımcı olabilecek bir arkadaş varsa fikirlerini benimle paylaşsın,şimdiden tşk ederim..!

Darısı bizlere canım çok sevindim.bende 25 temmuzda aşılama oldum.eşimin spermleri yıkandıktan sonra % 75 hızla bırakıldı.Sayısını bilmiyorum

hayırlısı olsun canım inş bebişin tutunmuştur sana.gündaşızz benimde 25 temmuzda yapıldı.sana dr un ne zaman test yapmanı söyledi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…