canımm benım ınan cok sevındımmmm ne uzunu sacmalamaa gayet guzel yazmısın inş.kesenıde gorursun benımde 2 yumurtam olusmuştu 142 mılyon spermle %37 hızlı hareketlıydı bnmde o yusden pek umudum yoktu hanı cunku dr harekt oranı bıraz dusuk demıstı ama bellı olmasda demıstı daha dusuk olupta tutan var sans işi vallahı bıde bısey oranı adını unuttum nese oda 2,6 cıkmıstı yanı duşuknormalde en az 1 ve ustu olması lazımmıs aşılama yapılabılmesı ıcn bızımde 2kusur cıkınca kesın dedım herhalde olmuckk ama bakalım ıste sbrzlnyrmmm bende
bugün tekrar test yaptırdım ve hcg 60.6 ya fırlamış.hamileyimmmmmm:)
2.güzel haberi senden duyarız inşallah..
başkada sonuç bekleyen kimse kalmadı değilmi topikde
ben varım ama kimse umursamadı beni..((
duygu bugün doktora gidecekti değil mi arkadaşlar?hiç haber yok.umarım hayırlı haberlerle döner
duygu bugün doktora gidecekti değil mi arkadaşlar?hiç haber yok.umarım hayırlı haberlerle döner
İnşallah canım...
ben varım ama kimse umursamadı beni..((
bende sabahtan beri ara ara giriyorum duygu,senden haber varmı diye...böyle durumlarda ne desem boş.hiç bir şey teselli olmuyor.Şimdi kendini yeni tedaviye motive et,atmaya çalış üstünden...
merhaba arkadaşlar acaba bu aşama ne zaman başlıyor mesela ben rahım filmi çekindim en son eşimde de problem yok bundan sonraki aşama ne acaba nasıl yapılıyor?cvp verirseniz sevinirim....
rahim filmimden sonra, doktorum görünen bir sorun olmadığını ve 3ay kendimiz denememizi,olmazsa aşılama yapacağını söylemişti..
3ay kendimiz denedik olmadı,1.aşılamada olmadı.
sonraki aşama ne olur bilmiyorum.. ama arkadaşların genellikle 2.aşılamaları yapıldı..
hayırlısı olsun size...
hımm çok teşekkür ederim cvp verdiğin için ya banada adetin olunca gel dedi doktor ama ben ramazanlık diye erteledim eylülde giderim inş ama hala korunmuyoruz rabbim gerek kalmadan verir inş hepimizede yaa yüce mevlam....peki zor bir süreç mi?
evet duygu haklısın,insan emeklerine üzülüyor.beklerken içindeki umudu bir anda kaybetmek,ayaklarının bir anda yere basması,bir de aynı şeyleri tekrar yaşayacak olmak şimdiden strese sokuyor insanı.bizimde imtihanımız bu galiba...Allah sonunda mutluluk nasip etsin,bebeğimiz olunca deriz senin yüzünden neler çektik biz ahh aahh diye :))
bugün tekrar test yaptırdım ve hcg 60.6 ya fırlamış.hamileyimmmmmm:)
Darısı bizlere canım çok sevindim.bende 25 temmuzda aşılama oldum.eşimin spermleri yıkandıktan sonra % 75 hızla bırakıldı.Sayısını bilmiyorum
Canım benimAllah hayırlı heberler vermeyi nasip eder inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?