Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
doktora gitmedim arkadaşlar.. sabaha kadar pembeler kırmızıya dönüşmüştü,kan testine gerek yoktur artık diye düşündüm..
yarın kendi doktoruma gidicem,sonraki aşama için plan yapıcaz

canım benim çok üzüldüm ne diyelim haktan hayırlısı değil mi.kesin 2-3 gün sonra bende size böyle bir haber veririm kızlar kan testine gerek yok diye.üfffff ya tutması çok zorsa neden bizi bukadar uğraştırıyorlar.ben rapor çıkarmak için yaptırıyorum aşılamayı.tüp bebek yaptıracağız ama her şey kısmet bakalım artık ne gelirki elden.

Kızlar önerebileceğiniz hiç mi iyi bir doktor yok,üye olduğumdan beri 3-4 oldu soruyorum bu soruyu..!Lütfen paylaşın artık benimle fikirlerinizi..

Kızlar önerebileceğiniz hiç mi iyi bir doktor yok,üye olduğumdan beri 3-4 oldu soruyorum bu soruyu..!Lütfen paylaşın artık benimle fikirlerinizi..

Canım ben İstanbul'da yaşamıyorum ama bir arkadaşım DR.Ulun Uluğ beyin hastasıydı ve oldukca memnundu,arastırmanı öneririm.

Canım ben İstanbul'da yaşamıyorum ama bir arkadaşım DR.Ulun Uluğ beyin hastasıydı ve oldukca memnundu,arastırmanı öneririm.

Tşk ederim cnm,ramazandan sonra kısmetse iyi bir doktora tedavi olmak istiyorum,bende pko luyum.geçen ay aşılamam olucaktı fakat bazı aksilikler çıktı ve malesef aşılamam olmadı.o yüzden iyice araştırıp iyi bir doktorla yoluma devam etmek istiyorum.

Tşk ederim cnm,ramazandan sonra kısmetse iyi bir doktora tedavi olmak istiyorum,bende pko luyum.geçen ay aşılamam olucaktı fakat bazı aksilikler çıktı ve malesef aşılamam olmadı.o yüzden iyice araştırıp iyi bir doktorla yoluma devam etmek istiyorum.

slm kızlar bende sizlerdenim.kısaca bu yoldaki öykümü anlatayım.4 yıllık evliyiz.3 yıldır korunmuyorz.sebepsiz infertilite.28 temmuzda ilk aşılamam yapıldı 7.günüm bugün.bende hiç belirti yok sadece afedersiniz ama gaz sancım oluyor ve hep kabızlık yaşayan ben artık kabız değilim.klomen kullandım 6 tane yumurtam olmuştu.18 mm 18.5 mm 2 tane 15 mm ve 2 tane 13 mm.sonra prengly çatlatma iğnemi oldum ve 36 saat sonra aşılamam oldu.progeston fitil kullanıyorum.ara ara karın ağrım oluyor.normal mi sizce?çok heyecanlıyım ve çok stresliyim pazartesi test yaptırcam ama diyorum ctesi falan yaptırsam çıkarmıki çok merak ediyorum.allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inş.bu mübarek günlerde..hepinize bol şanslar kızlar....

erya aslında haklısın bende istiyorum tüp bebek olmasını, tüp bebek daha kuvvetli ihtimal ama doktorlar 2-3 aşılama yapmadan geçmiyor tüp bebeğe napıcazz

erya aslında haklısın bende istiyorum tüp bebek olmasını, tüp bebek daha kuvvetli ihtimal ama doktorlar 2-3 aşılama yapmadan geçmiyor tüp bebeğe napıcazz

evet canım malesef 3 aşılama şartmış.bende tüp bebek için gitmiştim ama devletin karşılaması için 3 aşılama yapılacak birini yaptırdım bugün yarın sonucum belli olur ama malesef hiç umudum yok.zaten aşılama yaptırırkende tutar diye yaptırmadım.yinede kısmet hayırlısı bakalım.

karın ağrın normal canım hemen hemen herkeste aynı şikayet var çünkü.sen benden 2 gün sonra yaptırmışsın.benim bugün 10.günüm ama hiç baktırmaya niyetim yok nasılsa hastalanacağım..(((inşallah hayırlı haberler verir birazda olsa bizi sevindirirsin canım.

tutmadı işte yaaaa bılıyordummm bugun sıddetlı karın agrısyla uyandım 12.gunum sımdı tuvalete grdım kan geldı bu parca doktorumu aradaımmm hastası varmısssss ne sımdı bu yaa bu kdr erknmı adt olmam grkyrduuuu kanda kesıldııııı kafayı yıcemmm ya

canımmm üzülme demek boş laf üzüleceksin ,kimse derdine derman olmayacak ta ki sen acını küllendirine kadar,evettt benimde erken geldi adetim eşim yerleşme kanaması falan dedi ama yok ya yaşayan bizler biliyoruz ne olduğunu ertesi gün sökmüştü ancak,sabır bak şimdi 2. yi yaptırıyorum hatta eşimle olmazsa biran önce olmazsa 3. de yaptırmaya karar verdik,ha diceksin ne soğuk kanlısın alakasıyok ben şimdi kendime değil eşime ağlıyoeum,yıllarca çocuk istemiyor diye sitem ettiğim o koskoca adam adetimin 4. günü yerle bir oldu ,psikoloji alt üst o kendini benden daha çok hazırlamış bebeğe olmayınca patladı hemde ne patlama,o anlatıyo onun yerine ben ağlıyorum,inşalllahhhh emekler boşa gitmez sabır ve şükürden ötesi yok canım

umudunu yitirme canım yaa bakarsın olur belli mi olur.eninde sonunda anne olacağız bizde.ben her ay allahım hayırlısıysa olsun diyorum hastalanıncada demekki hayırlı olmıcakmış diyorum böyle avutuyorum kendimi.özel değilse senin sorun ne?kaç yıllık evlisin?

Benimde yarın 12 .gün ama benimde baktırmayaa niyetim yok.Zaten yarın evime dönüyorum(Aşılama için eşimin abisinin yanına gelmiştik.aşılmayıda kendisi yapmıştı.) 18 saat yolculuk yapacağız.

Benimde yarın 12 .gün ama benimde baktırmayaa niyetim yok.Zaten yarın evime dönüyorum(Aşılama için eşimin abisinin yanına gelmiştik.aşılmayıda kendisi yapmıştı.) 18 saat yolculuk yapacağız.

canım hemen ümitsüzlüğe kapılma yarın baktır bence hem belki hamileysen ki inşallah daha dikkatli olursun yolculukta

canım belli olmaz,devamı gelmezse test yaptır bakalım..doktorunlada görüş mutlaka..

keşke birkaç gün daha bekleseydiniz,18saat yolculuk baya fazla.tutunmuşsa Allah korusun bişey olmasın..
bende 16.günüme kadar beklemiştim,test yaptırmadım ama doktorum duyunca bayaa kızdı.15.gün test şartmış,bhcg pozitif çıkarsa düşük olmasın diye önlem almak gerekiyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…