afedersin canım..gözden kaçırmışım ben seni
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah,sevindirirsin bizi..ne zamandı sonucun??
doktora gitmedim arkadaşlar.. sabaha kadar pembeler kırmızıya dönüşmüştü,kan testine gerek yoktur artık diye düşündüm..
yarın kendi doktoruma gidicem,sonraki aşama için plan yapıcaz
Kızlar önerebileceğiniz hiç mi iyi bir doktor yok,üye olduğumdan beri 3-4 oldu soruyorum bu soruyu..!Lütfen paylaşın artık benimle fikirlerinizi..
Canım ben İstanbul'da yaşamıyorum ama bir arkadaşım DR.Ulun Uluğ beyin hastasıydı ve oldukca memnundu,arastırmanı öneririm.
Canım ben İstanbul'da yaşamıyorum ama bir arkadaşım DR.Ulun Uluğ beyin hastasıydı ve oldukca memnundu,arastırmanı öneririm.
doktora gitmedim arkadaşlar.. sabaha kadar pembeler kırmızıya dönüşmüştü,kan testine gerek yoktur artık diye düşündüm..
yarın kendi doktoruma gidicem,sonraki aşama için plan yapıcaz[/QUOTE
moralini bozma canım benden tavsiye eğer durumun müsaitse tüp bebeğe geç bence aşılamda biliyosun ihtimal çok düşük insan boşa umutlanıyo tekrar geçmiş olsun
erya aslında haklısın bende istiyorum tüp bebek olmasını, tüp bebek daha kuvvetli ihtimal ama doktorlar 2-3 aşılama yapmadan geçmiyor tüp bebeğe napıcazz
slm kızlar bende sizlerdenim.kısaca bu yoldaki öykümü anlatayım.4 yıllık evliyiz.3 yıldır korunmuyorz.sebepsiz infertilite.28 temmuzda ilk aşılamam yapıldı 7.günüm bugün.bende hiç belirti yok sadece afedersiniz ama gaz sancım oluyor ve hep kabızlık yaşayan ben artık kabız değilim.klomen kullandım 6 tane yumurtam olmuştu.18 mm 18.5 mm 2 tane 15 mm ve 2 tane 13 mm.sonra prengly çatlatma iğnemi oldum ve 36 saat sonra aşılamam oldu.progeston fitil kullanıyorum.ara ara karın ağrım oluyor.normal mi sizce?çok heyecanlıyım ve çok stresliyim pazartesi test yaptırcam ama diyorum ctesi falan yaptırsam çıkarmıki çok merak ediyorum.allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün inş.bu mübarek günlerde..hepinize bol şanslar kızlar....
yarın kendi doktoruma gidicem,sonraki aşama için plan yapıcaz[/QUOTE
moralini bozma canım benden tavsiye eğer durumun müsaitse tüp bebeğe geç bence aşılamda biliyosun ihtimal çok düşük insan boşa umutlanıyo tekrar geçmiş olsun
canım,biz eşimle en başta, herşeyini kendimiz karşılayıp tüp bebek yaptırmayı düşünmüştük..2yıldır kendiliğinden olmuyor,aşılamaylada olmaz dedik..
ama doktorum bu isteğimizi duyar duymaz baktı,sen tüp bebek hastası değilsin hiç gerek yok dedi.. tecrübesine güveniyorum ama inşallah ilerde yanıldığını görmeyiz,zaman kaybetmiş olucaz boşu boşuna
canımmm üzülme demek boş laf üzüleceksin ,kimse derdine derman olmayacak ta ki sen acını küllendirine kadar,evettt benimde erken geldi adetim eşim yerleşme kanaması falan dedi ama yok ya yaşayan bizler biliyoruz ne olduğunu ertesi gün sökmüştü ancak,sabır bak şimdi 2. yi yaptırıyorum hatta eşimle olmazsa biran önce olmazsa 3. de yaptırmaya karar verdik,ha diceksin ne soğuk kanlısın alakasıyok ben şimdi kendime değil eşime ağlıyoeum,yıllarca çocuk istemiyor diye sitem ettiğim o koskoca adam adetimin 4. günü yerle bir oldu ,psikoloji alt üst o kendini benden daha çok hazırlamış bebeğe olmayınca patladı hemde ne patlama,o anlatıyo onun yerine ben ağlıyorum,inşalllahhhh emekler boşa gitmez sabır ve şükürden ötesi yok canımtutmadı işte yaaaa bılıyordummm bugun sıddetlı karın agrısyla uyandım 12.gunum sımdı tuvalete grdım kan geldı bu parca doktorumu aradaımmm hastası varmısssss ne sımdı bu yaa bu kdr erknmı adt olmam grkyrduuuu kanda kesıldııııı kafayı yıcemmm ya
karın ağrın normal canım hemen hemen herkeste aynı şikayet var çünkü.sen benden 2 gün sonra yaptırmışsın.benim bugün 10.günüm ama hiç baktırmaya niyetim yok nasılsa hastalanacağım..(((inşallah hayırlı haberler verir birazda olsa bizi sevindirirsin canım.
Benimde yarın 12 .gün ama benimde baktırmayaa niyetim yok.Zaten yarın evime dönüyorum(Aşılama için eşimin abisinin yanına gelmiştik.aşılmayıda kendisi yapmıştı.) 18 saat yolculuk yapacağız.
tutmadı işte yaaaa bılıyordummm bugun sıddetlı karın agrısyla uyandım 12.gunum sımdı tuvalete grdım kan geldı bu parca doktorumu aradaımmm hastası varmısssss ne sımdı bu yaa bu kdr erknmı adt olmam grkyrduuuu kanda kesıldııııı kafayı yıcemmm ya
Benimde yarın 12 .gün ama benimde baktırmayaa niyetim yok.Zaten yarın evime dönüyorum(Aşılama için eşimin abisinin yanına gelmiştik.aşılmayıda kendisi yapmıştı.) 18 saat yolculuk yapacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?