ünpko22 epeydir yoktunneler yapıyosun bakim bak topikte hamile var artık
kızlar bugün doktoruma gittim,konuştuk.. işlem çok başarılı geçmişti,sonuca çok şaşırdım dedi..
ultrasonla kontrol etti,iğnelerle büyüyen yumurtalıklarım eski haline geri dönmüşler..istersem hemen 2.aşılamaya geçicektik, ama kabul etmedim..
zaten 2ay tatilimin 1ayı gitti,hep evdeydim.bişey olacak diye denize değil havuza bile giremedim..psikolojide çok önemli bu işlerde.bu yüzden 1ay ara vericem,bikaç hafta güzel bir tatile çıkmayı planlıyoruz eşimle..
sonra inşallah bayram sonrası eylülde tekrar deneriz aşılamamızı..
hem sizlerin 2.aşılama sonrası güzel haberlerinizi aldıkça dahada motive olurum diye düşünüyorum[/QUOTE
hayırlısı canım inşallah ii haberler veririz,bende 12 sinden sonra izne çıkıcam bayramlada birleştiricem,izinde olucak
aşılama büyük ihtimalle,dinlenicem yani,walla ben denize falan giricem,inanmıyorum ben etkilediğini,Allah isterse olucak biz ne yapsak boş,olmazsa da ilki kadar üzülmüycem ilkinde çok şartlandırmıştım kendimi,daha rahatım bu sefer,olmazsa bi daha denicez devamm
gerisi allahın işi sabırr
ün
aa canım arada azıcık okuyup çıkıorum çok youn iş bu ara şimdi okudum yazdıklarınızı iğnelere başladım işte canım bende 2. gün vuryrm iğneleri, ilkinde çok ağrı yapıodu bu sefer daha az,çarşamba kontrole gidicem bakalım büyütebilcezmi yumurtaları,ilkindeki heyecanım yok ne yalan söliim,üzüldüm çokama denicez tabi elimizden geleni yapıcaz gerisi allahımın işi nasip,
evet iki hamilemiz var çok şükür,ne bereketsiz bi grup çıktık yaaçok şükür 2 kişi çıktı,ama mücadeleye devam tabiki :41
ninihanın ikinci aşılamasıydı demi bide bi mirage var dimi
sen ne aşamadasın canım
umudunu yitirme canım yaa bakarsın olur belli mi olur.eninde sonunda anne olacağız bizde.ben her ay allahım hayırlısıysa olsun diyorum hastalanıncada demekki hayırlı olmıcakmış diyorum böyle avutuyorum kendimi.özel değilse senin sorun ne?kaç yıllık evlisin?
aaaaa,hamile sayısı 2mi oldu?? mirageden haberim yoktu benim..
sürekli topikteyim,nasıl kaçırdım ben bunu:106:
Miragee hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.. çok sevindimmm
allah yardımcımız olsun.çok üzüldüm inan.ıyı geceler kızlar benım kan tahlılı yaptırmama gerek kalmadı kırmızılar geldııı.cumartesı doktora gıdıcem eger kıst oluşmamıssa hemen 2.yı yaptırcammmm bakalımmm
allah mı söyletiyo nedir kızlar...yok canlarım benim nerdeeee bugün daha 11.günümdeyim.test yaptırmayı düşünmüyorum 15.güne kadar...
ıyı geceler kızlar benım kan tahlılı yaptırmama gerek kalmadı kırmızılar geldııı.cumartesı doktora gıdıcem eger kıst oluşmamıssa hemen 2.yı yaptırcammmm bakalımmm
tutmadı işte yaaaa bılıyordummm bugun sıddetlı karın agrısyla uyandım 12.gunum sımdı tuvalete grdım kan geldı bu parca doktorumu aradaımmm hastası varmısssss ne sımdı bu yaa bu kdr erknmı adt olmam grkyrduuuu kanda kesıldııııı kafayı yıcemmm ya
belliydi zaten test yapmaya gerek kalmadı..((vardır bunda da bi hayır...
reglmi oldun yoksaa..
allah mı söyletiyo nedir kızlar...yok canlarım benim nerdeeee bugün daha 11.günümdeyim.test yaptırmayı düşünmüyorum 15.güne kadar...
evet canım malesef...1 ay mola verelim bakim iğneleri yaptırmak çok zor geliyor çünkü.
evet ya vakti var demekki.napalım elden bişey gelmiyoo.canım hayılısı üzülüo tabi insan ama vakti gelicek elbet sabredicez
hayırlısı
,
haklısın canım böylesi hayırlıymış demek gerek..benim eşimde sorun morfoloji.%4 ileri hareketlide %0 aslında bizim çocuklar kısacası biraz tembel..:))napalım canım ya hayırlısı bakim bugün 11.gün. 3 yıldır evliyiz ve ilk kez tedaviye başladık.direk tüp bebek yaptıracaktık ama maddi olarak şuan karşılayamayız rapor çıkarmak gerekmiş 3aşılama şartmış bizde başlıyalım artık bi yerden dedik.kendimden çok eşime üzülüyorum aslında.hergün soruyo ne zaman belli olurmuş diye...ağustosun 24 ünde evlilik yıldönümümüz ben o gün eşime güzel haberler vermek istiyorum ama kısmet bakalım nolacak.haktan herşeyin hayırlısı...
Az önce haberlerde somali'de 29 bin çocuğun açlıktan öldüğünü 2 milyon insanında ölmek üzere olduğunu söyledi RABBIM yardımcıları olsun kimileri iftarda sofraya gelen yemeği beğenmiyor sizin beğenmediğiniz o yemek onların hayali... LÜTFEN ! Dua Edelim LUTFEN Duyarli olalim LUTFEN Yardim edelimm
bu yaziyi yazarak topigi rahatsiz etmis olabilirim.. ama bu benim insanllik gorevim...
TURKCELL, VODAFONE VE AVEA tüm hatlardan
“ACLIK” yazıp 5777`ye SMS göndererek, 5 TL bağışta bulunabilirsiniz. ( kimseyokmu )
SMS yoluyla: Tüm operatörlerden 2868’e boş mesaj atarak 5 TL’lik bağış yapılabilir.( turk kizilay)
bu yazi ne kadar cok dagitirsaniz .katkimiz bi o kadarda cok olur.. INSALLAH ... tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?