Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bugün doktoruma gittim,konuştuk.. işlem çok başarılı geçmişti,sonuca çok şaşırdım dedi..
ultrasonla kontrol etti,iğnelerle büyüyen yumurtalıklarım eski haline geri dönmüşler..istersem hemen 2.aşılamaya geçicektik, ama kabul etmedim..
zaten 2ay tatilimin 1ayı gitti,hep evdeydim.bişey olacak diye denize değil havuza bile giremedim..psikolojide çok önemli bu işlerde.bu yüzden 1ay ara vericem,bikaç hafta güzel bir tatile çıkmayı planlıyoruz eşimle..
sonra inşallah bayram sonrası eylülde tekrar deneriz aşılamamızı..
hem sizlerin 2.aşılama sonrası güzel haberlerinizi aldıkça dahada motive olurum diye düşünüyorum

pko22 epeydir yoktunneler yapıyosun bakim bak topikte hamile var artık
ün

aa canım arada azıcık okuyup çıkıorum çok youn iş bu ara şimdi okudum yazdıklarınızı iğnelere başladım işte canım bende 2. gün vuryrm iğneleri, ilkinde çok ağrı yapıodu bu sefer daha az,çarşamba kontrole gidicem bakalım büyütebilcezmi yumurtaları,ilkindeki heyecanım yok ne yalan söliim,üzüldüm çok ama denicez tabi elimizden geleni yapıcaz gerisi allahımın işi nasip,

evet iki hamilemiz var çok şükür,ne bereketsiz bi grup çıktık yaa çok şükür 2 kişi çıktı,ama mücadeleye devam tabiki :41
ninihanın ikinci aşılamasıydı demi bide bi mirage var dimi

sen ne aşamadasın canım

aaaaa,hamile sayısı 2mi oldu?? mirageden haberim yoktu benim..
sürekli topikteyim,nasıl kaçırdım ben bunu:106:

Miragee hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.. çok sevindimmm

ıyı geceler kızlar benım kan tahlılı yaptırmama gerek kalmadı kırmızılar geldııı.cumartesı doktora gıdıcem eger kıst oluşmamıssa hemen 2.yı yaptırcammmm bakalımmm

haklısın canım böylesi hayırlıymış demek gerek..benim eşimde sorun morfoloji.%4 ileri hareketlide %0 aslında bizim çocuklar kısacası biraz tembel..:))napalım canım ya hayırlısı bakim bugün 11.gün. 3 yıldır evliyiz ve ilk kez tedaviye başladık.direk tüp bebek yaptıracaktık ama maddi olarak şuan karşılayamayız rapor çıkarmak gerekmiş 3aşılama şartmış bizde başlıyalım artık bi yerden dedik.kendimden çok eşime üzülüyorum aslında.hergün soruyo ne zaman belli olurmuş diye...ağustosun 24 ünde evlilik yıldönümümüz ben o gün eşime güzel haberler vermek istiyorum ama kısmet bakalım nolacak.haktan herşeyin hayırlısı...

aaaaa,hamile sayısı 2mi oldu?? mirageden haberim yoktu benim..
sürekli topikteyim,nasıl kaçırdım ben bunu:106:

Miragee hayırlı olsun,Allah tamamına erdirsin.. çok sevindimmm

allah mı söyletiyo nedir kızlar...yok canlarım benim nerdeeee bugün daha 11.günümdeyim.test yaptırmayı düşünmüyorum 15.güne kadar...

allah mı söyletiyo nedir kızlar...yok canlarım benim nerdeeee bugün daha 11.günümdeyim.test yaptırmayı düşünmüyorum 15.güne kadar...

ay canım inşallah Allah söyletiyodur,içimize doğmuştur..
bende erken test yaptırdın da çıktı sandım..15.güne kadar bekle ama 15.günden sonrda erteleme..
hadi bakalım birkere sevindik,bidaha sevinelim inşallah

ıyı geceler kızlar benım kan tahlılı yaptırmama gerek kalmadı kırmızılar geldııı.cumartesı doktora gıdıcem eger kıst oluşmamıssa hemen 2.yı yaptırcammmm bakalımmm

hayırlısı olsun canım,çok üzüldüm
kist olsa büyük ihtimalle gecikirdi kırmızılar..inşallah tertemizdir,hemen başlarsınız 2.ye

ne durumdasın canım tahlil yaptırdın mı kanaman devam ediyo mu

canım duygu bi tanecik hamilemiz var diye yazdıktan sonra sende beni unutmayın diye yazmışsın bende hamilesin sandım

hayırlısı inşallah canım ben kısıtlı zamanlarda baktığımdan yanlış anlamışım karıştırdım ortalığı,inşallah bana malum olmuştur.

canım benim eşiminde 3 ay önce morfoloji%7 idi.3ay sigarayı azalttı tam bırakamadı ama.biliyosun morfolojiyi sigara çok etkiliyor.ve ben keçiboynuzu kaynattım içti.3 ay sonra değer %15 oldu ve hemen aşılama yapıldı.bence sende dene keçiboynuzunu ve sigara içiyorsa mutlaka azaltsın.haberini bekliyorum aklım sende olacak

mirage hastalanmışsın canım yaa görmemiştim ben inan üzüldüm ama napalım elden bişi gelmiyor.hayırlısı böyleymiş.birdahakine hamileyimmm diye bağırırsın inş. burda tatlım yaa..

hayır arkadaşım,herkesi bilgilendirmen çok güzel olmuş..
kimseyokmu kuruluşunu bilmiyorum ama kızılay çok güvenilir bu konuda..verdiğiniz 3-5lira için bile size bir numara verip,paranızın nereye gittiğini takip edebilmenizi sağlıyorlar.
o 5-10 liralar birekerek gerçekten çok büyük yardımlara vesile oluyor..
önceden niyetlenmiştim, ilk aşılamam tutsaydı 2.aşılama ücretini tamamen kızılaya bağışlıycaktım ama kısmet olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…