Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen ben de canim senin gibi hissediyyorum. ilk 4 gun karnımda sanci olmustu, karnım sismisti içeride bişiler oluyor gibi dusunup umidim cok yuksekti. dunden beri hersey gecti norale dondum oyle olunca ben de kendimi garip hissediyorum

aaaaa şaştık kaldık ya benimde baştan ağrım oldu üzldüm şimdi göğüslerim hassas onun dışında gayet iyiyim ay bu tutanlar niçin bize yardım etmiyorlar teselli istiyoruzzzz

aynen ben de canim senin gibi hissediyyorum. ilk 4 gun karnımda sanci olmustu, karnım sismisti içeride bişiler oluyor gibi dusunup umidim cok yuksekti. dunden beri hersey gecti norale dondum oyle olunca ben de kendimi garip hissediyorum

insan ne kadar düşünmemem lazım stres yapmıcam desede olmuyo ben yapamıyorum en azından sürekli hesaplamalar kendini dinlemeler. rabbim dualarımızı kabul etsin.burdan sıkıntılarımızı yazdık müjdelerde yazarız inşallah ...

arkadaşlar olumsuz düşünmeyin nolur..belkide bebekleriniz şuan içinizde,kendilerine yer arayıp tutunmaya çalışıyorlar.böyle düşünüp bunun mutluluğunu yaşayın.çook güzel

Arkadaşlar ağrılımı oluyo yaa korkmaya başladım ben,hsgmde çok ağrılı olmuştu

kendini çok sıkarsan ağrılı oluyormuş canım,ben ağrı yüzünden değilde çok kasılıp tüplerimide kapattığım için anestezili olucam..

aşılama hakkında bilmediğim ne çok şey varmış..birde su mu içiriyorlar?? ben 2lt su içersem dayanamam anında wcye gitmem gerekir,birde uyuyor olucam:)) napıcam ben :18:

aşılama hakkında bilmediğim ne çok şey varmış..birde su mu içiriyorlar?? ben 2lt su içersem dayanamam anında wcye gitmem gerekir,birde uyuyor olucam:)) napıcam ben :18:

ayyy evet yaa bende bilmiyordum su içirildiğini,anesteziylemi yaptırsak acaba bende hsg de çok kasmıştım kendimi diyazem kas gevşetici vurdular ama banamıısın dememişti.Aynen hissettim her aşamayı,çok ağrılı oldu,arkadaşlar napıyım anestezimi istiim

sende benim gibi çok kasıyorsun demekki kendini.. benim hsg yi anestesisiz çekemediler,kapalı çıktı.sonra anestezili çekildim açıktı çok şükür..bence anestezili yaptır,daha rahat olursun.o kadar ilaç alıyorum,ben riske atmıycam..zaten bu anestezi ameliyatlardaki gibi değil,iğne yapıyorlar 10dakika uyuyorsun sadece..

amin insallah canim senin sonucun ne zaman?

Soyle canim, asilamadan 2 saat once tuvalete cikmayi kesmemi son yarim saat de birkaç bardak su icmemi istedi doktor. Çünkü mesane ne kadar dolu olur ise rahime o kadar baskı yapiyor ve kanal o kadar rahat gorunuyormus. Ama ben su icmeyi abartmısım sanirim doktor speklumu takarken bile çok sıkışmıssın dedi. Uykulu olursan mesaneni utamazsın nasil olur bilemiyorum canim. Belki tam uyku degil de hani endoskopi cekerken falan mutluluk sarhoslugu denilen bir narkoz veriyorlar ya ondan mı verirler acaba?

selam..ya benım ilaç kullanlı 3.gunu ama bugun agrım yok 2 gndr vardı ama sımdı agrım yok gelısmıyormu acaba yumuratlıklar offf yaaa...

ay nasıl başım agrıyor ilaçta alamıyorum ............kimse yokmu nasıl gidiyor arkadaşlar

Son düzenleme:
8 adet menopur kullandıktan sonra catlatma ıgnesını yaptırdım..
13.07.2011 tarıhında yani bugun aşılama yapıldı.ilk aşılamam...su an cok cok az bır kanamam var ve ağrım..merkezde tam 3 saat kıpırdamadan yatıdılar...
dr. ayın 20 sinde bana koldan yapılacakbır ıgne verdı neden oldugunuda soramadım..27 sınde sonuc ogrenılecek.... herkese sabır dılıyorum...

cnm teşkler,öğrendiğim iyi oldu.doktor anesteziye tamam demişti ama bu su içme durumunu yarınki kontrolümde bir sorayım.. mesane çok dolu olmazsa tutabilirim belki,bikaç bardakdan fazla içmiyim ben

selam..ya benım ilaç kullanlı 3.gunu ama bugun agrım yok 2 gndr vardı ama sımdı agrım yok gelısmıyormu acaba yumuratlıklar offf yaaa...

yok canım,ağrıyla yumurta gelişmesinin alakası olduğunu sanmam..benim 6.günüm bugün,hiç ağrım olmadı ama yumurtalar gelişmeye başlamış

hayırlı olsun canım 3 saat iyi yatırmışlar ben 20 dakka anca yattım ama sana verilen iğne acaba bana crionne diye jel verdiler alttan onu kullanıyom bugün 8 gün bitcek hayırkısı olsun inşallah ilk denemenmi

teşkler arkadaşım..inşallah güzel haberlerini alırız 27 temmuzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…