aynen ben de canim senin gibi hissediyyorum. ilk 4 gun karnımda sanci olmustu, karnım sismisti içeride bişiler oluyor gibi dusunup umidim cok yuksekti. dunden beri hersey gecti norale dondum oyle olunca ben de kendimi garip hissediyorum
aaaaa şaştık kaldık ya benimde baştan ağrım oldu üzldüm şimdi göğüslerim hassas onun dışında gayet iyiyim ay bu tutanlar niçin bize yardım etmiyorlar teselli istiyoruzzzz
aynen ben de canim senin gibi hissediyyorum. ilk 4 gun karnımda sanci olmustu, karnım sismisti içeride bişiler oluyor gibi dusunup umidim cok yuksekti. dunden beri hersey gecti norale dondum oyle olunca ben de kendimi garip hissediyorum
Arkadaşlar ağrılımı oluyo yaa korkmaya başladım ben,hsgmde çok ağrılı olmuştu
evet yapayalnız kaldık:))
evet canım bu konuda sana katılıyorum haklısın bana 2 litre su içirdiler mesane dolsunda rahim aşağıya insin diye ama aşılama olduktan sonra ben 15 dakka felan zor yattım evde dinlen dediler ilişki önermediler,bu arada banyoyada giremedim komşu aman sakın dedi rabbim hayırlısını versin bu üç ayların hürmetine
li,ste meleklerle doldu
aşılama hakkında bilmediğim ne çok şey varmış..birde su mu içiriyorlar?? ben 2lt su içersem dayanamam anında wcye gitmem gerekir,birde uyuyor olucam:)) napıcam ben :18:
ayyy evet yaa bende bilmiyordum su içirildiğini,anesteziylemi yaptırsak acaba bende hsg de çok kasmıştım kendimi diyazem kas gevşetici vurdular ama banamıısın dememişti.Aynen hissettim her aşamayı,çok ağrılı oldu,arkadaşlar napıyım anestezimi istiim
insan ne kadar düşünmemem lazım stres yapmıcam desede olmuyo ben yapamıyorum en azından sürekli hesaplamalar kendini dinlemeler. rabbim dualarımızı kabul etsin.burdan sıkıntılarımızı yazdık müjdelerde yazarız inşallah ...
aşılaması tutanlar bu topiğe uğramıyorlardır büyük ihtimalle.. diğer topiklerden ulaşıp yardım alabiliriz
aşılama hakkında bilmediğim ne çok şey varmış..birde su mu içiriyorlar?? ben 2lt su içersem dayanamam anında wcye gitmem gerekir,birde uyuyor olucam:)) napıcam ben :18:
amin insallah canim senin sonucun ne zaman?
21 temmuzda test yapılacak
Soyle canim, asilamadan 2 saat once tuvalete cikmayi kesmemi son yarim saat de birkaç bardak su icmemi istedi doktor. Çünkü mesane ne kadar dolu olur ise rahime o kadar baskı yapiyor ve kanal o kadar rahat gorunuyormus. Ama ben su icmeyi abartmısım sanirim doktor speklumu takarken bile çok sıkışmıssın dedi. Uykulu olursan mesaneni utamazsın nasil olur bilemiyorum canim. Belki tam uyku degil de hani endoskopi cekerken falan mutluluk sarhoslugu denilen bir narkoz veriyorlar ya ondan mı verirler acaba?
selam..ya benım ilaç kullanlı 3.gunu ama bugun agrım yok 2 gndr vardı ama sımdı agrım yok gelısmıyormu acaba yumuratlıklar offf yaaa...
8 adet menopur kullandıktan sonra catlatma ıgnesını yaptırdım..
13.07.2011 tarıhında yani bugun aşılama yapıldı.ilk aşılamam...su an cok cok az bır kanamam var ve ağrım..merkezde tam 3 saat kıpırdamadan yatıdılar...
dr. ayın 20 sinde bana koldan yapılacakbır ıgne verdı neden oldugunuda soramadım..27 sınde sonuc ogrenılecek.... herkese sabır dılıyorum...
8 adet menopur kullandıktan sonra catlatma ıgnesını yaptırdım..
13.07.2011 tarıhında yani bugun aşılama yapıldı.ilk aşılamam...su an cok cok az bır kanamam var ve ağrım..merkezde tam 3 saat kıpırdamadan yatıdılar...
dr. ayın 20 sinde bana koldan yapılacakbır ıgne verdı neden oldugunuda soramadım..27 sınde sonuc ogrenılecek.... herkese sabır dılıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?