Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlarr liste yapmayı bilen varmı aranızda?? aşılama tarihini,test gününü ve sonucu yazardık..sonucu bekleyip dua ederdik birbirimize

aaa merak ettim o iğne ne acaba? öğenince yazar mısın canım?

ağrım var normal mi ya sanki yerden toplıcam rahmımı... bugun asılamam oldu ılk defa...bır hafta sonra verılen ıgne ovıtrelle imş..baktım ovulasyonu tetıukler dıyor bu nıye yapılıyor bır fıkrı olan var mı?????

merhaba kızlar dün aşılamam olmuş tu bugünde kontrole gittim,yumurtalıklardaki küçük yumoşlar yok olmaya başlamış,dr bugünde ilişkiye gireceksiniz dedi,progestan hapımıda yazdı günde 3 defa kullanıcam,c.tesi tekrar kontrole çağırdı,kilomu tarttı bu aralar kilo alabilirsin onu takip edicem dedi,tuzlu yememi yasakladı,anladığım kadarıyla yumurtalıklarımın büyümesini kontrol ediyor,çünkü çatlatma iğnesinden sonra şişkinlik,kilo artışı,yumurtalıklarda aşırı büyüme olabilir dedi,sdaha test günü ile ilgili bişey demedi,dün gece ağrıdan hiç uyuyamadım resmen sızmışım sabaha karşı ama bugün daha iyiyim

arkadaşım o çatlatma iğnesi değil mi,benim iğnem oydu çünkü koldan yapıldı bana

yeni oluşan küçük yumurtalarıda çatlatmak için olmasın o iğne??? sonra yine birliktelik önerir... aklıma bu geldi

aaa doktor bana aşılamayı uyguladı sonra 14gün sonra görüşelim dedi ilaç felan yok sadece jel var hadi bkalım neler olacak önümüzdeki günlerde

aaa doktor bana aşılamayı uyguladı sonra 14gün sonra görüşelim dedi ilaç felan yok sadece jel var hadi bkalım neler olacak önümüzdeki günlerde

Canim ben reglimin ilk gununden beri marincap ve folic asit aliyorum, 9. gunumden bu yana gunde 10 adet mavi bir ilac aliyorum simdi ismini hatirlayamadim, asilama gunu 3 adet antibiyotik verdi aksamlari kullandım, asilamadan sonra da jele basladim.

Gecsin artik gunler degil mi:)

ağrılar,kanamalar,kilo almalar.. asıl olay aşılama işleminden sonra başlıcak galiba,korkmaya başladım..

evet hayırlısıylsa atlatsak ne güzel olur nette aranmaktan bi hal oldum belirtiler neler diye yok bazılarında akıntı çok oluyomuş bende o yok
sen bişeyler biliyomısun

Kızlar listemiz aşağıda, hepimize hayirli olsun bebişler getirsin.

Herkes bi kontrol etsin gunlerini belki heyecandan yanlis yapmisimdir:))

AŞILAMA TARİHİ TEST TARİHİ SONUÇ
madeleines 8 temmuz 22 temmuz ? 1. aşılama
sehak 5 temmuz 20 temmuz ? 1. aşılama
btosuner 13 temmuz 27 temmuz ? 1. aşılama
aayy 6 temmuz 21 temmuz ? 3. aşılama

Ben ne guzel ugrasip liste yapmistim mesajda cok kotu gorunmus kizlar anlamadim gitti

evet hayırlısıylsa atlatsak ne güzel olur nette aranmaktan bi hal oldum belirtiler neler diye yok bazılarında akıntı çok oluyomuş bende o yok
sen bişeyler biliyomısun

Canim herkes farklı seyler yasiyor galiba. Bir suru belirti yasayip negatif olan var, hic belirti yasamayip pozitif olan da var. Tek caremiz beklemek gaiba(

Ama benim en yakın arkadasim tup bebek yaptirdi. 14. gun test yapmasi gerekiyordu 10 ve 11. gunler gogusleri inanılmaz sisti, o da 12. gun test yapip pozitif oldugunu ogrenmisti.

ağrılar,kanamalar,kilo almalar.. asıl olay aşılama işleminden sonra başlıcak galiba,korkmaya başladım..

korma canim is o asamaya gelince olumsuz hicbirsey seni rahatsiz etmiyor. Daha once de yazmistim simdi sana da yazayim. Asilama sabahından itibaren tek endisem esimin vereceği spermin yıkama sonrasi yeterli sayıda olup olmadıgı ve 36 saat evvel bana yapilan iğnenin yumurtayı catlayıp catlatmadigiydi. Ameliyathanede doktor spekulumu yerlestirirken yumurta ok mi sperm iyi mi diye sordum. Doktor bana hayret ederek herkes cani aciyacak mi diye sorar sen neler soruyorsun dedi. Yani o an acı macı ilgilendirmiyor seni yeterki hersey yolunda oldun istiyorsun yani en azından bende boyle olmustu. Sonradan telefon acip canin acidi mi diye soranlara da sinir oldum. Ben neyin kaygisindayim millet neler dusunuyor

gerçek annelik böyle işte..daha doğmadan fedekarlıklara başlıyosun
sonuna kadar hakediyosun canım,inanıyorum güzel haberlerini alıcaz yakında
çok şanslı olucak bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…