8 adet menopur kullandıktan sonra catlatma ıgnesını yaptırdım..
13.07.2011 tarıhında yani bugun aşılama yapıldı.ilk aşılamam...su an cok cok az bır kanamam var ve ağrım..merkezde tam 3 saat kıpırdamadan yatıdılar...
dr. ayın 20 sinde bana koldan yapılacakbır ıgne verdı neden oldugunuda soramadım..27 sınde sonuc ogrenılecek.... herkese sabır dılıyorum...
kızlarr liste yapmayı bilen varmı aranızda?? aşılama tarihini,test gününü ve sonucu yazardık..sonucu bekleyip dua ederdik birbirimize
ben yapayim canim herkes yazsın toplarim aksam
aşılama tarihi
sonuc tarihi
kacıncı asılama oldugu
bunları yazın gonerin kizlar
aşılama tarihi
sonuc tarihi
kacıncı asılama oldugu
hayırlı olsun canım 3 saat iyi yatırmışlar ben 20 dakka anca yattım ama sana verilen iğne acaba bana crionne diye jel verdiler alttan onu kullanıyom bugün 8 gün bitcek hayırkısı olsun inşallah ilk denemenmi
ağrım var normal mi ya sanki yerden toplıcam rahmımı...bugun asılamam oldu ılk defa...bır hafta sonra verılen ıgne ovıtrelle imş..baktım ovulasyonu tetıukler dıyor bu nıye yapılıyor bır fıkrı olan var mı?????
arkadaşım o çatlatma iğnesi değil mi,benim iğnem oydu çünkü koldan yapıldı bana
aşılama tarihi
sonuc tarihi
kacıncı asılama oldugu
baktım sımdı evet dedıgın gıbı ama neden bunu bana yazdılar anlamadım kiiii fıkrı olan???????????????????????
yeni oluşan küçük yumurtalarıda çatlatmak için olmasın o iğne??? sonra yine birliktelik önerir... aklıma bu geldi
aaa doktor bana aşılamayı uyguladı sonra 14gün sonra görüşelim dedi ilaç felan yok sadece jel var hadi bkalım neler olacak önümüzdeki günlerde
merhaba kızlar dün aşılamam olmuş tu bugünde kontrole gittim,yumurtalıklardaki küçük yumoşlar yok olmaya başlamış,dr bugünde ilişkiye gireceksiniz dedi,progestan hapımıda yazdı günde 3 defa kullanıcam,c.tesi tekrar kontrole çağırdı,kilomu tarttı bu aralar kilo alabilirsin onu takip edicem dedi,tuzlu yememi yasakladı,anladığım kadarıyla yumurtalıklarımın büyümesini kontrol ediyor,çünkü çatlatma iğnesinden sonra şişkinlik,kilo artışı,yumurtalıklarda aşırı büyüme olabilir dedi,sdaha test günü ile ilgili bişey demedi,dün gece ağrıdan hiç uyuyamadım resmen sızmışım sabaha karşı ama bugün daha iyiyim
Canim ben reglimin ilk gununden beri marincap ve folic asit aliyorum, 9. gunumden bu yana gunde 10 adet mavi bir ilac aliyorum simdi ismini hatirlayamadim, asilama gunu 3 adet antibiyotik verdi aksamlari kullandım, asilamadan sonra da jele basladim.
Gecsin artik gunler degil mi:)
Kızlar listemiz aşağıda, hepimize hayirli olsun bebişler getirsin.
Herkes bi kontrol etsin gunlerini belki heyecandan yanlis yapmisimdir:))
AŞILAMA TARİHİ TEST TARİHİ SONUÇ
madeleines 8 temmuz 22 temmuz ? 1. aşılama
sehak 5 temmuz 20 temmuz ? 1. aşılama
btosuner 13 temmuz 27 temmuz ? 1. aşılama
aayy 6 temmuz 21 temmuz ? 3. aşılama
evet hayırlısıylsa atlatsak ne güzel olur nette aranmaktan bi hal oldum belirtiler neler diye yok bazılarında akıntı çok oluyomuş bende o yok
sen bişeyler biliyomısun
ağrılar,kanamalar,kilo almalar.. asıl olay aşılama işleminden sonra başlıcak galiba,korkmaya başladım..
korma canim is o asamaya gelince olumsuz hicbirsey seni rahatsiz etmiyor. Daha once de yazmistim simdi sana da yazayim. Asilama sabahından itibaren tek endisem esimin vereceği spermin yıkama sonrasi yeterli sayıda olup olmadıgı ve 36 saat evvel bana yapilan iğnenin yumurtayı catlayıp catlatmadigiydi. Ameliyathanede doktor spekulumu yerlestirirken yumurta ok mi sperm iyi mi diye sordum. Doktor bana hayret ederek herkes cani aciyacak mi diye sorar sen neler soruyorsun dedi. Yani o an acı macı ilgilendirmiyor seni yeterki hersey yolunda oldun istiyorsun yani en azından bende boyle olmustu. Sonradan telefon acip canin acidi mi diye soranlara da sinir oldum. Ben neyin kaygisindayim millet neler dusunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?