Bende ayni sekilde canim 2 sene olcak korunmayi brakali.inan bu cocuk meslesini okdar taktimki guya ogretmenim kpss falan hic hazrlanmadim mezun oldugumdan beriben de 4 senelik evliyim gerçi birbuçuk yıl oldu korunmayı bırakalı. Benim de ilk gebeliğim inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız kucağımıza bebişlerimizi. Bizim sorun sperm sayı azlığıydı ve ben de artık hiç olmayacak diye düşünüyodum saçma şekilde umutsuzluğa kapıldım ama bak oldu çok şükür. sizde sorun da yokmuş bir de tutma ihtimali yüksek
Ben bu sene hem kpps ye hazırlandım hem tayin istedik hem tüp bebek denedik o kadar sıkışık bir dönem geçirdim ki anlatamam. Ben de öğretmenim branşım coğrafya senin ne branş?Bende ayni sekilde canim 2 sene olcak korunmayi brakali.inan bu cocuk meslesini okdar taktimki guya ogretmenim kpss falan hic hazrlanmadim mezun oldugumdan beri
Benimde turkce canim.ben hic hazrlnmadim 2 seneddr ucretli yapiyorum.beyim hep dolu oldugu icin adamakilli calismadim hic.rabbim cocuk nasip etsinde iste istemiyorumBen bu sene hem kpps ye hazırlandım hem tayin istedik hem tüp bebek denedik o kadar sıkışık bir dönem geçirdim ki anlatamam. Ben de öğretmenim branşım coğrafya senin ne branş?
Benimde oyleydi 4.gundrn sonra basladi.bu sancilar.nsil gidiyor test nezman yapacaktin pazartesimiydiBenim fazla ağrım yok sadece kasıkta bakma oluyor o da geciyor.
Canim benim 6. Günümde baya baya iki saat kadar adet sancim oldu. Simdi de oluyo ara ara bi saat kadar sürüp geçiyo. Normal degil diye bisey yoktur bence herkes farkli farkli yasiyor. Cok mu fazla oluyor ki senin agrinBenimde oyleydi 4.gundrn sonra basladi.bu sancilar.nsil gidiyor test nezman yapacaktin pazartesimiydi
benim pazar günü test günüm ama cuma günü de yaptıracağım bakalım.benim ilk denememde dayanılmaz sancılarım olmuştu koşa koşa doktoruma gittim ultrasonla baktı ,opu sonrası iyileşme sürecinde herhangi bir sorun yok dedi bebiş tutunuyordur dedi öyle saldı başından!!!sonuç beta negatif oldu.Yani canım demem o ki herkesin fizyolojisi farklı hemen takma kafana ,üzülme ve strese girmemeye çalış.Benimde oyleydi 4.gundrn sonra basladi.bu sancilar.nsil gidiyor test nezman yapacaktin pazartesimiydi
Yo benimkide seninki gbi uzun suruyor.pskolog ne anlayacak aklimi karistirdi daha cok :)Canim benim 6. Günümde baya baya iki saat kadar adet sancim oldu. Simdi de oluyo ara ara bi saat kadar sürüp geçiyo. Normal degil diye bisey yoktur bence herkes farkli farkli yasiyor. Cok mu fazla oluyor ki senin agrin
Senin neden erken testin canim 14 temmuz degilmi transferin senin sali olmasi gerekmiyormu testin benim 11 temuz cumartesiye geliyor cunkuOpu sonrasi rahim kendini toparliyir
benim pazar günü test günüm ama cuma günü de yaptıracağım bakalım.benim ilk denememde dayanılmaz sancılarım olmuştu koşa koşa doktoruma gittim ultrasonla baktı ,opu sonrası iyileşme sürecinde herhangi bir sorun yok dedi bebiş tutunuyordur dedi öyle saldı başından!!!sonuç beta negatif oldu.Yani canım demem o ki herkesin fizyolojisi farklı hemen takma kafana ,üzülme ve strese girmemeye çalış.
Canim senin cuma 8.gun oluyo erken olmazmi.ben persembe yaptrcam 10.gundeOpu sonrasi rahim kendini toparliyir
benim pazar günü test günüm ama cuma günü de yaptıracağım bakalım.benim ilk denememde dayanılmaz sancılarım olmuştu koşa koşa doktoruma gittim ultrasonla baktı ,opu sonrası iyileşme sürecinde herhangi bir sorun yok dedi bebiş tutunuyordur dedi öyle saldı başından!!!sonuç beta negatif oldu.Yani canım demem o ki herkesin fizyolojisi farklı hemen takma kafana ,üzülme ve strese girmemeye çalış.
merkez 11. günde beta baktırmamı söyledi , 9-11. günlerde baktıracaktım ama acele etmemeye karar verdim.pazartesi kan vercem.Canim senin cuma 8.gun oluyo erken olmazmi.ben persembe yaptrcam 10.gunde
Kızlar üzülmeyin Rabbim tum asker ve polislerle beraber eslerimizi de korusun ayri olsnlari da kavustursun sagsalim inşallah. Ülkemizdeki zor günler bitsin . Bebislerimizi kucagimiza alalim ve huzurlu bir ülkede eslerimizle mutlu bi şekilde buyutelim inşallahEş gidiyor mu Şırnak a benim eşimde Hakkari Şemdinli'de eş gidemiyor bugün gittı ben çok yalnız ve mutsuzum
Maşallah hayırlı olsun Rabbim sagsalim kucağına almayi nasipetsin. Sorunsuz bir gebeligin sonucundaArkadaşlar 4 temmuz da transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün değerim 70 çıktı iyi mi sizce
Hadi hayirlisi bakalimmerkez 11. günde beta baktırmamı söyledi , 9-11. günlerde baktıracaktım ama acele etmemeye karar verdim.pazartesi kan vercem.
Allah yardimcisin olsun canim evet cok etkiledi bu olaylar herkesi.rabbim hainlere firsat vermesin.hayirli olsun tedavin ilkinde tek embriyomu transfer edilmisti.suan ne dusunuyor doktorun.insallah dollenir hepsi sayiya takilma.benm de tek yumurta dollendi transfer edildi olacagi varsa olurkızlar benimde 2. denemem bu ay . çarşamba son kontrolüm var duruma göre cuma ya da cumartesi yumurta toplama olacak . bende çikolata kisti ve rezerv azlığı sorunu var . şu an için 4 yumurta gözüküyor buna da şükür .
ilk tedavimde arı sütü bal polen karışımı yedim ve yumurta çoğalsın diye ısırgan otu tohumu çektirip yoğurda karıştırıp yemiştim . olmadı tutmadı . bu tedavide sadece aklıma gelirse arı sütü bal polen karışımını yiyorum . malum olaylardan ötürü son 4 gündür toplam 6 saat uyudum . eş,m polis memuru 4 gündür gelmiyor doğru düzgün gelince de duş laıp üstünü değiştirip çıkıyor. ne uyku ne dengeli beslenme hiç dikkat edemedim bu tedavide . Allah yardımcım olsun . o kadar umutluydum ki bu tedaviden , moralim çok yüksekti . şu an bitik durumdayım . hem psikolojik olarak hem bedensel olarak
Amin. sen tedavi gordunmu canmKızlar üzülmeyin Rabbim tum asker ve polislerle beraber eslerimizi de korusun ayri olsnlari da kavustursun sagsalim inşallah. Ülkemizdeki zor günler bitsin . Bebislerimizi kucagimiza alalim ve huzurlu bir ülkede eslerimizle mutlu bi şekilde buyutelim inşallah
Canim hayirli olsun tedavin insallah pozitifleri gorursun. Mumkun oldugunca canini sikma ben de polis eşiyim. Dün kanda pozitifi gördum ve bir aydir esimden uzaktayım. O şirnakta ben istanbulda. Evimin yarisi toplu koskoca sehirde tek basimayim ama bebegime tutunmaya calisiyorum. Yogun da calissa en azindan yuzunu görüyorsun sarilabiliyorsun. Bize lojman ne zaman cikacak ne zaman bir daha gorebilecegim esimi belli değilkızlar benimde 2. denemem bu ay . çarşamba son kontrolüm var duruma göre cuma ya da cumartesi yumurta toplama olacak . bende çikolata kisti ve rezerv azlığı sorunu var . şu an için 4 yumurta gözüküyor buna da şükür .
ilk tedavimde arı sütü bal polen karışımı yedim ve yumurta çoğalsın diye ısırgan otu tohumu çektirip yoğurda karıştırıp yemiştim . olmadı tutmadı . bu tedavide sadece aklıma gelirse arı sütü bal polen karışımını yiyorum . malum olaylardan ötürü son 4 gündür toplam 6 saat uyudum . eş,m polis memuru 4 gündür gelmiyor doğru düzgün gelince de duş laıp üstünü değiştirip çıkıyor. ne uyku ne dengeli beslenme hiç dikkat edemedim bu tedavide . Allah yardımcım olsun . o kadar umutluydum ki bu tedaviden , moralim çok yüksekti . şu an bitik durumdayım . hem psikolojik olarak hem bedensel olarak
ilkinde 2 yumurta transfer edildi . eğer 2 kaliteli olursa yine 2 transfer istiyorum bakalım hayırlısı artık .Allah yardimcisin olsun canim evet cok etkiledi bu olaylar herkesi.rabbim hainlere firsat vermesin.hayirli olsun tedavin ilkinde tek embriyomu transfer edilmisti.suan ne dusunuyor doktorun.insallah dollenir hepsi sayiya takilma.benm de tek yumurta dollendi transfer edildi olacagi varsa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?