Allah yardım etsi,n canım bende anlattığın şeyleri yaşadım . Kistten acil ameliyata girdiğimde eş,m Hakkari deydi . İnanır mısın öksüz yetim kimsesiz gibi sedyede ağlaya ağlaya girdim ameliyata . Bak ne güzel artık yanlız değilsin annesi . bebişin sanan sımsıkı tutunur inşallah . Sizde tez vakitte eşinle kavuşursunuz .Canim hayirli olsun tedavin insallah pozitifleri gorursun. Mumkun oldugunca canini sikma ben de polis eşiyim. Dün kanda pozitifi gördum ve bir aydir esimden uzaktayım. O şirnakta ben istanbulda. Evimin yarisi toplu koskoca sehirde tek basimayim ama bebegime tutunmaya calisiyorum. Yogun da calissa en azindan yuzunu görüyorsun sarilabiliyorsun. Bize lojman ne zaman cikacak ne zaman bir daha gorebilecegim esimi belli değil
Çok teşekkür ederim tatlım inşallah Allahım hepimizin kucaklarini doldurur. Moralini yüksek tut pozitif düşün her şey güzel olacak göreceksinAllah yardım etsi,n canım bende anlattığın şeyleri yaşadım . Kistten acil ameliyata girdiğimde eş,m Hakkari deydi . İnanır mısın öksüz yetim kimsesiz gibi sedyede ağlaya ağlaya girdim ameliyata . Bak ne güzel artık yanlız değilsin annesi . bebişin sanan sımsıkı tutunur inşallah . Sizde tez vakitte eşinle kavuşursunuz .
Ben uzun prototokol başladım canım. Adetin 21. Günü ignrlere başladım adet olunca gel dediler. bugün adet oldum yarın randevu aldık doktora gidicem . Beni. Bu ikinci denemem. İlki kısa protokol negatifdi. Bakalım hakkımızda hayırlısıAmin. sen tedavi gordunmu canm
Tedavi n hayirla sonuçlansin inşallah canm. Çikolata kistin büyük mu ben de bi kaç ay önce çikolata kistimin olduğunu öğrendim. 3 cm . Şimdilik büyüme yok şükür. Bir polis eşi olarak seni çok çok iyi anlıyorum. Her vatandaş stresli zamanlar geciriyor ama biz gibi asker polis eşleri daha bi zor zamanlar geciriyoruz. Senin tedavin de zor bir surece denk gelmis ama napalim arkadadim Rabbim korusun hepsini canları sağ olsun herseye katlaniriz. Sen de stres yapma yumilerin kaliteli olsun kaliteli embiryolar olsun annelerine tutunsunlar inşallah :) sonra bu günlerin yerini mutluluk alsın inşallahkızlar benimde 2. denemem bu ay . çarşamba son kontrolüm var duruma göre cuma ya da cumartesi yumurta toplama olacak . bende çikolata kisti ve rezerv azlığı sorunu var . şu an için 4 yumurta gözüküyor buna da şükür .
ilk tedavimde arı sütü bal polen karışımı yedim ve yumurta çoğalsın diye ısırgan otu tohumu çektirip yoğurda karıştırıp yemiştim . olmadı tutmadı . bu tedavide sadece aklıma gelirse arı sütü bal polen karışımını yiyorum . malum olaylardan ötürü son 4 gündür toplam 6 saat uyudum . eş,m polis memuru 4 gündür gelmiyor doğru düzgün gelince de duş laıp üstünü değiştirip çıkıyor. ne uyku ne dengeli beslenme hiç dikkat edemedim bu tedavide . Allah yardımcım olsun . o kadar umutluydum ki bu tedaviden , moralim çok yüksekti . şu an bitik durumdayım . hem psikolojik olarak hem bedensel olarak
Hayalet gbiIkinci çizgi belli mi nedir :)))
Hayalet gbi
Canim benim gözün aydınKizlar 9.gun erken gebelik testi yaptim
Maşallah beta Hcg artışı çok güzel :) hayırlı olsunnnCanim benim gözün aydınsende de pozitifi gorucez insallah. Dokuzuncu gün olmasina rağmen cikmis bak. Şimdi bekle bekle hiç gecmicek zaman iki gün ben de dün hcg takrarladim 12.gün 558,14. gün 1339 oldu. Simdi kese görmeye gidicem bir hafta sonra
Bu aşamayı da atlattım çok şükür tatlim. Ama kalp atışını duyana kadar hala emin olamiycam sanırım ben. İnanamiyorum hala çünkü. İnşallah sende de pozitif sonuç alıcazMaşallah beta Hcg artışı çok güzel :) hayırlı olsunnn
Insallah canim.lan verdim 1 e verek kala sonuc 4 de cikacakmis ama heyecanla bekliyorumCanim benim gözün aydınsende de pozitifi gorucez insallah. Dokuzuncu gün olmasina rağmen cikmis bak. Şimdi bekle bekle hiç gecmicek zaman iki gün ben de dün hcg takrarladim 12.gün 558,14. gün 1339 oldu. Simdi kese görmeye gidicem bir hafta sonra
Iyi dusun iyi olsun kuzuum.o inceceik izgi bile beni okdar heyecanlandirdiki ruya gibi i sallah vardir gercektenBu aşamayı da atlattım çok şükür tatlim. Ama kalp atışını duyana kadar hala emin olamiycam sanırım ben. İnanamiyorum hala çünkü. İnşallah sende de pozitif sonuç alıcaz
Insallah canim.lan verdim 1 e verek kala sonuc 4 de cikacakmis ama heyecanla bekliyorum
Kizlarrrr 96.14 şokkk oldum allahim ya.gebelik var veya yok diyemeyiz deger yazoyor sadece dedi labrotuar amaAay heyecan yaptım ben desonucu aldigin gibi yaz mutlaka haber bekliyoruz senden. Daha önce negatif testin olmustur mutlaka tatlım eger negatifse kesinlikle cizgi belirmiyor. O yüzden içini ferah tut pozitif cikcak
Tebrikleerrrrrrr, çok sevindim :)Kizlarrrr 96.14 şokkk oldum allahim ya.gebelik var veya yok diyemeyiz deger yazoyor sadece dedi labrotuar ama
Gözünaydın Can'ım çok sevindim değer harika benceKizlarrrr 96.14 şokkk oldum allahim ya.gebelik var veya yok diyemeyiz deger yazoyor sadece dedi labrotuar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?