TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Allah yardım etsi,n canım bende anlattığın şeyleri yaşadım . Kistten acil ameliyata girdiğimde eş,m Hakkari deydi . İnanır mısın öksüz yetim kimsesiz gibi sedyede ağlaya ağlaya girdim ameliyata . Bak ne güzel artık yanlız değilsin annesi . bebişin sanan sımsıkı tutunur inşallah . Sizde tez vakitte eşinle kavuşursunuz .

Çok teşekkür ederim tatlım inşallah Allahım hepimizin kucaklarini doldurur. Moralini yüksek tut pozitif düşün her şey güzel olacak göreceksin

Amin. sen tedavi gordunmu canm
Ben uzun prototokol başladım canım. Adetin 21. Günü ignrlere başladım adet olunca gel dediler. bugün adet oldum yarın randevu aldık doktora gidicem . Beni. Bu ikinci denemem. İlki kısa protokol negatifdi. Bakalım hakkımızda hayırlısı

Tedavi n hayirla sonuçlansin inşallah canm. Çikolata kistin büyük mu ben de bi kaç ay önce çikolata kistimin olduğunu öğrendim. 3 cm . Şimdilik büyüme yok şükür. Bir polis eşi olarak seni çok çok iyi anlıyorum. Her vatandaş stresli zamanlar geciriyor ama biz gibi asker polis eşleri daha bi zor zamanlar geciriyoruz. Senin tedavin de zor bir surece denk gelmis ama napalim arkadadim Rabbim korusun hepsini canları sağ olsun herseye katlaniriz. Sen de stres yapma yumilerin kaliteli olsun kaliteli embiryolar olsun annelerine tutunsunlar inşallah :) sonra bu günlerin yerini mutluluk alsın inşallah

Olumlu sonuç alanların gözü aydın :) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Test gününü bekleyenler sizinde olumlu olur inşallah.
Benim de önümüzde ki hafta dondurulmuş transferim olacak...

Kizlar 9.gun erken gebelik testi yaptim
Canim benim gözün aydın sende de pozitifi gorucez insallah. Dokuzuncu gün olmasina rağmen cikmis bak. Şimdi bekle bekle hiç gecmicek zaman iki gün ben de dün hcg takrarladim 12.gün 558,14. gün 1339 oldu. Simdi kese görmeye gidicem bir hafta sonra

Maşallah beta Hcg artışı çok güzel :) hayırlı olsunnn

Insallah canim.lan verdim 1 e verek kala sonuc 4 de cikacakmis ama heyecanla bekliyorum

Bu aşamayı da atlattım çok şükür tatlim. Ama kalp atışını duyana kadar hala emin olamiycam sanırım ben. İnanamiyorum hala çünkü. İnşallah sende de pozitif sonuç alıcaz
Iyi dusun iyi olsun kuzuum.o inceceik izgi bile beni okdar heyecanlandirdiki ruya gibi i sallah vardir gercekten

Insallah canim.lan verdim 1 e verek kala sonuc 4 de cikacakmis ama heyecanla bekliyorum
Aay heyecan yaptım ben de sonucu aldigin gibi yaz mutlaka haber bekliyoruz senden. Daha önce negatif testin olmustur mutlaka tatlım eger negatifse kesinlikle cizgi belirmiyor. O yüzden içini ferah tut pozitif cikcak

Aay heyecan yaptım ben de sonucu aldigin gibi yaz mutlaka haber bekliyoruz senden. Daha önce negatif testin olmustur mutlaka tatlım eger negatifse kesinlikle cizgi belirmiyor. O yüzden içini ferah tut pozitif cikcak
Kizlarrrr 96.14 şokkk oldum allahim ya.gebelik var veya yok diyemeyiz deger yazoyor sadece dedi labrotuar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…