İnşallah devamı gelir canımCanim iki gun sonra tekrarla testini.allah tamamina erdirsin bak seninde beatyguru arkadasimizinda tek embiriyodu sukur olsun tuttu
10. Güne gayet iyi canim gözün aydin. Sirada ben varim simdi galibaArkadaşlar 4 temmuz da transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün değerim 70 çıktı iyi mi sizce
Pazartesiyi bekliycem canim ben. Cesaretim yok sanirimEvet canim sende sira pazartesi mi yaptracaksin simdi yoksa erkenmi kaear verdin mi
Ozman tek basina yapma canm insallah olumlu olacak kotu dusunmede.bende hastanede pat diye soylemelerinden korkuyorum oyuzden hazrlikli olim dedimPazartesiyi bekliycem canim ben. Cesaretim yok sanirimaslinda evde bi tane idrar testim var belki 11. Günde yaparim ama yapmayadabilirim. Negatif çikarsa moralim bozulcak tek basima olucam bir de
Canım benim de 6. günde oldu öyle bildiği adet sancısı çektim. ama hemşireye sordum kullandığın ilaçlardan dolayı adet olmazsın dedi. ben de kesin adet olcam diye tuvalete gidip durmuştumYumiti testi tekrarladinmi.bugun 5.gunum kizlar suan agridan kivraniyorum resmen cok kotu oldum adet olcam sanirim
Insallah canm kivraniyorum resmen ya.5 dakika sonra kesiliyor yeniden basliyorCanım benim de 6. günde oldu öyle bildiği adet sancısı çektim. ama hemşireye sordum kullandığın ilaçlardan dolayı adet olmazsın dedi. ben de kesin adet olcam diye tuvalete gidip durmuştum
Canim yarin buyuk gun ne hissediyorsun.hayirlisi olsun hakkindaCanım benim de 6. günde oldu öyle bildiği adet sancısı çektim. ama hemşireye sordum kullandığın ilaçlardan dolayı adet olmazsın dedi. ben de kesin adet olcam diye tuvalete gidip durmuştum
Canim baya belrgin cok sevindim ikisidemi tuttu acaba ya.yarin kan ver gonul rahatligiyla ☺☺Bu da fotosu silik çıktı ikinci çizgi
Hayirligunler benimde 11 temmuzda oldu transferim canim.bugun 6.gunum zaman gecmiyor gercekten dun esime yetiskinler icin boyama kitabi aldirdim onunla oyalaniyorum artik.kac embriyo transfer edildi kacinci gun yapildi ilk denemenmiydiArkadaslar hayırlı günler,14 temmuzda transferim oldu 11 gün sonra beta baktiracagim, cok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor. ..Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin, isteyen herkese anneligi nasipetsin inşallah
Canım hoşgeldin aramıza inşallah pozitifleri görürüz hepimizArkadaslar hayırlı günler,14 temmuzda transferim oldu 11 gün sonra beta baktiracagim, cok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor. ..Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin, isteyen herkese anneligi nasipetsin inşallah
Bilmiyorum ki tatlım belki de tutmuştur hayırlısı hangisiyse öyle olsun inşallah. Yine kasık ağrım var adet sancısı gibi inşallah tutunur da bırakmaz beniCanim baya belrgin cok sevindim ikisidemi tuttu acaba ya.yarin kan ver gonul rahatligiyla ☺☺
Insallah kuzum.bak burda cok sukur hep pozitif aldik insallah sendende oyle alacagiz yuksek ihtimal.benim yine dayanilmaz sancilar vuruyor.bide ne dicem ya progeston fitil kullandinmi onu yerlestremiyorum iki gundur okdar sertlesmiski sanki oramda sert birsey var taş gbi neden oyle acaba senin oldumu hixBilmiyorum ki tatlım belki de tutmuştur hayırlısı hangisiyse öyle olsun inşallah. Yine kasık ağrım var adet sancısı gibi inşallah tutunur da bırakmaz beniSende durumlar nasıl?
Bu da fotosu silik çıktı ikinci çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?