TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Benim haftaya c.tesi daha cooookkk ama bende yumiti gbi 10.gun persembe yaptrcagim insallah.yani haftaya bugun

Arkadaşlar inşallah katlanarak yükselir pıt pıtlar ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah

Evet canim sende sira pazartesi mi yaptracaksin simdi yoksa erkenmi kaear verdin mi
Pazartesiyi bekliycem canim ben. Cesaretim yok sanirim aslinda evde bi tane idrar testim var belki 11. Günde yaparim ama yapmayadabilirim. Negatif çikarsa moralim bozulcak tek basima olucam bir de

Pazartesiyi bekliycem canim ben. Cesaretim yok sanirim aslinda evde bi tane idrar testim var belki 11. Günde yaparim ama yapmayadabilirim. Negatif çikarsa moralim bozulcak tek basima olucam bir de
Ozman tek basina yapma canm insallah olumlu olacak kotu dusunmede.bende hastanede pat diye soylemelerinden korkuyorum oyuzden hazrlikli olim dedim

Yumiti testi tekrarladinmi.bugun 5.gunum kizlar suan agridan kivraniyorum resmen cok kotu oldum adet olcam sanirim

Yumiti testi tekrarladinmi.bugun 5.gunum kizlar suan agridan kivraniyorum resmen cok kotu oldum adet olcam sanirim
Canım benim de 6. günde oldu öyle bildiği adet sancısı çektim. ama hemşireye sordum kullandığın ilaçlardan dolayı adet olmazsın dedi. ben de kesin adet olcam diye tuvalete gidip durmuştum

Canım benim de 6. günde oldu öyle bildiği adet sancısı çektim. ama hemşireye sordum kullandığın ilaçlardan dolayı adet olmazsın dedi. ben de kesin adet olcam diye tuvalete gidip durmuştum
Insallah canm kivraniyorum resmen ya.5 dakika sonra kesiliyor yeniden basliyor

Canim yarin buyuk gun ne hissediyorsun.hayirlisi olsun hakkinda

Arkadaslar hayırlı günler,14 temmuzda transferim oldu 11 gün sonra beta baktiracagim, cok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor. ..Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin, isteyen herkese anneligi nasipetsin inşallah

Kizlar ben test yaptirmicam erken demiştim bugun 11. Günüm. Sabah uyandim tuvalete girdim önceden kalmis gebelik testim vardi bi anda bisey oldu yapayim dedim ve yaptim. Sonuç: ikinci çizgi. Sevinmek icin erken tabi biliyorum yarin insallah kesinlesir.

Arkadaslar hayırlı günler,14 temmuzda transferim oldu 11 gün sonra beta baktiracagim, cok heyecanlıyım zaman geçmek bilmiyor. ..Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin, isteyen herkese anneligi nasipetsin inşallah
Hayirligunler benimde 11 temmuzda oldu transferim canim.bugun 6.gunum zaman gecmiyor gercekten dun esime yetiskinler icin boyama kitabi aldirdim onunla oyalaniyorum artik.kac embriyo transfer edildi kacinci gun yapildi ilk denemenmiydi

Canım hoşgeldin aramıza inşallah pozitifleri görürüz hepimiz sizin sorun neydi ve kaç embriyo transfer edildi?

Canim baya belrgin cok sevindim ikisidemi tuttu acaba ya.yarin kan ver gonul rahatligiyla ☺☺
Bilmiyorum ki tatlım belki de tutmuştur hayırlısı hangisiyse öyle olsun inşallah. Yine kasık ağrım var adet sancısı gibi inşallah tutunur da bırakmaz beni Sende durumlar nasıl?

Bilmiyorum ki tatlım belki de tutmuştur hayırlısı hangisiyse öyle olsun inşallah. Yine kasık ağrım var adet sancısı gibi inşallah tutunur da bırakmaz beni Sende durumlar nasıl?
Insallah kuzum.bak burda cok sukur hep pozitif aldik insallah sendende oyle alacagiz yuksek ihtimal.benim yine dayanilmaz sancilar vuruyor.bide ne dicem ya progeston fitil kullandinmi onu yerlestremiyorum iki gundur okdar sertlesmiski sanki oramda sert birsey var taş gbi neden oyle acaba senin oldumu hix

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…