TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Ben crinone jel kullanıyorum canım sabah akşam bi de progestan iğne var günaşırı. fitil vermedi doktorum. Ama ben de jeli koyarken zorlanıyorum birkaç gündür tahriş oluyor sanırım ondan zorlanıyor olabilirsin

Düşük AMH ,endometriozis, her iki yumurtalikta nur topu gibi 2 çikolata kisti....tup bebek ve asilama denedik olmadı. 2. Tüp bebek denememiz bakalım cuma ve pazar gün aşırı beta baktiracagim, ilkinde çok ağrı çektim ama bu denememde daha iyi hissediyorum, 1 embriyo transfer edildi birtanecik tutunacak dalim var bakalım hakkimizda hayirlisi...

Insallah olur canim.bak bu grupta bir ben kaldim.sonuc almayan diger arkadaslar cok sukur pozitif.betheone bugun idrarda gordu insallah yarin kandada kesinlesecek.bende persembe kendim kanda baktrcagim cumartesi tup bebek merkezinde tahlil gunum birde orda baktrcagim.bbenimde tek embriyo.11 yumurtadan 1 isleme alinan oldu 2.gun transfer yapildi cok umutlu degilm ama nasip.

3 tane toplandı 2 si dollendi, 1 tanesi gelişti .3. Gun transferi oldu .ilki üniversitedeydi çok memnun kalmadım. Şimdikini acibadem de denedik.

3 tane toplandı 2 si dollendi, 1 tanesi gelişti .3. Gun transferi oldu .ilki üniversitedeydi çok memnun kalmadım. Şimdikini acibadem de denedik.
Anladim canm hayirlisi olsun allah gonlune gore versin.ben sunu anlamiyorum ya gelismedi diyorsunya hani dolluyolar ikinci gunden 3.gunemu gecemiyor.

Canim hadi kalk teste koş hber ver sonrada bize

Kızlar bugün agzimin tadı hiç yok,pas gibi metal tadı gibi bir tad var,bu normal mi yada sizler arasinda bunu yaşayan var mı?

Tebrik ederim canim allah tamamina erdirsin.sira bende simdi ☺ ben umutsuzum ama dua edin hamisler
Çook teşekkür ederim tatlım doktorum da ikiz ihtimali var dedi umutsuz olman için hiçbir sebep yok beni de biliyorsun sürekli kendimi dinlemekten kafayı yemek üzereydim artık. Hiç yapma kendine bunu inan herkeste farklı oluyor belirtiler. Pozitif düşün bak az bir zaman kaldı test gününe hep beraber kutlayacağız inşallah.

Insallah canim.ilk gebeliginmi simdi.ay cok heycanli ya kimbilir sen nasil mutlusun.ben hic gebe kalmadimya 4 sene olacak olmamasi icin sebep yok diyorlar bide sanki hic olmcak gbi geliyor sanirim buzamana kadar olmadigi icin

Insallah canim.ilk gebeliginmi simdi.ay cok heycanli ya kimbilir sen nasil mutlusun.ben hic gebe kalmadimya 4 sene olacak olmamasi icin sebep yok diyorlar bide sanki hic olmcak gbi geliyor sanirim buzamana kadar olmadigi icin
ben de 4 senelik evliyim gerçi birbuçuk yıl oldu korunmayı bırakalı. Benim de ilk gebeliğim inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız kucağımıza bebişlerimizi. Bizim sorun sperm sayı azlığıydı ve ben de artık hiç olmayacak diye düşünüyodum saçma şekilde umutsuzluğa kapıldım ama bak oldu çok şükür. sizde sorun da yokmuş bir de tutma ihtimali yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…