Ben crinone jel kullanıyorum canım sabah akşam bi de progestan iğne var günaşırı. fitil vermedi doktorum. Ama ben de jeli koyarken zorlanıyorum birkaç gündür tahriş oluyor sanırım ondan zorlanıyor olabilirsinInsallah kuzum.bak burda cok sukur hep pozitif aldik insallah sendende oyle alacagiz yuksek ihtimal.benim yine dayanilmaz sancilar vuruyor.bide ne dicem ya progeston fitil kullandinmi onu yerlestremiyorum iki gundur okdar sertlesmiski sanki oramda sert birsey var taş gbi neden oyle acaba senin oldumu hix
Insallah olur canim.bak bu grupta bir ben kaldim.sonuc almayan diger arkadaslar cok sukur pozitif.betheone bugun idrarda gordu insallah yarin kandada kesinlesecek.bende persembe kendim kanda baktrcagim cumartesi tup bebek merkezinde tahlil gunum birde orda baktrcagim.bbenimde tek embriyo.11 yumurtadan 1 isleme alinan oldu 2.gun transfer yapildi cok umutlu degilm ama nasip.Düşük AMH ,endometriozis, her iki yumurtalikta nur topu gibi 2 çikolata kisti....tup bebek ve asilama denedik olmadı. 2. Tüp bebek denememiz bakalım cuma ve pazar gün aşırı beta baktiracagim, ilkinde çok ağrı çektim ama bu denememde daha iyi hissediyorum, 1 embriyo transfer edildi birtanecik tutunacak dalim var bakalım hakkimizda hayirlisi...
Insallah.senin kac yumurta vardi neler oldu kacinci gun oldu canim transfer :)ilkiyle farki varmi nerde yaptrdinInşallah temmuz ayı ikimiz içinde ugurlu gelir o zaman
Can'ım dün tekrarladım 212 çıktı şükürler olsunYumiti testi tekrarladinmi.bugun 5.gunum kizlar suan agridan kivraniyorum resmen cok kotu oldum adet olcam sanirim
Allah tamamina erdirsin canim cok sukur gozun aydin.10 gun 60 di dimi bende 10.gun yaptrcam insallahCan'ım dün tekrarladım 212 çıktı şükürler olsun
Anladim canm hayirlisi olsun allah gonlune gore versin.ben sunu anlamiyorum ya gelismedi diyorsunya hani dolluyolar ikinci gunden 3.gunemu gecemiyor.3 tane toplandı 2 si dollendi, 1 tanesi gelişti .3. Gun transferi oldu .ilki üniversitedeydi çok memnun kalmadım. Şimdikini acibadem de denedik.
10.gün 70 si Canım inşallah tamamı gelir Canım allah isteyen herkese versin inşallahAllah tamamina erdirsin canim cok sukur gozun aydin.10 gun 60 di dimi bende 10.gun yaptrcam insallah
Canim hadi kalk teste koşKizlar ben test yaptirmicam erken demiştim bugun 11. Günüm. Sabah uyandim tuvalete girdim önceden kalmis gebelik testim vardi bi anda bisey oldu yapayim dedim ve yaptim. Sonuç: ikinci çizgi. Sevinmek icin erken tabi biliyorum yarin insallah kesinlesir.
Kizlaaar 558 cikti sonucumCanim hadi kalk teste koşhber ver sonrada bize
Canimmm ikiz yuksek ihtimalllKizlaaar 558 cikti sonucum
Yok canm olmadi bendeKızlar bugün agzimin tadı hiç yok,pas gibi metal tadı gibi bir tad var,bu normal mi yada sizler arasinda bunu yaşayan var mı?
Tebrik ederim canim allah tamamina erdirsin.sira bende simdi ☺ ben umutsuzum ama dua edin hamislerKizlaaar 558 cikti sonucum
Çook teşekkür ederim tatlım doktorum da ikiz ihtimali var dediTebrik ederim canim allah tamamina erdirsin.sira bende simdi ☺ ben umutsuzum ama dua edin hamisler
Insallah canim.ilk gebeliginmi simdi.ay cok heycanli ya kimbilir sen nasil mutlusun.ben hic gebe kalmadimya 4 sene olacak olmamasi icin sebep yok diyorlar bide sanki hic olmcak gbi geliyor sanirim buzamana kadar olmadigi icinÇook teşekkür ederim tatlım doktorum da ikiz ihtimali var dediumutsuz olman için hiçbir sebep yok beni de biliyorsun sürekli kendimi dinlemekten kafayı yemek üzereydim artık. Hiç yapma kendine bunu inan herkeste farklı oluyor belirtiler. Pozitif düşün bak az bir zaman kaldı test gününe hep beraber kutlayacağız inşallah.
ben de 4 senelik evliyim gerçi birbuçuk yıl oldu korunmayı bırakalı. Benim de ilk gebeliğim inşallah hayırlısıyla hepimiz alırız kucağımıza bebişlerimizi. Bizim sorun sperm sayı azlığıydı ve ben de artık hiç olmayacak diye düşünüyodum saçma şekilde umutsuzluğa kapıldım ama bak oldu çok şükür. sizde sorun da yokmuş bir de tutma ihtimali yüksekInsallah canim.ilk gebeliginmi simdi.ay cok heycanli ya kimbilir sen nasil mutlusun.ben hic gebe kalmadimya 4 sene olacak olmamasi icin sebep yok diyorlar bide sanki hic olmcak gbi geliyor sanirim buzamana kadar olmadigi icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?