TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Yok tatlim tayin cikti bizim istanbuldan gidicez insallah. Su an baslama yapti esim lojman ne zaman cikarsa o zaman gelcek tasicaz evi
Eş gidiyor mu Şırnak a benim eşimde Hakkari Şemdinli'de eş gidemiyor bugün gittı ben çok yalnız ve mutsuzum

Eş gidiyor mu Şırnak a benim eşimde Hakkari Şemdinli'de eş gidemiyor bugün gittı ben çok yalnız ve mutsuzum
Allah kavustursun zor valla. Sizin de mi tayin cikti iki sene üç sene nasil ayri kalacaksin? Gecici gorevse gitmek anlamsiz olur zaten. Şirnakta es gidebiliyor lojmanda oturuluyor zaten ben yalniz birakamam ki eşimi

Allah kavustursun zor valla. Sizin de mi tayin cikti iki sene üç sene nasil ayri kalacaksin? Gecici gorevse gitmek anlamsiz olur zaten. Şirnakta es gidebiliyor lojmanda oturuluyor zaten ben yalniz birakamam ki eşimi
Bende bırakamam ama mecbur eş gidemez yer oralar

Kizlar ne durumdasiniz benim sol kasigimda agri var kramp griyo sizdede olmusmuydu.sesiniz cikmiyor bugun

Kizlar ne durumdasiniz benim sol kasigimda agri var kramp griyo sizdede olmusmuydu.sesiniz cikmiyor bugun
Bende de olmuştu tatlim sol tarafimda ilk iki gün özellikle. Benim hersey adet öncesini işaret ediyor bilmiyorum durum
Ne olur şöyle ki adet olmadan önce sürekli saçma sapan kabuslar görürüm ben bugun oglen yattim yine gördüm benzer bi rüya. O yüzden adete yormaya basladim sanirim

Birebir adet belirtileri oluyormus canm hic umutsuzluga kapilma tutacak insallah

Birebir adet belirtileri oluyormus canm hic umutsuzluga kapilma tutacak insallah
İnsallah canım benim olmaması için hiçbir neden yok su an icin bakalim beklemekten başka çare yok. Sen nasilsin agri disinda baska neler hissediyorsun? Surekli yatiyor musun

İnsallah canım benim olmaması için hiçbir neden yok su an icin bakalim beklemekten başka çare yok. Sen nasilsin agri disinda baska neler hissediyorsun? Surekli yatiyor musun
Ben hicbirsey hissetmiyorum simdilik.bian kesin olcak pozitif diom. bian takvimi aliyorum kuban nemzan ikinci tedavim ona denk gelirmi onlari hesapliyorum :)yok canm ben yatamiyorm ya skliyorum s yapmiyorum ama dolaniyorum arada otruyorum arada yatyorum

Ilk beatyguru arkadasin test sonucunu ogrenecektik.sanirim test zamani geldi.c.tesi yumiti pazartesi betheone benimki haftaya cumartesi daha.ozamana kadar pozitifleri gorur unutursunuz beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…