9 hücreli Can'ım ınsallah tutarSenjn 9 hucreliydi dimi canim iyi kalitede ozman insa tutacak
Yok tatlim tayin cikti bizim istanbuldan gidicez insallah. Su an baslama yapti esim lojman ne zaman cikarsa o zaman gelcek tasicaz eviEşin geçici görevle mi gitti Can'ım
Şu sureci atlatta oyle gt bari canim hayirlisi olsunYok tatlim tayin cikti bizim istanbuldan gidicez insallah. Su an baslama yapti esim lojman ne zaman cikarsa o zaman gelcek tasicaz evi
Eş gidiyor mu Şırnak a benim eşimde Hakkari Şemdinli'de eş gidemiyor bugün gittı ben çok yalnız ve mutsuzumYok tatlim tayin cikti bizim istanbuldan gidicez insallah. Su an baslama yapti esim lojman ne zaman cikarsa o zaman gelcek tasicaz evi
Allah kavustursun zor valla. Sizin de mi tayin cikti iki sene üç sene nasil ayri kalacaksin? Gecici gorevse gitmek anlamsiz olur zaten. Şirnakta es gidebiliyor lojmanda oturuluyor zaten ben yalniz birakamam ki eşimiEş gidiyor mu Şırnak a benim eşimde Hakkari Şemdinli'de eş gidemiyor bugün gittı ben çok yalnız ve mutsuzum
Öyle olcak insallah bakalim bir ayi bulur lojmanin cikip evin tasinmasi. İnsallah orda bebiş büyütürüm ben deŞu sureci atlatta oyle gt bari canim hayirlisi olsun
Bende bırakamam ama mecbur eş gidemez yer oralarAllah kavustursun zor valla. Sizin de mi tayin cikti iki sene üç sene nasil ayri kalacaksin? Gecici gorevse gitmek anlamsiz olur zaten. Şirnakta es gidebiliyor lojmanda oturuluyor zaten ben yalniz birakamam ki eşimi
Mecbur kalinmasi durumunda tabii ki yapcak birsey yok. O zaman sen de eşin olmadan atlatacaksin bu stresleri benim gibi. İnsallah yasadiklarimiza deger de elimiz bos kalmaz.Bende bırakamam ama mecbur eş gidemez yer oralar
Bende de olmuştu tatlim sol tarafimda ilk iki gün özellikle. Benim hersey adet öncesini işaret ediyor bilmiyorum durumKizlar ne durumdasiniz benim sol kasigimda agri var kramp griyo sizdede olmusmuydu.sesiniz cikmiyor bugun
Birebir adet belirtileri oluyormus canm hic umutsuzluga kapilma tutacak insallahBende de olmuştu tatlim sol tarafimda ilk iki gün özellikle. Benim hersey adet öncesini işaret ediyor bilmiyorum durum
Ne olurşöyle ki adet olmadan önce sürekli saçma sapan kabuslar görürüm ben bugun oglen yattim yine gördüm benzer bi rüya. O yüzden adete yormaya basladim sanirim
İnsallah canım benim olmaması için hiçbir neden yok su an icin bakalim beklemekten başka çare yok. Sen nasilsin agri disinda baska neler hissediyorsun? Surekli yatiyor musunBirebir adet belirtileri oluyormus canm hic umutsuzluga kapilma tutacak insallah
Ben hicbirsey hissetmiyorum simdilik.bian kesin olcak pozitif diom. bian takvimi aliyorum kuban nemzan ikinci tedavim ona denk gelirmi onlari hesapliyorum :)yok canm ben yatamiyorm ya skliyorum s yapmiyorum ama dolaniyorum arada otruyorum arada yatyorumİnsallah canım benim olmaması için hiçbir neden yok su an icin bakalim beklemekten başka çare yok. Sen nasilsin agri disinda baska neler hissediyorsun? Surekli yatiyor musun
Canım testini tekrarladın mı seni merak ettim güzel haberlerini bekliyoruzkızlar bugün 11. gün bhcg ise 9 çıktı çok düşük gibi sizce(
Baska bi topikte gordum 6.75 dusmus degeri arkadsimizin malesef canmCanım testini tekrarladın mı seni merak ettim güzel haberlerini bekliyoruz
ÜzüldümBaska bi topikte gordum 6.75 dusmus degeri arkadsimizin malesef canm
Canim senin test sonucu neolduMerhaba hayırlısı olsun inşallah, benim de 1 hafta önce transferim gerçekleşti, sınav sonucu bekler gibi bekliyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?