TEMMUZ 2016 TÜP BEBEK TRANSFER OLACAKLAR

Ilk beatyguru arkadasin test sonucunu ogrenecektik.sanirim test zamani geldi.c.tesi yumiti pazartesi betheone benimki haftaya cumartesi daha.ozamana kadar pozitifleri gorur unutursunuz beni
Canim benim unutur muyuz hiç herkes pozitifi görcek ki sevincimiz katmerli olsun insallah biz yolu acariz da sana da moral oluruz

Insallah canim benim inanin birinin hamile haberini duymak okadar iyi geliyorki bana.rabbim dileyen herkese versin emeklerimiz bosa cikmasin insallah

Canim ben hala lucrin kullaniyorum iki gunde bir yumurta baskilayici igne niye verdi bu kadin ya kullanan hic kimse yok galiba transferden sonra

Canim ben hala lucrin kullaniyorum iki gunde bir yumurta baskilayici igne niye verdi bu kadin ya kullanan hic kimse yok galiba transferden sonra
Yumurtaliklarinin asiri uyarilmasinin önüne geçmek icin vermistir canim. Calismaya devam edip su toplamasin diye

Yumiti yarin test sonucunu bize yaz olur mu eger dusukse ki olmayacak allahin izniyle hic moral bozmak yok

Ilk hamile haberini beutyguru arkadasimizdan aldik tebrik ederim allah tamamina erdirsin darisi bizlere insallah kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…