Canim benim unutur muyuz hiç herkes pozitifi görcek ki sevincimiz katmerli olsunIlk beatyguru arkadasin test sonucunu ogrenecektik.sanirim test zamani geldi.c.tesi yumiti pazartesi betheone benimki haftaya cumartesi daha.ozamana kadar pozitifleri gorur unutursunuz beni
Hepimizin olacak insallah tatlim. Sende nasil durumlar nasil geciriyorsun vaktiniInsallah canim benim inanin birinin hamile haberini duymak okadar iyi geliyorki bana.rabbim dileyen herkese versin emeklerimiz bosa cikmasin insallah
Vakit gecmiyo canm.belim cok agriyo.benim yeni daha sende nasil asilHepimizin olacak insallah tatlim. Sende nasil durumlar nasil geciriyorsun vaktini
Yumurtaliklarinin asiri uyarilmasinin önüne geçmek icin vermistir canim. Calismaya devam edip su toplamasin diyeCanim ben hala lucrin kullaniyorum iki gunde bir yumurta baskilayici igne niye verdi bu kadin ya kullanan hic kimse yok galiba transferden sonra
Anladim canim olabilir haklisinYumurtaliklarinin asiri uyarilmasinin önüne geçmek icin vermistir canim. Calismaya devam edip su toplamasin diye
canım benim sıfırlanıyor adet olmayı bekliyorum Allah sizin yolunuzu açık etsin kalbim sizinle...Canım testini tekrarladın mı seni merak ettim güzel haberlerini bekliyoruz
Nasip canim bundada vardir bir hayir uzulme desemde uzulursun ister istemez ama hayirli olsaydi rabbim veriridi oyle dusuncanım benim sıfırlanıyor adet olmayı bekliyorum Allah sizin yolunuzu açık etsin kalbim sizinle...
Canimm sonuc neolduMerhaba hayırlısı olsun inşallah, benim de 1 hafta önce transferim gerçekleşti, sınav sonucu bekler gibi bekliyoruz..
Hayırlısı buymuş demekki tatlim benim. Allah bi an önce doldursun kucaklarimizi insallah. Umutsuzluga yer yokcanım benim sıfırlanıyor adet olmayı bekliyorum Allah sizin yolunuzu açık etsin kalbim sizinle...
Canim senin test sonucu neoldu
Yaaaa çok sevindimMerhaba canım, pozitif çıktı Allahıma şükür 1 aylık hamişim, hadi arkadan sizi de bekliyorum
Tebrikler canim allah tamamina erdirsin altin yumurta yerlesti demek superrMerhaba canım, pozitif çıktı Allahıma şükür 1 aylık hamişim, hadi arkadan sizi de bekliyorum
Canimmm tabiki iyi ay cok sevindim msj yazmayinca yoksa cikmadimi dedim.3.gun seninki erken hem testide erken yaptinArkadaşlar 4 temmuz da transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün değerim 70 çıktı iyi mi sizce
Canim iki gun sonra tekrarla testini.allah tamamina erdirsin bak seninde beatyguru arkadasimizinda tek embiriyodu sukur olsun tuttuArkadaşlar 4 temmuz da transferim oldu 3. Gün embriyosu bugün 10. Gün değerim 70 çıktı iyi mi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?