Çıktı mı sonucYap yap yap
Bak gözüm seğiriyo sinirden bakEki Görüntüle 2884037
kızlarrrr bakın ne geldi sabah sabahyapıyım mı hazır betada 0 ken anca bunla çift çizgi görürüm
Bak gözüm seğiriyo sinirden bakBahar candan bile bundan yapmıştı dün dndhhd
Bu bile beni paklamadı yazıklar olsunÇıktı mı sonuc
Valla ne desem ya da ne hissetsem yalan olur şahsen ben negatif beklerken pozitif çıktıHayır yaaatahmin var mı beybi
Yok bende doğru verceği tuttuBu marka yanlış mı sonuç veriyor hay Allah yaaa insanların umutlarını mahvediuorlar
Bende negatif bekliyorum kuzum çünkü dün mirwtech testte de negatif çıktı yaValla ne desem ya da ne hissetsem yalan olur şahsen ben negatif beklerken pozitif çıktıinşallah seni de mutlu edecek bir sonuç çıkar
Canım üzgünüm ama senden olumlu sonuç gelecek gibi doğmuyor içimeHayır yaaatahmin var mı beybi
Bu test beni hep negatif gösteriyor iki aydır ben beceremiyorum sanırım yaBu bile beni paklamadı yazıklar olsunnankör test 36₺ denk geldin insan yalandan ağzıma bi bal çalar çift gösterir ucundan
Bu ay pozitifsin amaBu test beni hep negatif gösteriyor iki aydır ben beceremiyorum sanırım yabahar candan bile olamadım
Bence ara vermeyin yumurtalıklarınız iyice tembelleşir ara verince nacizane fikriim başlamışken devam edin burda kimse ilk denemesinde hamile kalmamış bizlerde kalırız elbet deneye deneyeKafam atıyo gidip bende mi yaptırsam napsam 3 ayım çöpe gidicek ama göze alamıyorum
Gecen ay da pozitiftim iki ayda negatif gösterdiBu ay pozitifsin amabu ay da mı negatif gösterdi kızz
Olsun negatif çıksa da bu ay zihnini iyice rahatlatır sakince yeni ay dongune başlarsınBende negatif bekliyorum kuzum çünkü dün mirwtech testte de negatif çıktı ya
Valla kalan var ne yalan söyliyim çok imreniyorum nazar değmesinBence ara vermeyin yumurtalıklarınız iyice tembelleşir ara verince nacizane fikriim başlamışken devam edin burda kimse ilk denemesinde hamile kalmamış bizlerde kalırız elbet deneye deneye
Balım onu eviir çevirr içini aç mutlaka bi çizgi vardır dhdhd asla yanılmaz ahahahsgsBu bile beni paklamadı yazıklar olsunnankör test 36₺ denk geldin insan yalandan ağzıma bi bal çalar çift gösterir ucundan
Kızzz tekini bana yolla yazık değil mi bana bak göremiyorum 3 aydır çizgi mizgiGecen ay da pozitiftim iki ayda negatif gösterdi
Çizgi çıkarmayarak yanılttı rezilBalım onu eviir çevirr içini aç mutlaka bi çizgi vardır dhdhd asla yanılmaz ahahahsgs
Kuzuu çatlama önemli ben de takvime göre gitseydim doğruymuş ama akıntıya göre gidiyim dedim yanıldım. Tam pik günü olmuş ama sonrasında olmamış atıyım takvimi. En verimliValla kalan var ne yalan söyliyim çok imreniyorum nazar değmesinilk kez bu ay ovu denedim çatlamayı kaçırdım belkide ondan olmadı
Şimdi anlamadığım çatlamamı önemli pik ve yumurtlamamı
Aynen doğru hayırlısı neyse o olcakOlsun negatif çıksa da bu ay zihnini iyice rahatlatır sakince yeni ay dongune başlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?