Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim pazar günü negatifti yumurtlamaya göre pazartesi çatlamaya göre salı yani dün regl olmalıydım çatlamaya göre regl oldum testle doğru tespit edip kalamamakbu ay ne test yapacak ne de adam gibi ilişkiye girecek yer olacak denk gelip değerlendirmece bir de bu ay tutarsa gülerim

Valla ne desem ya da ne hissetsem yalan olur şahsen ben negatif beklerken pozitif çıktı inşallah seni de mutlu edecek bir sonuç çıkar
Bende negatif bekliyorum kuzum çünkü dün mirwtech testte de negatif çıktı ya

Bu bile beni paklamadı yazıklar olsun nankör test 36₺ denk geldin insan yalandan ağzıma bi bal çalar çift gösterir ucundan
Bu test beni hep negatif gösteriyor iki aydır ben beceremiyorum sanırım ya bahar candan bile olamadım

Kafam atıyo gidip bende mi yaptırsam napsam 3 ayım çöpe gidicek ama göze alamıyorum
Bence ara vermeyin yumurtalıklarınız iyice tembelleşir ara verince nacizane fikriim başlamışken devam edin burda kimse ilk denemesinde hamile kalmamış bizlerde kalırız elbet deneye deneye

Bence ara vermeyin yumurtalıklarınız iyice tembelleşir ara verince nacizane fikriim başlamışken devam edin burda kimse ilk denemesinde hamile kalmamış bizlerde kalırız elbet deneye deneye
Valla kalan var ne yalan söyliyim çok imreniyorum nazar değmesin ilk kez bu ay ovu denedim çatlamayı kaçırdım belkide ondan olmadı
Şimdi anlamadığım çatlamamı önemli pik ve yumurtlamamı

Valla kalan var ne yalan söyliyim çok imreniyorum nazar değmesin ilk kez bu ay ovu denedim çatlamayı kaçırdım belkide ondan olmadı
Şimdi anlamadığım çatlamamı önemli pik ve yumurtlamamı
Kuzuu çatlama önemli ben de takvime göre gitseydim doğruymuş ama akıntıya göre gidiyim dedim yanıldım. Tam pik günü olmuş ama sonrasında olmamış atıyım takvimi. En verimli
Günü boş geçmişim

Eklentiler

• 49F56063-531D-4F4E-BE2C-BAAAF8F1FB67.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…