Kız aslında benim de bu yönde hiç bir umudum yoktu tiroid hastasi olduğum için ama işte kaderKızzz tekini bana yolla yazık değil mi bana bak göremiyorum 3 aydır çizgi mizgigördüğüm tek çizgi negatifi görünce çatılan kaşlarımın arasındaki çizgi hahahahah
Canım üzgünüm ama senden olumlu sonuç gelecek gibi doğmuyor içimeen azından kafan rahatlar bu şekilde psikolojini bozacaksın
Gerçekten mi lari bana doğruyu söyleKuzuu çatlama önemli ben de takvime göre gitseydim doğruymuş ama akıntıya göre gidiyim dedim yanıldım. Tam pik günü olmuş ama sonrasında olmamış atıyım takvimi. En verimli
Günü boş geçmişim
Rahat bırak kendini kötüyü çağırmaKız aslında benim de bu yönde hiç bir umudum yoktu tiroid hastasi olduğum için ama işte kaderama şunu söyleyeyim bu ay mesela daha gerginim tam sevinemiyorum. Yarına doktordan randevu aldım içim içimi kemiriyor ne yazık ki gene aynısı olursa diye
En minik noktasına kadar takılıyoruz aslında benim de olası varsa 1 gün önceki spermlerle bile olabilirdi kuzum senin de aynı şekilde o yüzden hayırlısı ve kısmet değilmiş diyoruz ağustosa tam gaz devam ediyoruzGerçekten mi lari bana doğruyu söyleşaka maka 0 gördükten sonra baya ağladım hala ağlıyorum güldüğüme bakma yani
Ben 23 ü pik - 24 yine koyu ama pik kadar değil yuumrtlama var -25 silik
Ben 22-23-25-26 aslında kaçırmamış olmama lazımdı ama 25 i testi yaptım yok dencek kadar kalmış çizgi o derece silinmiş hemen değerlendirdim çizgi silindi diye ama 24 ü akşam çatladı bence ben fark edene kadar gitti sanırım
İlkini degerlendirdiysen gebelik olunca da koyu çıkmaya baslıyormuş. Hep mi böyle çıkıyor?
İnşallah kuzu ya daha fazla beklemeden gelsinEn minik noktasına kadar takılıyoruz aslında benim de olası varsa 1 gün önceki spermlerle bile olabilirdi kuzum senin de aynı şekilde o yüzden hayırlısı ve kısmet değilmiş diyoruz ağustosa tam gaz devam ediyoruzallah koruusn sağlıksız olması ki özellikle dış gebelik tüpe yapışması falan bunlar beni çok korkutan şeyler o yüzden sağlıklı olsun zamanında olsun azcık daha sabredelim
Nononooo tek olsan olurdu da bak burda kaç kişiyiz hepimiz aynıyızİnşallah kuzu ya daha fazla beklemeden gelsintakatim kalmadı sabrım tükendiiiiiiiii
En azından yumurtlamayı çözdüm ovuye devam adet görürsem tabiNononooo tek olsan olurdu da bak burda kaç kişiyiz hepimiz aynıyız
Evet evett hemen adapte olmamız da güzelEn azından yumurtlamayı çözdüm ovuye devam adet görürsem tabine değişik bi psikolojideyim 2 gün önce olmayım dşyodum negatifi gçrdüm ya hahahaha hemen oluyum next next
Aynen öyleEstağfurullah kuzum ikimiz de geç evlenmişiz anca öğreniyoruz:) Yaşla alakası yok tabi 18 yaşında anne olan biri bizden tecrübeli sonuçta:))
Çöpe gitcek diye düsünme bence hamile kaldıgında en azından o hastane mi bu doktor mu diye mahkum olmamak var işin ucundaKafam atıyo gidip bende mi yaptırsam napsam 3 ayım çöpe gidicek ama göze alamıyorum
Canım ben regl bitti bir başladım ilişkiye öncesi yumurtlama pik çatlama ne varsa değerlendirdim yıne olmadı ama tek ilişki ile kalan var o yüzden kaçırdım vs diye üzülme olmayınca olmuyor ne yazıkkıValla kalan var ne yalan söyliyim çok imreniyorum nazar değmesinilk kez bu ay ovu denedim çatlamayı kaçırdım belkide ondan olmadı
Şimdi anlamadığım çatlamamı önemli pik ve yumurtlamamı
Kan testi yaptır kesin sonuç alEki Görüntüle 2884051
Kızlar marka AL Bİ çok kötüyüm... burdaki arkadaş gibi ya yalancı pozitifse
Ama çok net bu bnce varEki Görüntüle 2884051
Kızlar marka AL Bİ çok kötüyüm... burdaki arkadaş gibi ya yalancı pozitifse
hemenn gelelim :))Kızlar Ağustos topiğini açtım beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?