Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızzz tekini bana yolla yazık değil mi bana bak göremiyorum 3 aydır çizgi mizgi gördüğüm tek çizgi negatifi görünce çatılan kaşlarımın arasındaki çizgi hahahahah
Kız aslında benim de bu yönde hiç bir umudum yoktu tiroid hastasi olduğum için ama işte kader ama şunu söyleyeyim bu ay mesela daha gerginim tam sevinemiyorum. Yarına doktordan randevu aldım içim içimi kemiriyor ne yazık ki gene aynısı olursa diye

Gerçekten mi lari bana doğruyu söyle şaka maka 0 gördükten sonra baya ağladım hala ağlıyorum güldüğüme bakma yani
Ben 23 ü pik - 24 yine koyu ama pik kadar değil yuumrtlama var -25 silik
Ben 22-23-25-26 aslında kaçırmamış olmam lazımdı ama 25 i testi yaptım yok dencek kadar kalmış çizgi o derece silinmiş hemen değerlendirdim çizgi silindi diye ama 24 ü akşam çatladı bence ben fark edene kadar gitti sanırım

Rahat bırak kendini kötüyü çağırma

En minik noktasına kadar takılıyoruz aslında benim de olası varsa 1 gün önceki spermlerle bile olabilirdi kuzum senin de aynı şekilde o yüzden hayırlısı ve kısmet değilmiş diyoruz ağustosa tam gaz devam ediyoruz allah koruusn sağlıksız olması ki özellikle dış gebelik tüpe yapışması falan bunlar beni çok korkutan şeyler o yüzden sağlıklı olsun zamanında olsun azcık daha sabredelim

Bilmiyorum ki yumurtlama gördükten sonra bıraktım ben yarın bi daha bakarim hiç bi belirti yok hamile gibi hissetmiyorum kendimi bakalim ne olacak bu ay
İlkini degerlendirdiysen gebelik olunca da koyu çıkmaya baslıyormuş. Hep mi böyle çıkıyor?

İnşallah kuzu ya daha fazla beklemeden gelsin takatim kalmadı sabrım tükendiiiiiiiii

En azından yumurtlamayı çözdüm ovuye devam adet görürsem tabi ne değişik bi psikolojideyim 2 gün önce olmayım dşyodum negatifi gçrdüm ya hahahaha hemen oluyum next next
Evet evett hemen adapte olmamız da güzel hadi bakalım gelsin pik mii pik mii çatladı mı demeler ağustos 2021 açılmamış ya da ben görmedim bilmiyorum kızlar açılmış dedi ama 2020 tarihliydi ben mi göremedim diyorum o yüzden bilen varsa bana bi el sallasın

Valla kalan var ne yalan söyliyim çok imreniyorum nazar değmesin ilk kez bu ay ovu denedim çatlamayı kaçırdım belkide ondan olmadı
Şimdi anlamadığım çatlamamı önemli pik ve yumurtlamamı
Canım ben regl bitti bir başladım ilişkiye öncesi yumurtlama pik çatlama ne varsa değerlendirdim yıne olmadı ama tek ilişki ile kalan var o yüzden kaçırdım vs diye üzülme olmayınca olmuyor ne yazıkkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…