Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar çevremden hamile haberleri alınca böyle üzülüyor gibi oluyorum. Sonra kendime kızıyorum neden sahip olamadığın birşeye bir başkası sahip oldu diye üzülüyorsun, böyle yaparsan Allah hiç nasip etmez diyorum. Sanki içimde kötülük besliyorum gibi geliyor ama aslında öyle de değil. Sadece üzüntü... Ama kafamın içinde bıdı bıdı susmayan sesler kendimi kötü hissettiriyor. Bununla nasıl baş edicem hiç bilmiyorum.

Ben artık umut etmicem beklemicem de
Bende her bat ta senin gibi oluyorum. Denemediğim hiç birşey kalmadı diyorum. Ama umut tukenmiyor maalesef. Doktorlar bize stres yapmayın diyorlar. Nasıl yapılmıyor bu stres bilmiyorum.
Canını sıkma sadece yeni bir başlangıca hazırla kendini. Başka şeyler dene. Allah herşeyin en güzelini bilir. Hayırlısını versin Yaratan.

Seni cok iyi anlıyorum cnm. Bu kıskançlık veya kotu his demek degil. İcini ferah tut. Cunku su an ki bulunduğun psikoloji buna neden oluyo. Sen aslinda hamile haberi duyduguna degil de hamile olmadigina uzuluyosun. Rabbim herseyin hayirlisini ve sagliklisini versin. Hepimize. Dilerim sende hayırlı en tez zamanda mujdeyi alirsin

İnşallah canım inşallah. Çünkü artık çok üzgün ve yorgun hissediyorum kendimi.

Bat 25 temmuz, yaş 32, sekiz aydır deniyoruz beni de ekler misin canım Hali

İnşallah canım inşallah. Çünkü artık çok üzgün ve yorgun hissediyorum kendimi.
Çok normal. Ama kendini iyi hissettirecek biseyler yapmaya çalış. Kafan biraz olsun dagilsin rahatlasin. Sitresten uzak kalman guzel haberleride beraberinde getirebilir

Allah cümlemizi ummadığımız yerden çiceklendirsin.. herşeyin bir zamanı var hiç bilemiyoruz . Hamile kalmak mühim olan değil sağlıklı evlatlar sahip olmak önemli olan herşerde vardır bir hayr

Amin İnşallah kuzum ya hevesim kaçtı cidden isyan gibi olsun da istemiyorum uğraşmicam bırakcam folik asit yok d vitamini bi işe yaramıyor sinir oldum

Arkadaşlar bugün adetimin 3gunu DUPHASTON içmiştim doktor regl olunca gel çikolata kistine bakalım demişti bugünde randevu iptal oldu doktorun cenazesi varmış acaba ne için çağırmıştı bilgisi olanlar cevap verebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…