- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Beklyrm cnmhemenn gelelim :))
Kız böyle yalancı sonuç mu olur. Bu çok belli.Eki Görüntüle 2884051
Kızlar marka AL Bİ çok kötüyüm... burdaki arkadaş gibi ya yalancı pozitifse
İnşallah doğrudur hemen test ver bence 5 gün gecikmeye yalancı olmaz gibi geliyor bana amaEki Görüntüle 2884051
Kızlar marka AL Bİ çok kötüyüm... burdaki arkadaş gibi ya yalancı pozitifse
Bende her bat ta senin gibi oluyorum. Denemediğim hiç birşey kalmadı diyorum. Ama umut tukenmiyor maalesef. Doktorlar bize stres yapmayın diyorlar. Nasıl yapılmıyor bu stres bilmiyorum.Ben artık umut etmicem beklemicem de
Kaç çıktı değerinizBende NEGATİF silebilirsin beniHali
Seni cok iyi anlıyorum cnm. Bu kıskançlık veya kotu his demek degil. İcini ferah tut. Cunku su an ki bulunduğun psikoloji buna neden oluyo. Sen aslinda hamile haberi duyduguna degil de hamile olmadigina uzuluyosun. Rabbim herseyin hayirlisini ve sagliklisini versin. Hepimize. Dilerim sende hayırlı en tez zamanda mujdeyi alirsinKızlar çevremden hamile haberleri alınca böyle üzülüyor gibi oluyorum. Sonra kendime kızıyorum neden sahip olamadığın birşeye bir başkası sahip oldu diye üzülüyorsun, böyle yaparsan Allah hiç nasip etmez diyorum. Sanki içimde kötülük besliyorum gibi geliyor ama aslında öyle de değil. Sadece üzüntü... Ama kafamın içinde bıdı bıdı susmayan sesler kendimi kötü hissettiriyor. Bununla nasıl baş edicem hiç bilmiyorum.
İnşallah canım inşallah. Çünkü artık çok üzgün ve yorgun hissediyorum kendimi.Seni cok iyi anlıyorum cnm. Bu kıskançlık veya kotu his demek degil. İcini ferah tut. Cunku su an ki bulunduğun psikoloji buna neden oluyo. Sen aslinda hamile haberi duyduguna degil de hamile olmadigina uzuluyosun. Rabbim herseyin hayirlisini ve sagliklisini versin. Hepimize. Dilerim sende hayırlı en tez zamanda mujdeyi alirsin
Bize de hastanede vezneden söylediler pozitif çıksın da yeterki ödenirİlk defa duydum
Yine 1,20Kaç çıktı değeriniz
Çok normal. Ama kendini iyi hissettirecek biseyler yapmaya çalış. Kafan biraz olsun dagilsin rahatlasin. Sitresten uzak kalman guzel haberleride beraberinde getirebilirİnşallah canım inşallah. Çünkü artık çok üzgün ve yorgun hissediyorum kendimi.
Aynen benimki NEGATİFFBize de hastanede vezneden söylediler pozitif çıksın da yeterki ödenir
Allah cümlemizi ummadığımız yerden çiceklendirsin.. herşeyin bir zamanı var hiç bilemiyoruz . Hamile kalmak mühim olan değil sağlıklı evlatlar sahip olmak önemli olanKızlar çevremden hamile haberleri alınca böyle üzülüyor gibi oluyorum. Sonra kendime kızıyorum neden sahip olamadığın birşeye bir başkası sahip oldu diye üzülüyorsun, böyle yaparsan Allah hiç nasip etmez diyorum. Sanki içimde kötülük besliyorum gibi geliyor ama aslında öyle de değil. Sadece üzüntü... Ama kafamın içinde bıdı bıdı susmayan sesler kendimi kötü hissettiriyor. Bununla nasıl baş edicem hiç bilmiyorum.
Amin İnşallah kuzum ya hevesim kaçtı cidden isyan gibi olsun da istemiyorum uğraşmicam bırakcam folik asit yok d vitamini bi işe yaramıyor sinir oldumBende her bat ta senin gibi oluyorum. Denemediğim hiç birşey kalmadı diyorum. Ama umut tukenmiyor maalesef. Doktorlar bize stres yapmayın diyorlar. Nasıl yapılmıyor bu stres bilmiyorum.
Canını sıkma sadece yeni bir başlangıca hazırla kendini. Başka şeyler dene. Allah herşeyin en güzelini bilir. Hayırlısını versin Yaratan.
Canım direk beta hcg baktırmak istiyorum de yönlendirir laba hadi güzel sonuçlar bekliyoruzÖzelde kan testini nasıl yaptırabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?