Kuzum derin bir nefes al sakinleş bu yalancı pozitife benzemiyor :) Allah ın izniyle hamilesin inşallah ama mutlaka kan ver teyit etEki Görüntüle 2884051
Kızlar marka AL Bİ çok kötüyüm... burdaki arkadaş gibi ya yalancı pozitifse
Hormonlara bakılıyor regl 3. günü kuzum lh fsh e2 gibiArkadaşlar bugün adetimin 3gunu DUPHASTON içmiştim doktor regl olunca gel çikolata kistine bakalım demişti bugünde randevu iptal oldu doktorun cenazesi varmış acaba ne için çağırmıştı bilgisi olanlar cevap verebilir mi
Hmm reglden sonra bakılmıyor mu hormonlaraHormonlara bakılıyor regl 3. günü kuzum lh fsh e2 gibi
Teşekkür ederiiim hepinize çok ağladımm, şuan ne düşünceğimi bilmiyorum çok değişik bir duygu.. Allah boşa çıkarmasınKuzum derin bir nefes al sakinleş bu yalancı pozitife benzemiyor :) Allah ın izniyle hamilesin inşallah ama mutlaka kan ver teyit et
Canım bu duygu çok doğal inan bana.. Kendine kızma bu kıskançlık değil hasetlik değil Allah bebeklerini sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin herkese ama bizler için de sabrın sonu selamet inşallah. İş yerimde 3 arkadaşımla bir kaç hafta ara ile hamile kalmışız (herkes 30 yaş üstü) 2 sini biliyordum diğeri kesinleşmediği için söylememiş ben dış gebelik geçirince rapor sürem bitip iş başı yapınca kız benden saklamış üzülürüm diye mahcup bir şekilde söyledi bir de sarılıp bak senin de olacak diyor:) Onların çekincesini de kendi içimdeki duyguları da çok sorguladım. Ben beceremedim başaramadım neden olmadı diye de çok ağladım. Şimdi biri geçen hafta doğurdu diğerlerinin son 1 ayı kaldı dün doğuran arkadaşım bebeğinin fotosunu atmış bana doğum sancımda yemin ederim sana ve tüm isteyenlere dua ettim diye o kadar duygulandım ki.. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırla nasip etsin inşallahh.Kızlar çevremden hamile haberleri alınca böyle üzülüyor gibi oluyorum. Sonra kendime kızıyorum neden sahip olamadığın birşeye bir başkası sahip oldu diye üzülüyorsun, böyle yaparsan Allah hiç nasip etmez diyorum. Sanki içimde kötülük besliyorum gibi geliyor ama aslında öyle de değil. Sadece üzüntü... Ama kafamın içinde bıdı bıdı susmayan sesler kendimi kötü hissettiriyor. Bununla nasıl baş edicem hiç bilmiyorum.
Regl dönemi değerleri önemli canım. Ama içinin rahatlaması için yumurtlama takibi yaptırabilirsin doktoruna bu ay müsait olduğunda reglmin şu günündeyim kaçıncı günü geleyim dersin yumurta takibi istiyorum dersin en azından oluşup oluşmadığına çatlayıp çatlamadığına bakar birlikte olmanız gereken günleri söyler.Hmm reglden sonra bakılmıyor mu hormonlara
Amin bol dua et kötüyü düşünme çok karışık duygular o kadar iyi anlıyorum ki.. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin cnm bnm.Teşekkür ederiiim hepinize çok ağladımm, şuan ne düşünceğimi bilmiyorum çok değişik bir duygu.. Allah boşa çıkarmasın
Yaramaz olur mu öncelikle bebeğin yerleşip sağlıklı büyümesi için ortam hazırlıyorlar. Yürüyüş yapma şansın varsa şöyle akşam üstü yürüyüş yap hem mutluluk hormonu salgılıyorsun hem rahmin kan akışı düzenleniyor. Meryem suresini oku tevekkül et. Eğer hayırlı ve sağlıklı ise Rabbim nasip etsin. Testte gebelik görseydin de kimyasal olsaydı daha çok üzülecektin bak dış gebelik geçirdim kuzum inan o kemoterapi iğnesinin acısını (2 iğne) hala atlatamadım psikolojik olarak. Artı kürtaj oldum üstüne beta takibi yaptım bu sefer değerim düşsün diye dua ettim. ve sonra 3 ay korunma ile 1 yılı buldu süreç. Şimdi sil baştan deneme.. Yani diyeceğim o ki ya bir kitap oku, ya puzzle yap, ya yürü, ya spor, ya müzik dinle ya film izle ama düşünme cnm bnm. Rabbim zamanını biliyor nasipse çok bekletmesin inşallah hiç birimiziAmin İnşallah kuzum ya hevesim kaçtı cidden isyan gibi olsun da istemiyorum uğraşmicam bırakcam folik asit yok d vitamini bi işe yaramıyor sinir oldum
Pazartesi gideceğim cnm doktora randevu aldım acaba çikolata kisti varken hamile kalınabilir miRegl dönemi değerleri önemli canım. Ama içinin rahatlaması için yumurtlama takibi yaptırabilirsin doktoruna bu ay müsait olduğunda reglmin şu günündeyim kaçıncı günü geleyim dersin yumurta takibi istiyorum dersin en azından oluşup oluşmadığına çatlayıp çatlamadığına bakar birlikte olmanız gereken günleri söyler.
Amin çok teşekkür ederimYaramaz olur mu öncelikle bebeğin yerleşip sağlıklı büyümesi için ortam hazırlıyorlar. Yürüyüş yapma şansın varsa şöyle akşam üstü yürüyüş yap hem mutluluk hormonu salgılıyorsun hem rahmin kan akışı düzenleniyor. Meryem suresini oku tevekkül et. Eğer hayırlı ve sağlıklı ise Rabbim nasip etsin. Testte gebelik görseydin de kimyasal olsaydı daha çok üzülecektin bak dış gebelik geçirdim kuzum inan o kemoterapi iğnesinin acısını (2 iğne) hala atlatamadım psikolojik olarak. Artı kürtaj oldum üstüne beta takibi yaptım bu sefer değerim düşsün diye dua ettim. ve sonra 3 ay korunma ile 1 yılı buldu süreç. Şimdi sil baştan deneme.. Yani diyeceğim o ki ya bir kitap oku, ya puzzle yap, ya yürü, ya spor, ya müzik dinle ya film izle ama düşünme cnm bnm. Rabbim zamanını biliyor nasipse çok bekletmesin inşallah hiç birimizi
Doktor mutlaka bakmalı direkt hamileliğe engel değil ama kistin yeri önemli tüplerde rahimde yapışıklık yapıyor mu boyutu ne bunlara doktor bakıp tedavi yöntemini söyler ama ameliyat gerekiyorsa da sonrası gebelik çok daha kolay diye biliyorum cnmPazartesi gideceğim cnm doktora randevu aldım acaba çikolata kisti varken hamile kalınabilir mi
Çok zor duygular, anlaşılmaktan öte insanınn kendini anlayabilmesi, kabullendirmesi gerekiyor bazı şeyleri. Üzüldüğümde eşim gelip güzel karım sen çok güzel bir anne olacaksın diyor, ozaman biraz daha teselli oluyorum sonra bir bakıyorum yine çöküşteyim sanki hep geç kaldım duygusu var. Rabbim biran önce mucizemize nasip eder inşallahCanım bu duygu çok doğal inan bana.. Kendine kızma bu kıskançlık değil hasetlik değil Allah bebeklerini sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin herkese ama bizler için de sabrın sonu selamet inşallah. İş yerimde 3 arkadaşımla bir kaç hafta ara ile hamile kalmışız (herkes 30 yaş üstü) 2 sini biliyordum diğeri kesinleşmediği için söylememiş ben dış gebelik geçirince rapor sürem bitip iş başı yapınca kız benden saklamış üzülürüm diye mahcup bir şekilde söyledi bir de sarılıp bak senin de olacak diyor:) Onların çekincesini de kendi içimdeki duyguları da çok sorguladım. Ben beceremedim başaramadım neden olmadı diye de çok ağladım. Şimdi biri geçen hafta doğurdu diğerlerinin son 1 ayı kaldı dün doğuran arkadaşım bebeğinin fotosunu atmış bana doğum sancımda yemin ederim sana ve tüm isteyenlere dua ettim diye o kadar duygulandım ki.. Allah isteyen herkese sağlıkla hayırla nasip etsin inşallahh.
Aminnnn.. Çökme kuzum bnm hepimiz yaşıyoruz bak ne güzel destek olan bir eşin var maşallah. Üzülebiliriz düşebiliriz ama önemli olan her defasında ayağa kalkabilmek değil mi cnm?Çok zor duygular, anlaşılmaktan öte insanınn kendini anlayabilmesi, kabullendirmesi gerekiyor bazı şeyleri. Üzüldüğümde eşim gelip güzel karım sen çok güzel bir anne olacaksın diyor, ozaman biraz daha teselli oluyorum sonra bir bakıyorum yine çöküşteyim sanki hep geç kaldım duygusu var. Rabbim biran önce mucizemize nasip eder inşallah
Evet kesinlikle öyle. Evlendiğimden beridir ( 2 yıl)Aminnnn.. Çökme kuzum bnm hepimiz yaşıyoruz bak ne güzel destek olan bir eşin var maşallah. Üzülebiliriz düşebiliriz ama önemli olan her defasında ayağa kalkabilmek değil mi cnm?
Reglin 2 veya 3.günü olması gerekiyor canım.Hmm reglden sonra bakılmıyor mu hormonlara
Canım gecen ayin sonunda gittim 2.5 cm ameliyata gerek yok dedi ama hamile kalamazsin gbi bişey söylemedi bugün gidecektim kısmet olmadı pazartesi artikDoktor mutlaka bakmalı direkt hamileliğe engel değil ama kistin yeri önemli tüplerde rahimde yapışıklık yapıyor mu boyutu ne bunlara doktor bakıp tedavi yöntemini söyler ama ameliyat gerekiyorsa da sonrası gebelik çok daha kolay diye biliyorum cnm
Boğa burcuyum hadi inşallah tutmuştur bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?