Çoook geçmiş olsun yaşanan her şey için ve başın sağ olsunEvet kesinlikle öyle. Evlendiğimden beridir ( 2 yıl)
okadar zor şeyler yaşadım ki kardeşimin kanser olduğunu öğrendik, onun tedavisi derken diğer kardeşim kolunu kırdı ameliyat oldu. Daha bunlar geçmemişken babamı kaybettim. Eşimle covid tedavisi için hastanede kaldık 2 hafta. Zor süreçlerden sonra bebiş gelsin artık dedik. O da gelmiyor bir türlüSanırım yaşanan bunca olayın stresi henüz beni kendime getiremedi.
Bence de yeni yeni toparlanıyorum. İnşallah bu ay herşey çok güzel ilerler hepimiz içinÇoook geçmiş olsun yaşanan her şey için ve başın sağ olsunBence bu kadar yorucu sürecin sonunda gerçekten de vücudun hazır olmayabilir, yeni toparlanıyor olabilir bunun için kalamamış olabilirsin. Benim en ufak stresimde adetim gecikiyor, süresi kısalıyor falan senin yaşadığın büyük şeylerr. Psikolojik ve fiziksel olarak hazır olmamız gerekiyor 2si de birbirini tamamlayan domino taşı gibi. Hele ki covid benim feleğimi şaşırttı regl dönemimde. Asla gecikmeyen adetim 8 gün gecikmişti mutlaka vücudumuzda bir yerleri etkilemiştir yeni geçiyordur etkisi. O yüzdeen üzme kendini canım benim inşallah bu ay güzel haberini alırız
Ooo ben oğlak eşim boğa
kuzum valla aynıyım gözümü açıyorum konuları kaçırıyorumm
Yok artık rüyanda mı gördün sonuc ne oldu kız?Rüyamda testim pozitiftikısa ama rüyada bile o heycanı hissettim
Bütün umudum yerle bir oldu kuzum zaten yine 1,20 çıktı olsa yükselirdi umutsuz vakayımkivircikkuala günün gelince sileyim canım daha varmış belli olmaz
Pkosluların ayı olcak vs gibi topik gördüm ben ama yılına bakmadım ballı lokmamEvet evett hemen adapte olmamız da güzelhadi bakalım gelsin pik mii pik mii çatladı mı demeler ağustos 2021 açılmamış ya da ben görmedim bilmiyorum kızlar açılmış dedi ama 2020 tarihliydi ben mi göremedim diyorum o yüzden bilen varsa bana bi el sallasın
Sen testi görmüşün ruyanda iyi yine ben devamlı bebek doğuruyom ruyamda psikolji bitikRüyamda testim pozitiftikısa ama rüyada bile o heycanı hissettim
İnsan umutsuzluğa kapılıyo bi yorulmuşluk hissiÇöpe gitcek diye düsünme bence hamile kaldıgında en azından o hastane mi bu doktor mu diye mahkum olmamak var işin ucunda
koş kızzzz kan verrrrEki Görüntüle 2884051
Kızlar marka AL Bİ çok kötüyüm... burdaki arkadaş gibi ya yalancı pozitifse
burdadamı şans vurmadı bize beee
Açılırsa bende gelirim heber verKızlar ağustos grubu açıldı mı? Ben bulamadım da
M mavili_yeshll açtı Ağustos grubunu hanımlarAçılırsa bende gelirim heber verbu ay umudum yok, haftada 2 gun iliskiyle ya tutarsa die bekliyoz kocam beni tavuk sanıyoda
Kuzu ağustos 2021 gebelik planlayanlar yaz direk çıkar zaten yeni açıldıAçılırsa bende gelirim heber verbu ay umudum yok, haftada 2 gun iliskiyle ya tutarsa die bekliyoz kocam beni tavuk sanıyoda
Bu da gol olmazsa artık double şansOoo ben oğlak eşim boğahadi bakalımmmmm
Bu ay bakalım yinede bi umut haftaya gidip kan testi yaptircam mecbur oncesi ögrenmem lazım igne için negatifse gelirim peşinizdenKuzu ağustos 2021 gebelik planlayanlar yaz direk çıkar zaten yeni açıldı
Kac gun var reglyeBu ay ben iptal sanırım bat yarın bu sabah kasette negatif çıktı
Gol olmazsa atın beni denizlereeeeeeBu da gol olmazsa artık double şans
Ben kimyasal hiç geçirmedim bilmiyorumkii ama bazı kızlarda gecikme olmuştu heralde K kizkizakiz mesela onu hatırlıyorum bi. Hadi bakalım senden umutluyumBu ay bakalım yinede bi umut haftaya gidip kan testi yaptircam mecbur oncesi ögrenmem lazım igne için negatifse gelirim peşinizdenya bide bisey sorcam bu kimyasaldan sonra regl tarihi nasil anliycam karışıklik oluyomu kanamanin basladigi gune gore hesap ettim ama normalde 30 gunde bi oluyorum şaşmaz pek
Pardon canim dikkatli okumamışım belli olmuyo bazen geç döllenme felan olabiliyo bekle azicik dahaBu ay ben iptal sanırım bat yarın bu sabah kasette negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?