Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çoook geçmiş olsun yaşanan her şey için ve başın sağ olsun Bence bu kadar yorucu sürecin sonunda gerçekten de vücudun hazır olmayabilir, yeni toparlanıyor olabilir bunun için kalamamış olabilirsin. Benim en ufak stresimde adetim gecikiyor, süresi kısalıyor falan senin yaşadığın büyük şeylerr. Psikolojik ve fiziksel olarak hazır olmamız gerekiyor 2si de birbirini tamamlayan domino taşı gibi. Hele ki covid benim feleğimi şaşırttı regl dönemimde. Asla gecikmeyen adetim 8 gün gecikmişti mutlaka vücudumuzda bir yerleri etkilemiştir yeni geçiyordur etkisi. O yüzdeen üzme kendini canım benim inşallah bu ay güzel haberini alırız

Bence de yeni yeni toparlanıyorum. İnşallah bu ay herşey çok güzel ilerler hepimiz için ilgin için çok teşekkür ederim

Pkosluların ayı olcak vs gibi topik gördüm ben ama yılına bakmadım ballı lokmam

Çöpe gitcek diye düsünme bence hamile kaldıgında en azından o hastane mi bu doktor mu diye mahkum olmamak var işin ucunda
İnsan umutsuzluğa kapılıyo bi yorulmuşluk hissi
Eki Görüntüle 2884051
Kızlar marka AL Bİ çok kötüyüm... burdaki arkadaş gibi ya yalancı pozitifse
koş kızzzz kan verrrr
burdadamı şans vurmadı bize beee

Kuzu ağustos 2021 gebelik planlayanlar yaz direk çıkar zaten yeni açıldı
Bu ay bakalım yinede bi umut haftaya gidip kan testi yaptircam mecbur oncesi ögrenmem lazım igne için negatifse gelirim peşinizden ya bide bisey sorcam bu kimyasaldan sonra regl tarihi nasil anliycam karışıklik oluyomu kanamanin basladigi gune gore hesap ettim ama normalde 30 gunde bi oluyorum şaşmaz pek

Ben kimyasal hiç geçirmedim bilmiyorumkii ama bazı kızlarda gecikme olmuştu heralde K kizkizakiz mesela onu hatırlıyorum bi. Hadi bakalım senden umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…