Hahaha ajan 2Ben kimyasal hiç geçirmedim bilmiyorumkii ama bazı kızlarda gecikme olmuştu heralde K kizkizakiz mesela onu hatırlıyorum bi. Hadi bakalım senden umutluyum
Ya canımm üzüldüm gerçekten.. Umarım hayırlısı olur, sende üzülme çok fazla..Selam kızlar benim HCG değerim 5 günde 290'dan 514'e çıkabilmiş ondan 2 gün sonra da düşüşe geçtiğini gördükmaalesef sağlıklı değil gebeliğim, doktor kimyasal ya da dış gebelik olabilir dedi takip edecek Hali canım beni silebilirsin listeden
Normal döngüm 28 gün 6 gün gecikmeli oldum canım.Kimyasal geciren arkadaşlarım günunuzde değişiklik oldumu kanamadan sonra?
Bilmiyorum kuzu ya sanmıyorum heveslendirmek istemiyorum kendimi pek adet olsamda rahatlasam en azından 1 gün üzüntüden sonra sonraki aya heves başlıyor en azındanPardon canim dikkatli okumamışım belli olmuyo bazen geç döllenme felan olabiliyo bekle azicik daha
evet canım ilk duyduğumda üzüldüm ama şimdi iyiyim dış gebelik olmasın da kimyasala razıyımYa canımm üzüldüm gerçekten.. Umarım hayırlısı olur, sende üzülme çok fazla..
Kimyasaldan sonra gebelik kolay olur diyorlar genelde bekliyoruz.. Biraz dinlendir kendini de kafanı da ben bu ay öyle yaptım..
Etrafımda o kadar çok kimyasal haberi almaya başladım ki artık neyden kaynaklanıyor cidden epey merak etmeye başladım
Yani kimyasal kanamasi basladiktan 34 gun sonra dimi doğrumu anladimNormal döngüm 28 gün 6 gün gecikmeli oldum canım.
çok çok geçmiş olsun kuzum çok doğru diyorsun kimyasal dış gebelik yanında candır ve biliyorsun kimyasal sonrası bebek sahibi olmak daha kolay diyor doktorlar hakkında hayırlısı olsunnevet canım ilk duyduğumda üzüldüm ama şimdi iyiyim dış gebelik olmasın da kimyasala razıyımherkesten duyuyor insan ama başına geleceğini tahmin edemiyorsun sen de kimyasal geçirmişsin değerin en çok kaça kadar yükselmişti
Evet doğrudurYani kimyasal kanamasi basladiktan 34 gun sonra dimi doğrumu anladim
Kuzuu geçmiş olsunnn toparlan biran önce inşallah.. Böyle soğuk algınlığı tarzında rahatsızlıklar hamilelikten kaynaklı olabiliyor benim bi arkadaşım da grip olup ardından hamile olduğunu anlamıştıçok çok geçmiş olsun kuzum çok doğru diyorsun kimyasal dış gebelik yanında candır ve biliyorsun kimyasal sonrası bebek sahibi olmak daha kolay diyor doktorlar hakkında hayırlısı olsunn
Benim en yüksek 233 görmüştük sonra birden yarı yarıya düşmüştü 3 5 damla kanamayla.. Kesinlikle haklısın bende ilk önce çok üzüldüm sonra dış gebelik olunabilir denilince nolur kimyasal olsun diye dua ettim iğne vurunmak hiç istemiyordum. Beterin beteri vardır.evet canım ilk duyduğumda üzüldüm ama şimdi iyiyim dış gebelik olmasın da kimyasala razıyımherkesten duyuyor insan ama başına geleceğini tahmin edemiyorsun sen de kimyasal geçirmişsin değerin en çok kaça kadar yükselmişti
Canim bak bende daha bi kaç hafta once gecirdim kimyasal bi sıkıntı olduğunu anladim kanama artinca değer cikana kadar dua ettim dış gebelik olmasinda kimyasal olsun die insan o hale geliyo hakkında hayırlısı olsun rabbim sağlıkli gebelik gecirmeyi nasip etsin cumlemizeevet canım ilk duyduğumda üzüldüm ama şimdi iyiyim dış gebelik olmasın da kimyasala razıyımherkesten duyuyor insan ama başına geleceğini tahmin edemiyorsun sen de kimyasal geçirmişsin değerin en çok kaça kadar yükselmişti
Sağol canım cevabın içinEvet doğrudur
çok teşekkür ederim canım evet 2 gündür dış gebelik diye çok stresliydim ama bugün kimyasal gibi görünüyor dedi doktor takip edecek yine de inşallah öyledirçok çok geçmiş olsun kuzum çok doğru diyorsun kimyasal dış gebelik yanında candır ve biliyorsun kimyasal sonrası bebek sahibi olmak daha kolay diyor doktorlar hakkında hayırlısı olsunn
Rica ederiiim ne demek hepimiz için güzel bir ay olsun inşallahSağol canım cevabın için
kesinlikle öyle inşallah ben de öyle atlatırımBenim en yüksek 233 görmüştük sonra birden yarı yarıya düşmüştü 3 5 damla kanamayla.. Kesinlikle haklısın bende ilk önce çok üzüldüm sonra dış gebelik olunabilir denilince nolur kimyasal olsun diye dua ettim iğne vurunmak hiç istemiyordum. Beterin beteri vardır.
İnan dış gebelikti kalp durmasiydi kimyasaldı bunlar daha çok yıpratıyo insanı teselli olurmu bilmem ama sana 7 aydır hastanelere git gel yıprandım ama vazgecmiyorum.geç olsun sağlıklı hayırlı olsun kafana cok takma oda etkilyo çünküBilmiyorum kuzu ya sanmıyorum heveslendirmek istemiyorum kendimi pek adet olsamda rahatlasam en azından 1 gün üzüntüden sonra sonraki aya heves başlıyor en azından
Ah çok üzüldüm yaSelam kızlar benim HCG değerim 5 günde 290'dan 514'e çıkabilmiş ondan 2 gün sonra da düşüşe geçtiğini gördükmaalesef sağlıklı değil gebeliğim, doktor kimyasal ya da dış gebelik olabilir dedi takip edecek Hali canım beni silebilirsin listeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?