Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de 2 gündür aynıyım canım çok stresliydim dış gebelik olmasın da kimyasal olsun diye dua ediyordum bugün doktor biraz içimi rahatlattı inşallah kimyasaldır da başka müdahaleye gerek kalmaz

senin de değerin bayaa yüksekmiş canım ben 500 leri görünce kesin dış gebelik gözüyle bakıyordum ama inşallah benim de kimyasala döner ölümü görüp sıtmaya razı olduk

Kızlar her hamile kalanda ovulasyon testi koyu görünüyor mu? Benim adete 2 gün var hamilelik testi yok ovulasyon var o da açık pembe görünüyor.

çok teşekkür ederim canım inşallah dış olmasın da kimyasala ben de razıyım dediğin gibi sonraki gebelik kolay oluyormuş herşeyde bir hayır vardır

Kuzum hiç canını sıkma en azından bebek olabiliyor öyle düşün bi daha ki aya bomba gibi başlaa herkes kimyasaldan sonra çook rahat gebe kaldığını söylüyor

Kızlar adetimin 3.günü sonuclarım bu sekilde var mı yorumlayacak olan?
Benimde aynı değerler cıktı canım senle doktor normal dedi senle yaşıtız normal yani korkma bi problem yok e2 benim 45 çıkmıştı bide fsh 7,62 çıkmıştı aynı değerler aşağı yukarı

Kuzum hiç canını sıkma en azından bebek olabiliyor öyle düşün bi daha ki aya bomba gibi başlaa herkes kimyasaldan sonra çook rahat gebe kaldığını söylüyor
inşallah öyle olur canım ben de iyi tarafından bakmaya çalışıyorum Allah beterinden korusun inşallah önümüzdeki ay hepimizin pozitif gördüğü bir ay olsun

Hali Cim benide siler misin listeden adet gelicek 4 5 güne heralde hiç belirtide yok yine bu ay da boş geçti

Kızlar iş görüşmesi için aradılar gideceğim ama çocuk düşünüyor musun sorusu sorulacak
Daha önce gorusmede geçen sene sonuydu şuan düşünmüyorum dememe rağmen olmadı
Yalan soylesem içime sinmiyor yaş 39 olucak bu yıl ertelemem belki de omur boyu hasret kalmama neden olucak
İçim daraldı bu ayda regl 12 gün var belim ağrıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…