ben de 2 gündür aynıyım canım çok stresliydim dış gebelik olmasın da kimyasal olsun diye dua ediyordum bugün doktor biraz içimi rahatlattı inşallah kimyasaldır da başka müdahaleye gerek kalmazCanim bak bende daha bi kaç hafta once gecirdim kimyasal bi sıkıntı olduğunu anladim kanama artinca değer cikana kadar dua ettim dış gebelik olmasinda kimyasal olsun die insan o hale geliyo hakkında hayırlısı olsun rabbim sağlıkli gebelik gecirmeyi nasip etsin cumlemize
senin de değerin bayaa yüksekmiş canım ben 500 leri görünce kesin dış gebelik gözüyle bakıyordum ama inşallah benim de kimyasala dönerBenim en yüksek 233 görmüştük sonra birden yarı yarıya düşmüştü 3 5 damla kanamayla.. Kesinlikle haklısın bende ilk önce çok üzüldüm sonra dış gebelik olunabilir denilince nolur kimyasal olsun diye dua ettim iğne vurunmak hiç istemiyordum. Beterin beteri vardır.
Canım beni de ekler misin yaş 25 Bat 9 Temmuz .Aksam duzenlicem
22 den 233e kadar yükseldi benim değerim canım, inşallah..senin de değerin bayaa yüksekmiş canım ben 500 leri görünce kesin dış gebelik gözüyle bakıyordum ama inşallah benim de kimyasala dönerölümü görüp sıtmaya razı olduk
çok teşekkür ederim canım inşallah dış olmasın da kimyasala ben de razıyım dediğin gibi sonraki gebelik kolay oluyormuşAh çok üzüldüm yahayırlı olsun canım benim ne yapalım hem bak kimyasaldan sonra daha kolay diyorlar rahim içi temizleniyor diyorlar inşallah dış olmasın da o daha zorlu ama o da olursa vardır bi hayır diyeceğiz ne yapalım Çook geçmiş olsunn
Kuzum hiç canını sıkma en azından bebek olabiliyor öyle düşün bi daha ki aya bomba gibi başlaa herkes kimyasaldan sonra çook rahat gebe kaldığını söylüyorSelam kızlar benim HCG değerim 5 günde 290'dan 514'e çıkabilmiş ondan 2 gün sonra da düşüşe geçtiğini gördükmaalesef sağlıklı değil gebeliğim, doktor kimyasal ya da dış gebelik olabilir dedi takip edecek Hali canım beni silebilirsin listeden
Benimde aynı değerler cıktı canım senle doktor normal dedi senle yaşıtız normal yani korkma bi problem yok e2 benim 45 çıkmıştı bide fsh 7,62 çıkmıştı aynı değerler aşağı yukarıKızlar adetimin 3.günü sonuclarım bu sekilde var mı yorumlayacak olan?
Kuzu referans aralığında hepsi normal görünüyor şimdi benim tahlillerdeki aralıklarla karşılaştırdım daKızlar adetimin 3.günü sonuclarım bu sekilde var mı yorumlayacak olan?
Evet pikk olmuş
inşallah öyle olur canımKuzum hiç canını sıkma en azından bebek olabiliyor öyle düşün bi daha ki aya bomba gibi başlaa herkes kimyasaldan sonra çook rahat gebe kaldığını söylüyor
Aynen banada öyle geldi zaten foliküler faz sayılıyor sanırım adetin 3.günüKuzu referans aralığında hepsi normal görünüyor şimdi benim tahlillerdeki aralıklarla karşılaştırdım da
Gerçekte de yaptım pozitif çıktıı.. sabah sağlık ocağına kan vericem özel 110₺ istediYok artık rüyanda mı gördün sonuc ne oldu kız?
Ay çok güldüm güzel espriiAçılırsa bende gelirim heber verbu ay umudum yok, haftada 2 gun iliskiyle ya tutarsa die bekliyoz kocam beni tavuk sanıyoda
Sağlık ocağı gebelik testi yapıyor mu ve hormon testlerini eger oyleyse bende giderimGerçekte de yaptım pozitif çıktıı.. sabah sağlık ocağına kan vericem özel 110₺ istedi
Ya gercekten oyle amaAy çok güldüm güzel esprii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?