Cnm idrarda pozitifse yanılma olmuyo tebrikler darıso bizlerin basınaEki Görüntüle 2884051
Kızlar marka AL Bİ çok kötüyüm... burdaki arkadaş gibi ya yalancı pozitifse
Canım benim de dar bu ay histeroskopi olucam ve transferim yapılacak . Benim asilamalarda bu darlık yüzünden boşuna gitti . Sana tavsiyem önce deneme aşılaması yapsın sonra sana hormon tedavisine başlasın . Histeroskopi gerekiyordur belkiNe kadardır tedavi görüyorsun canım ben bu ay çakşır suyu kullanmıştım o yaptı kisti malesef pcolularda bu tür şeyler sorun yaratıyor boşu boşuna bu ayı yok etmiş oldum aşılama düşünüyoruz artık 1 senedir 3 klomen 1 femera tedavisi gördüm yumurta gelişsede olmadı rahim ağzım darmış doktor aşılama önerdi
Evet canım benimki koyu bugün t C den daha da koyu .bende öle takip ediyorum ovulasyonla.ilk öğrendiğimdede hamileliğimi yapmıştım 2side eşit koyuluktaydıKızlar her hamile kalanda ovulasyon testi koyu görünüyor mu? Benim adete 2 gün var hamilelik testi yok ovulasyon var o da açık pembe görünüyor.
Cnm idrarda pozitifse yanılma olmuyo tebrikler darıso bizlerin basına
Hormon bilmiyorum ama hamilelik testi yapıyorlar giderseniz yardımcı olurlarSağlık ocağı gebelik testi yapıyor mu ve hormon testlerini eger oyleyse bende giderim
Evet yapıyor hormonda bakıyorSağlık ocağı gebelik testi yapıyor mu ve hormon testlerini eger oyleyse bende giderim
Ben bu ay 22.gün gördüm yumurtlamayıKIZLAR MERHABA BİRŞEY SORACAĞIM,BUGÜN REGLİ GÜNÜMDEN SAYINCA 17.GÜNÜM 1 GÜN ARAYLA DEĞERLENDİK. OVULASYON TESTİ KULLANMADIM KENDİMİ TAKİP EDİYORUM İNTERNETTE AKINTI SIKLIĞI ARTARSA ÇATLAMA OLABİLECEĞİ YAZIYORDU. AKINTIM YOK DENİLECEK KADAR AZ SİZCE HALA YUMURTLAMA OLMAMIŞ MIDIR
Darlık oldup olmadığına vajinal ultrason ile mi bakıyorCanım benim de dar bu ay histeroskopi olucam ve transferim yapılacak . Benim asilamalarda bu darlık yüzünden boşuna gitti . Sana tavsiyem önce deneme aşılaması yapsın sonra sana hormon tedavisine başlasın . Histeroskopi gerekiyordur belki
Bat gününden 2 önce negatifti, yumurtlama tarihimi takip etmedim , battan sonra ki 5 gün sonra yaptım ama normalde pko’luyum 6 ay olmadıgımı biliyorum bu yüzden gecikmeyi önemsemedim rüyamda görünce aklımda kalmasın dedim yaptım.. nasip inş sağlıklı olur darısı başınıza 3 . Ayımda tuttu , belirti sorarsanız akıntım aşırı fazlalaştı, aşırı tüylenmem arttı ve adet sancısı çekiyorum ara ara , hafif mide bulantımda oluyor ama psikolojiktir diyip hiç üstüne durmadım ve gögüslerimde hassasiyet var kısaca adet belirtileriyle bire bir.. yapmasaydım Testi soğan kürü içicektim adet olabilmek için ..zeynepciginiz canım kset testte yanılma olmuyor, hayırlı olsun. Kacıncı gün yaptın? Yumurtlamadan sonra, ya da bat günü mü?
Evet haklısın gerçekten çok doğru imtihandır belki bunlar da ya nasip gerçekten Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallahİnan dış gebelikti kalp durmasiydi kimyasaldı bunlar daha çok yıpratıyo insanı teselli olurmu bilmem ama sana 7 aydır hastanelere git gel yıprandım ama vazgecmiyorum.geç olsun sağlıklı hayırlı olsun kafana cok takma oda etkilyo çünkü
Bugün gittim doktora b 12 den bahsettimBen onları bilmiyorum folik asitimde var b12
Ben 4 gün geciktim canım normal döngüme göreKimyasal geciren arkadaşlarım günunuzde değişiklik oldumu kanamadan sonra?
Ben de pcosluyum, senin gibi batı tam kestiremiyorum. Çok çok sevindim senin adına, ben de bugün test yaptım negatif, tahmini batı bekliycem. Saglıkla kucagına al inşallah. Ben de hiç akıntı falan yok regli yaklaşınca olur umarımBat gününden 2 önce negatifti, yumurtlama tarihimi takip etmedim , battan sonra ki 5 gün sonra yaptım ama normalde pko’luyum 6 ay olmadıgımı biliyorum bu yüzden gecikmeyi önemsemedim rüyamda görünce aklımda kalmasın dedim yaptım.. nasip inş sağlıklı olur darısı başınıza 3 . Ayımda tuttu , belirti sorarsanız akıntım aşırı fazlalaştı, aşırı tüylenmem arttı ve adet sancısı çekiyorum ara ara , hafif mide bulantımda oluyor ama psikolojiktir diyip hiç üstüne durmadım ve gögüslerimde hassasiyet var kısaca adet belirtileriyle bire bir.. yapmasaydım Testi soğan kürü içicektim adet olabilmek için ..
Ben kadın doğuma gittim doktor bana folidoce önerdi 2 kutuyu kullanıyorum. Hiçbir yan etkisini hissetmedim. İçinde b12 vitamini de varKızlar ben 1 kutu kutu folbiol kullandım. 1 tane kaldı yarın bitiyor. Tekrar aynısını mı alayım yoksa değiştireyim mi var mı önerdiğiniz folik asit? Sağlık ocağı da folidoce önerdi. Bazısı gebelik öncesi ağır oluyormuş dikkatli alın diyorlar ne yapayım sizce?
Yumurtlaman olmuş canım akıntıya takılma sen. Benim 13 14 yumurtlama oldu 17si akıntı geldi çatladiktan sonrada gelebiliyor akıntı. Sen gün aşırı devam etKIZLAR MERHABA BİRŞEY SORACAĞIM,BUGÜN REGLİ GÜNÜMDEN SAYINCA 17.GÜNÜM 1 GÜN ARAYLA DEĞERLENDİK. OVULASYON TESTİ KULLANMADIM KENDİMİ TAKİP EDİYORUM İNTERNETTE AKINTI SIKLIĞI ARTARSA ÇATLAMA OLABİLECEĞİ YAZIYORDU. AKINTIM YOK DENİLECEK KADAR AZ SİZCE HALA YUMURTLAMA OLMAMIŞ MIDIR
İnşAllaah ne zaman nasipse o zaman olurrBen de pcosluyum, senin gibi batı tam kestiremiyorum. Çok çok sevindim senin adına, ben de bugün test yaptım negatif, tahmini batı bekliycem. Saglıkla kucagına al inşallah. Ben de hiç akıntı falan yok regli yaklaşınca olur umarım
Tamam canım sağol o zaman folidoce alayım. Her gün kullanıyorsun demi onuBen kadın doğuma gittim doktor bana folidoce önerdi 2 kutuyu kullanıyorum. Hiçbir yan etkisini hissetmedim. İçinde b12 vitamini de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?