Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim de dar bu ay histeroskopi olucam ve transferim yapılacak . Benim asilamalarda bu darlık yüzünden boşuna gitti . Sana tavsiyem önce deneme aşılaması yapsın sonra sana hormon tedavisine başlasın . Histeroskopi gerekiyordur belki

Kızlar her hamile kalanda ovulasyon testi koyu görünüyor mu? Benim adete 2 gün var hamilelik testi yok ovulasyon var o da açık pembe görünüyor.
Evet canım benimki koyu bugün t C den daha da koyu .bende öle takip ediyorum ovulasyonla.ilk öğrendiğimdede hamileliğimi yapmıştım 2side eşit koyuluktaydı

KIZLAR MERHABA BİRŞEY SORACAĞIM,BUGÜN REGLİ GÜNÜMDEN SAYINCA 17.GÜNÜM 1 GÜN ARAYLA DEĞERLENDİK. OVULASYON TESTİ KULLANMADIM KENDİMİ TAKİP EDİYORUM İNTERNETTE AKINTI SIKLIĞI ARTARSA ÇATLAMA OLABİLECEĞİ YAZIYORDU. AKINTIM YOK DENİLECEK KADAR AZ SİZCE HALA YUMURTLAMA OLMAMIŞ MIDIR

Ben bu ay 22.gün gördüm yumurtlamayı

Darlık oldup olmadığına vajinal ultrason ile mi bakıyor

zeynepciginiz canım kset testte yanılma olmuyor, hayırlı olsun. Kacıncı gün yaptın? Yumurtlamadan sonra, ya da bat günü mü?
Bat gününden 2 önce negatifti, yumurtlama tarihimi takip etmedim , battan sonra ki 5 gün sonra yaptım ama normalde pko’luyum 6 ay olmadıgımı biliyorum bu yüzden gecikmeyi önemsemedim rüyamda görünce aklımda kalmasın dedim yaptım.. nasip inş sağlıklı olur darısı başınıza 3 . Ayımda tuttu , belirti sorarsanız akıntım aşırı fazlalaştı, aşırı tüylenmem arttı ve adet sancısı çekiyorum ara ara , hafif mide bulantımda oluyor ama psikolojiktir diyip hiç üstüne durmadım ve gögüslerimde hassasiyet var kısaca adet belirtileriyle bire bir.. yapmasaydım Testi soğan kürü içicektim adet olabilmek için ..

Evet haklısın gerçekten çok doğru imtihandır belki bunlar da ya nasip gerçekten Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur inşallah

Ben onları bilmiyorum folik asitimde var b12
Bugün gittim doktora b 12 den bahsettim
"Folik asitte zaten b12 var gebelik öncesi kesinlikle ektra b12 kullanımını önermiyoruz tam kan vitamin değerlerine ve hormon bakalım ektra yinede " dedi şoklardayım
Özellikle değerim 215 civarı dedim normal sınırın altında değil gebeliğe engelde değil dedi takma diyor adam

Kızlar ben 1 kutu kutu folbiol kullandım. 1 tane kaldı yarın bitiyor. Tekrar aynısını mı alayım yoksa değiştireyim mi var mı önerdiğiniz folik asit? Sağlık ocağı da folidoce önerdi. Bazısı gebelik öncesi ağır oluyormuş dikkatli alın diyorlar ne yapayım sizce?

Ben de pcosluyum, senin gibi batı tam kestiremiyorum. Çok çok sevindim senin adına, ben de bugün test yaptım negatif, tahmini batı bekliycem. Saglıkla kucagına al inşallah. Ben de hiç akıntı falan yok regli yaklaşınca olur umarım

Ben kadın doğuma gittim doktor bana folidoce önerdi 2 kutuyu kullanıyorum. Hiçbir yan etkisini hissetmedim. İçinde b12 vitamini de var

Yumurtlaman olmuş canım akıntıya takılma sen. Benim 13 14 yumurtlama oldu 17si akıntı geldi çatladiktan sonrada gelebiliyor akıntı. Sen gün aşırı devam et

İnşAllaah ne zaman nasipse o zaman olurr sağlıklı gebelikler geçirelim inşAllah cümlemiiiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…