Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kadın doğuma gittim doktor bana folidoce önerdi 2 kutuyu kullanıyorum. Hiçbir yan etkisini hissetmedim. İçinde b12 vitamini de var
Ben de bu ay folidoce içicem bölümü geçmek için bütün tuşlara basıyomuş gibi hissediyorum kendimi ovu testleri, folik asitlerr eşimede kabak çekirdeği başlatıcam kendim de avokado

Ben de bu ay folidoce içicem bölümü geçmek için bütün tuşlara basıyomuş gibi hissediyorum kendimi ovu testleri, folik asitlerr eşimede kabak çekirdeği başlatıcam kendim de avokado
Benim bugün regl 2 günü ilk günden eşimle kabak çekirdeği, fındık, badem, ceviz, keçi boynuzu pekmezi, propolis, polen yemeye başladık. Markette avokado bulabilirsem onu da alayım diyorum inş bu ay işe yarar

Kızlar comfort marka erken gebelik testi kullanan oldu mu? Eczanelerde genelde o var. Erken teshiste Predictor kadar iyi mi acaba?

Evet kızlar kan sonucumu aldım .negatif 7 adet gebelik testi pozitifken hemde ve kanda 2.30 du bata 1hafta vardı .idrarda protein cıkmıs .böbrekler işlevini yapmıyo demekmiş .vücudumda böyle bi karmasa varkende hamile sanmıs kendını benıde umutlandırmıs neyse hayırlısı acilen dahiliyeye git sakın bekleme tedavı olmam gerek dedi saglık ocagındaki doktor

Ayyy şu doğum yapan herkesin birden pedagog kesilmesi beni rahatsız ediyor, instagramda herkesin her konuda fikri oluyor birden. Bir de şu anne saatiiii paylaşımlarına ayar oluyorum, inşallah öyle birisi olmam ibret alıyorum şuan

Çok geniş olsun ilk gün üzülüyorsun ama sonra geçiyor

Bu ay ne oldu böyle herkes yalancı negatif. Şaşırlıcak şey doğrusu

Bugun karnımı zorladım çalışırken bi güzel karnima biseler battı kafayı yiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…