Ben de bu ay folidoce içicem bölümü geçmek için bütün tuşlara basıyomuş gibi hissediyorum kendimiBen kadın doğuma gittim doktor bana folidoce önerdi 2 kutuyu kullanıyorum. Hiçbir yan etkisini hissetmedim. İçinde b12 vitamini de var
Benim bugün regl 2 günü ilk günden eşimle kabak çekirdeği, fındık, badem, ceviz, keçi boynuzu pekmezi, propolis, polen yemeye başladık. Markette avokado bulabilirsem onu da alayım diyorum inş bu ay işe yararBen de bu ay folidoce içicem bölümü geçmek için bütün tuşlara basıyomuş gibi hissediyorum kendimiovu testleri, folik asitlerr eşimede kabak çekirdeği başlatıcam kendim de avokado
Ben geçen ay değil ondan önceki ay geçirmiştim ilki 29. Günde oldu. Bu ay aslında olmam lazim ama gelen giden yok. Biraz düzeni karistiriyor olabilirKimyasal geciren arkadaşlarım günunuzde değişiklik oldumu kanamadan sonra?
Çok geniş olsun ilk gün üzülüyorsun ama sonra geçiyorçok teşekkür ederim canım evet 2 gündür dış gebelik diye çok stresliydim ama bugün kimyasal gibi görünüyor dedi doktor takip edecek yine de inşallah öyledirsana da çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileş
Bu ay ne oldu böyle herkes yalancı negatif. Şaşırlıcak şey doğrusuEvet kızlar kan sonucumu aldım .negatif7 adet gebelik testi pozitifken hemde ve kanda 2.30 du bata 1hafta vardı .idrarda protein cıkmıs .böbrekler işlevini yapmıyo demekmiş .vücudumda böyle bi karmasa varkende hamile sanmıs kendını benıde umutlandırmıs neyse hayırlısı acilen dahiliyeye git sakın bekleme tedavı olmam gerek dedi saglık ocagındaki doktor
Evet ugursuz geldi temmuz.ama doktora göre daha mühim olan böbreklerim .saglık olsun insBu ay ne oldu böyle herkes yalancı negatif. Şaşırlıcak şey doğrusu
Ay benim de 2.günümBenim bugün regl 2 günü ilk günden eşimle kabak çekirdeği, fındık, badem, ceviz, keçi boynuzu pekmezi, propolis, polen yemeye başladık. Markette avokado bulabilirsem onu da alayım diyorum inş bu ay işe yarar
Cok sagol canim bilgi icin senin kacin gun gebelikteEvet canım benimki koyu bugün t C den daha da koyu .bende öle takip ediyorum ovulasyonla.ilk öğrendiğimdede hamileliğimi yapmıştım 2side eşit koyuluktaydı
teşekkür ederim canım ilk gün çok üzüldüm doğru ama vardır bunda da bir hayır nasip değilmişÇok geniş olsun ilk gün üzülüyorsun ama sonra geçiyor
Adet de olamadım pehhEki Görüntüle 2884289 adet günü bembeyaz test ağustosa isinlaniyoruz hepimiz
Ben daha doktora gitmedim cuma günü gidicem canım muhtelemen çok yeni 3 haftalık falanızdırCok sagol canim bilgi icin senin kacin gun gebelikte
Etkilemez sanırım canım ilk yumurtlamadan sayıyorlar burda okuduklarıma göreArkadaslar ikinci yumurtlama bat tarihini etkiler mi
Hadi hayirli olsun cok sevindim canim bulantin var mı?Ben daha doktora gitmedim cuma günü gidicem canım muhtelemen çok yeni 3 haftalık falanızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?