Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayirli olsun cok sevindim canim bulantin var mı?
Sağol canım.darısı burda bekleyen tüm anne adaylarınaBende bulantı hiç yok ama iştahsızlık var 2 kilo vermişim Nası oldu anlamadım oturdum yerden hızlı kalkınca başım dönüyo oda her insanda var sanırım .bide arada karnımın içinde rüzgar esiyor gibi oluyo

Etkilemez sanırım canım ilk yumurtlamadan sayıyorlar burda okuduklarıma göre Eğer yanlış hatırlamıyorsam
Benim de ilk yumurtlama dongu ortasında Bi yerde oldu ama ovu testi yaptım regle iki gün kala yine ikisi de hatta t daha koyuydu 9 Gun gecikme var teste de korkuyorum bat tarihinde yaptım negatifti Bi de soğan suyu içtim o da etkiler mi etkilese de 9 gün çok değil mi sizce

Kizlar bir de ben önemli olan bir şeyi fark ettiğimi düşünüyorum. Kimyasal olan ay prolaktinim biraz yüksek olduğu için dostineks kullanmıştım. Sonraki aylar arada bir incir fln biseyler yedim düzenli. Meğersem o prolaktini yükseltiyor. Kas yapalim derken bazen göz çıkartabiliriz. Benim gibi prolaktin yükselme eğilimli iseniz bitkileri ve gıdaları dikkatli tuketseniz daha iyi olabilir

Ben soğan suyu falan hiç içmedim korkumdan etkiler mi bilemem hiç canım . Ama hamileyken pik gösteriyor ovulasyon testi .ben şuan hala yapıyorum pik mesela

Mesela şuan çıkan aynı böyle

Eklentiler

• 1FAEDD32-4182-49B3-9823-DEB5D03E9ACD.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 84
Mesela şuan çıkan aynı böyle
Kapağı açık olan bata iki gün kala diğeri döngü ortasında ben ikisini de yumurtlama olarak değerlendirdim

Eklentiler

• 20210707_163859.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 85
  • 20210707_163845.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 81
Cnn benim dua et herseyde bir hayır vardır elbet üzülme ben sana ikinci hamileliğinde yaşadıklarımı anlatayım 2 yaşında bir kızım vardı 2016 agustosunda itibaren 2. Cocuk istiyorduk benle esim ugrastik tam 9 ay boyunca 2017 mayista hamile oldugumu ogrendim ve ikizlere ama nasil mutlu olduk cok sukur dedik bunca ay ugrastik ama Rabbim bize iki bebis nasip etti dedik tabi sevincimiz cok surmedi yeni 1 aylık hamileyken kizimin genzinde tümör olduğunu öğrendik yikildik hemde 3 sene uğraştık biz Sanlıurfa da yaşıyoruz kizimin durumu kötü olunca Ankara da tedavi olması gerekti tabi ben ve bütün aile yikildik ben 3 yıl boyunca kizimin kizimin tedavileri sirasinda hic yanında olamadim hamileydim ve iki bebek taşıyordum eşim kayinvalidem bebekleri düşünüp onlarida riske atmamam için hep onlar ilgilendiler kızımla sürekli ankara ya gidip 20 gün bir ay kalıp tedavi görüp geliyorlar 10 15 gun yanimda kalıp gidiyorlardı ben dogum yaptigimda bile yanimda degillerdi digum yaptiktan 15 gun sonra gelebildiler yanima ve sonra turkiye de tedavinin yapılamayacağını söyleyip Almanya ya yönlendirdiler ve yine ben gidemedim ikizlerim 6 ayliklardi eşim ve kizim tek gittiler tam 1 yıl orada kaldılar geldiklerinde cocuklarim 1,5 yasindalardu ama öyle bir yiprandikki bütün aile herşey alt üst oldu ben 2. Çocuğu isterken bunları yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi kızım ölüme gitti ve son anda kurtuldu anlatılmaz birşey hala şuan yazarken bile ağlıyorum vallahi bütün ailede tramva oldu resmen önceden hep derdim olsun olsun ama isterken hayırlısıyla olmasını istemek gerekiyormus kızımdan hariç o sene kaynımın apandisiti patladı ameliyat oldu kardeşim marangoz iş yaparken elini makinada bırakıp kesti eşimin eli bilginden itibaren kesildi annem belinden ameliyat oldu babamın bütün vücudunu enfeksiyon kapladı ölümden döndü yani herşeyin hayırlısı Rabbim birşeyleri geciktiriyorsa guzellestiriyordur sabredip dua edip tevekkül etmek gerek hayırlısıyla istemek gerek biraz uzun oldu ama bende sizler için anlatıp hataya düşüp isyan etmeyelim sabredelim diyorum

Valla ben ikisini de değerlendirdim nolur nolmaz diye 9 gün gecikme var ikinci yumurtlamadan dolayi mi sogan kurunden dolayi mi yoksa bebisten dolayi mi çok fazla seçenek var

Bu arada çok geçmiş olsun ve basın sağolsun canim

Geçmiş olsun cnm dikkat et kenďine ve benide cabuk toparlanmaya bak

Ohh iyi yapmışın bi test mi yapsan şimdi artık ozaman
Kız bendeki şansa ne dersin 5 testten 3 u bozuk çıktı bence varsa da Rabbim öğrenmemi istemiyor doğru çıkan birini bat günü yaptım negatifti ilk idrarda daha net gösterir diyorlar yarın yapacağım diğerini de ama tek çizgi görünce insanın canı sıkılmıyor değil...

Bi de burası grup mu damdan düşer gibi geldim de pek anlayamadım bu grup şeylerini ben daha yeniyim a dostlar buralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…