Sağol canım.darısı burda bekleyen tüm anne adaylarınaHadi hayirli olsun cok sevindim canim bulantin var mı?
Benim de ilk yumurtlama dongu ortasında Bi yerde oldu ama ovu testi yaptım regle iki gün kala yine ikisi de hatta t daha koyuydu 9 Gun gecikme var teste de korkuyorum bat tarihinde yaptım negatifti Bi de soğan suyu içtim o da etkiler mi etkilese de 9 gün çok değil mi sizceEtkilemez sanırım canım ilk yumurtlamadan sayıyorlar burda okuduklarıma göreEğer yanlış hatırlamıyorsam
Ben soğan suyu falan hiç içmedim korkumdan etkiler mi bilemem hiç canım . Ama hamileyken pik gösteriyor ovulasyon testi .ben şuan hala yapıyorum pik meselaBenim de ilk yumurtlama dongu ortasında Bi yerde oldu ama ovu testi yaptım regle iki gün kala yine ikisi de hatta t daha koyuydu 9 Gun gecikme var teste de korkuyorum bat tarihinde yaptım negatifti Bi de soğan suyu içtim o da etkiler mi etkilese de 9 gün çok değil mi sizce
Valla ya bu kadar beslenmeye ve sorun olmamasına rağmen ovü döneminde nasıl yumurtayla sperm buluşmuyor anlamıyorumAy benim de 2.günümTam teçhizat ya o kadar iyiyiz ki
Peki sizin hemen gösterdi mi test benim bat günü yaptığım test negatiftiBen soğan suyu falan hiç içmedim korkumdan etkiler mi bilemem hiç canım . Ama hamileyken pik gösteriyor ovulasyon testi .ben şuan hala yapıyorum pik mesela
Benim yumurtlamadan 13.gün (çatlamadan 10.gün) kaset test çoook silik gördüm sonra bata 5gün kala kan testine 8.3 çıktı canımPeki sizin hemen gösterdi mi test benim bat günü yaptığım test negatifti
Kapağı açık olan bata iki gün kala diğeri döngü ortasında ben ikisini de yumurtlama olarak değerlendirdimMesela şuan çıkan aynı böyle
Ben yumurtlama günlerini değerlendirdim bide çatlamadan sonraki günü.benim yumurtlama 3 gün sürmüştüKapağı açık olan bata iki gün kala diğeri döngü ortasında ben ikisini de yumurtlama olarak değerlendirdim
Sanırım birinden biri tuttu benimBen yumurtlama günlerini değerlendirdim bide çatlamadan sonraki günü.benim yumurtlama 3 gün sürmüştü
Cnn benim dua et herseyde bir hayır vardır elbet üzülme ben sana ikinci hamileliğinde yaşadıklarımı anlatayım 2 yaşında bir kızım vardı 2016 agustosunda itibaren 2. Cocuk istiyorduk benle esim ugrastik tam 9 ay boyunca 2017 mayista hamile oldugumu ogrendim ve ikizlere ama nasil mutlu olduk cok sukur dedik bunca ay ugrastik ama Rabbim bize iki bebis nasip etti dedik tabi sevincimiz cok surmedi yeni 1 aylık hamileyken kizimin genzinde tümör olduğunu öğrendik yikildik hemde 3 sene uğraştık biz Sanlıurfa da yaşıyoruz kizimin durumu kötü olunca Ankara da tedavi olması gerekti tabi ben ve bütün aile yikildik ben 3 yıl boyunca kizimin kizimin tedavileri sirasinda hic yanında olamadim hamileydim ve iki bebek taşıyordum eşim kayinvalidem bebekleri düşünüp onlarida riske atmamam için hep onlar ilgilendiler kızımla sürekli ankara ya gidip 20 gün bir ay kalıp tedavi görüp geliyorlar 10 15 gun yanimda kalıp gidiyorlardı ben dogum yaptigimda bile yanimda degillerdi digum yaptiktan 15 gun sonra gelebildiler yanima ve sonra turkiye de tedavinin yapılamayacağını söyleyip Almanya ya yönlendirdiler ve yine ben gidemedim ikizlerim 6 ayliklardi eşim ve kizim tek gittiler tam 1 yıl orada kaldılar geldiklerinde cocuklarim 1,5 yasindalardu ama öyle bir yiprandikki bütün aile herşey alt üst oldu ben 2. Çocuğu isterken bunları yaşayacağım aklımın ucundan geçmezdi kızım ölüme gitti ve son anda kurtuldu anlatılmaz birşey hala şuan yazarken bile ağlıyorum vallahi bütün ailede tramva oldu resmen önceden hep derdim olsun olsun ama isterken hayırlısıyla olmasını istemek gerekiyormus kızımdan hariç o sene kaynımın apandisiti patladı ameliyat oldu kardeşim marangoz iş yaparken elini makinada bırakıp kesti eşimin eli bilginden itibaren kesildi annem belinden ameliyat oldu babamın bütün vücudunu enfeksiyon kapladı ölümden döndü yani herşeyin hayırlısı Rabbim birşeyleri geciktiriyorsa guzellestiriyordur sabredip dua edip tevekkül etmek gerek hayırlısıyla istemek gerek biraz uzun oldu ama bende sizler için anlatıp hataya düşüp isyan etmeyelim sabredelim diyorumEvet kesinlikle öyle. Evlendiğimden beridir ( 2 yıl)
okadar zor şeyler yaşadım ki kardeşimin kanser olduğunu öğrendik, onun tedavisi derken diğer kardeşim kolunu kırdı ameliyat oldu. Daha bunlar geçmemişken babamı kaybettim. Eşimle covid tedavisi için hastanede kaldık 2 hafta. Zor süreçlerden sonra bebiş gelsin artık dedik. O da gelmiyor bir türlüSanırım yaşanan bunca olayın stresi henüz beni kendime getiremedi.
Spermler içerde neler yaşıyolarsa artık bi türlü yollarını bulamıyolar kuzumValla ya bu kadar beslenmeye ve sorun olmamasına rağmen ovü döneminde nasıl yumurtayla sperm buluşmuyor anlamıyorum
Evet kesinlikle öyle. Evlendiğimden beridir ( 2 yıl)
okadar zor şeyler yaşadım ki kardeşimin kanser olduğunu öğrendik, onun tedavisi derken diğer kardeşim kolunu kırdı ameliyat oldu. Daha bunlar geçmemişken babamı kaybettim. Eşimle covid tedavisi için hastanede kaldık 2 hafta. Zor süreçlerden sonra bebiş gelsin artık dedik. O da gelmiyor bir türlüSanırım yaşanan bunca olayın stresi henüz beni kendime getiremedi.
Ohh iyi yapmışın bi test mi yapsan şimdi artık ozamanValla ben ikisini de değerlendirdim nolur nolmaz diye 9 gün gecikme var ikinci yumurtlamadan dolayi mi sogan kurunden dolayi mi yoksa bebisten dolayi mi çok fazla seçenek var
Geçmiş olsun cnm dikkat et kenďine ve benide cabuk toparlanmaya bakkuzum valla aynıyım gözümü açıyorum konuları kaçırıyorumm
Amanın kızlar kızlar ağustosa geçilmiş bilee
mavi hcg testi yaptıran arkadaş baya belirgin senin hiç yalancıktan gibi durmuyoo hayaleti kalmamış onunn
Kız bendeki şansa ne dersin 5 testten 3 u bozuk çıktı bence varsa da Rabbim öğrenmemi istemiyorOhh iyi yapmışın bi test mi yapsan şimdi artık ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?