Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzülme cnm benim herseyde bir hayır vardır elbet ıleriki zamanda daha güzel olacaknhersey cnm

Folidoce u doktor önerdi 2.aya döndüm. Folbiol da daha fazla miktar olarak diye biliyorum imkanınız varsa folidoce almanızı öneririm farklı marka kullananlarda var
Folidoce da ekstra b12 de var geneld eçoğundada oluyor zaten

Hahahahah anne saatinin kralını yapıcaz sen ne diyosunnnn Bu kadar beklemişiz yapmasa mıydık?

Kız yanlış anlama ha internette senin yazdığına benzer konularda gördüm de en azından 11 ine kadar gebelik şüphem varsa da kafamda dursun diye yazdım umut fakirin ekmeği bacım
Hahahah kız ben beta 0 ken makine yanlıştır ya diyen insanım Kızçeler bi baksın bakalım ne dicekler kür falan yapma ama bence varsada zarar vermesin bebişi kuzu

9. Döngü günü henüz yumurtlama yok sanırım, ilk kez testleri deniyorum

Eklentiler

• A42E0BD1-DFBB-4A3C-A715-D80E1915CEDA.webp
    61,9 KB · Görüntüleme: 42
Hahahah kız ben beta 0 ken makine yanlıştır ya diyen insanım Kızçeler bi baksın bakalım ne dicekler kür falan yapma ama bence varsada zarar vermesin bebişi kuzu
Ya hata ettim düzenli dongum de şaştı kaldı ama is isten geçti artık daha yapmam zaten sütten ağzı yanan ....

Ben pek araştırmamıştım açıkçası eczaneden hangisini önerirlerse almıştım ama bu bitince folidoce alayım şimdi baktım da dediğin gibi çoğu kişi onu kullanıyor vitamin eksiği varsa belki onu da giderir

Değerlerine hormon ve vitamin detaylı olarak asm ler bakıyo kuzu bi baktır istersen sabah 9-10 da alıyolar kan

Ovulasyon testi yapmak 2 saat susuz beklemek falan beni çok yordu 50 li siparos vermistim bide bu ay 4 tane test yaptım bıraktım piki yakalayıp

Değerlerine hormon ve vitamin detaylı olarak asm ler bakıyo kuzu bi baktır istersen sabah 9-10 da alıyolar kan
Olabilir canım bir bakayım da bu ay belki baktırırım erken teşhis :) ay valla yorucu süreçmiş cidden ya stres yapmıyorum ama yok yumurtlama bekle yok adet bekle işin kötüsü adetim bazen ileri atar benim negatif gör bide onu bekle aman Allah aman bekarlık sultanlıkmış adet düzeninimi bile takip etmezdim kendiliğinden gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…