- 3 Haziran 2021
- 2.079
- 2.338
- 53
Üzülme cnm benim herseyde bir hayır vardır elbet ıleriki zamanda daha güzel olacaknhersey cnmSelam kızlar benim HCG değerim 5 günde 290'dan 514'e çıkabilmiş ondan 2 gün sonra da düşüşe geçtiğini gördükmaalesef sağlıklı değil gebeliğim, doktor kimyasal ya da dış gebelik olabilir dedi takip edecek Hali canım beni silebilirsin listeden
Folidoce u doktor önerdi 2.aya döndüm. Folbiol da daha fazla miktar olarak diye biliyorum imkanınız varsa folidoce almanızı öneririm farklı marka kullananlarda varKızlar ben 1 kutu kutu folbiol kullandım. 1 tane kaldı yarın bitiyor. Tekrar aynısını mı alayım yoksa değiştireyim mi var mı önerdiğiniz folik asit? Sağlık ocağı da folidoce önerdi. Bazısı gebelik öncesi ağır oluyormuş dikkatli alın diyorlar ne yapayım sizce?
HahahahahAyyy şu doğum yapan herkesin birden pedagog kesilmesi beni rahatsız ediyor, instagramda herkesin her konuda fikri oluyor birden. Bir de şu anne saatiiii paylaşımlarına ayar oluyorum, inşallah öyle birisi olmam ibret alıyorum şuan
Ben demiştim etkiler diye kızlar öyle yazmıştı diye hatırlıyorumEtkilemez sanırım canım ilk yumurtlamadan sayıyorlar burda okuduklarıma göreEğer yanlış hatırlamıyorsam
Napalım kız içerde ışıklı yol mu döşeyelim onlaraSpermler içerde neler yaşıyolarsa artık bi türlü yollarını bulamıyolar kuzum
Nasip olmayınca olmuyor demek ki yoldan şaşıyorlarSpermler içerde neler yaşıyolarsa artık bi türlü yollarını bulamıyolar kuzum
Ben olsam bırakmam ya hemen olacak diye garanti mi vargünaydın kızlaaar
Sigorta yaptım 4 ay hamile kalmamam gerekiyor ya şimdi kesin korunmamaya devam edersek olur bu bebekKafamda istemicem ya
Kız yanlış anlama ha internette senin yazdığına benzer konularda gördüm de en azından 11 ine kadar gebelik şüphem varsa da kafamda dursun diye yazdımBen demiştir etkiler ye kızlar öyle yazmıştı diye hatırlıyorum
Hahahah kız ben beta 0 ken makine yanlıştır ya diyen insanımKız yanlış anlama ha internette senin yazdığına benzer konularda gördüm de en azından 11 ine kadar gebelik şüphem varsa da kafamda dursun diye yazdımumut fakirin ekmeği bacım
Çok uzak değil yaklaşıyor yaklaşmakta olaannn9. Döngü günü henüz yumurtlama yok sanırım, ilk kez testleri deniyorum
Yarın aynı saatte deneyeceğimÇok uzak değil yaklaşıyor yaklaşmakta olaannn
Ya hata ettim düzenli dongum de şaştı kaldı ama is isten geçti artık daha yapmam zaten sütten ağzı yanan ....Hahahah kız ben beta 0 ken makine yanlıştır ya diyen insanımKızçeler bi baksın bakalım ne dicekler kür falan yapma ama bence varsada zarar vermesin bebişi kuzu
Ben pek araştırmamıştım açıkçası eczaneden hangisini önerirlerse almıştım ama bu bitince folidoce alayım şimdi baktım da dediğin gibi çoğu kişi onu kullanıyor vitamin eksiği varsa belki onu da giderirFolidoce u doktor önerdi 2.aya döndüm. Folbiol da daha fazla miktar olarak diye biliyorum imkanınız varsa folidoce almanızı öneririm farklı marka kullananlarda var
Folidoce da ekstra b12 de var geneld eçoğundada oluyor zaten
HosgeldinBi de burası grup mu damdan düşer gibi geldim de pek anlayamadım bu grup şeylerini ben daha yeniyim a dostlar buralarda
Ay darısı başıma adet olamadım ki yumurtlayımYarın aynı saatte deneyeceğim
Değerlerine hormon ve vitamin detaylı olarak asm ler bakıyo kuzu bi baktır istersen sabah 9-10 da alıyolar kanBen pek araştırmamıştım açıkçası eczaneden hangisini önerirlerse almıştım ama bu bitince folidoce alayım şimdi baktım da dediğin gibi çoğu kişi onu kullanıyor vitamin eksiği varsa belki onu da giderir
Beklenen bat ikinci yumurtlamadan sonra 11 temmuz birinci yumurtlama 9 gün geçti 3 aydır takip ederek istiyorum tam mi bilgilerHosgeldin
Olabilir canım bir bakayım da bu ay belki baktırırım erken teşhis :) ay valla yorucu süreçmiş cidden ya stres yapmıyorum ama yok yumurtlama bekle yok adet bekle işin kötüsü adetim bazen ileri atar benim negatif gör bide onu bekle aman Allah amanDeğerlerine hormon ve vitamin detaylı olarak asm ler bakıyo kuzu bi baktır istersen sabah 9-10 da alıyolar kan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?