Nerden aldın canım testiOvulasyon testi yapmak 2 saat susuz beklemek falan beni çok yordu 50 li siparos vermistim bidebu ay 4 tane test yaptım bıraktım piki yakalayıp
Kuzu o çileye katlanmayım diye sabah ilk idrardan sonra ekstra 2 saat daha susuz kalıyorum aonra gün içinde lıkır lıkırOvulasyon testi yapmak 2 saat susuz beklemek falan beni çok yordu 50 li siparos vermistim bidebu ay 4 tane test yaptım bıraktım piki yakalayıp
Bana doktor bele mavi gutulu bisey verdiBen pek araştırmamıştım açıkçası eczaneden hangisini önerirlerse almıştım ama bu bitince folidoce alayım şimdi baktım da dediğin gibi çoğu kişi onu kullanıyor vitamin eksiği varsa belki onu da giderir
Teşekkür ederim cevap verdiğin için devlet hastanesi bakıyorum regl 2.3. gitmek lazim diye yok yok sağlık ocağına alabilirim en azindan teşekkürlerEvet yapıyor hormonda bakıyor
Anamm rahmimi hazırlıyormuş kafam karıştı şuannn cazip geldi buBana doktor bele mavi gutulu bisey verdicanim inofolic kombi yazmıştı doktor bana rahmi de hazırlar demişti gebelik öncesiyse
Trendyoldan canimNerden aldın canım testi
Aynen bende öyle yaptım 4 gun ama o bile zor geldi saate bakıp durdumKuzu o çileye katlanmayım diye sabah ilk idrardan sonra ekstra 2 saat daha susuz kalıyorum aonra gün içinde lıkır lıkır
Aynen canim bende 50 adet vermistim iki ayda 15 tane kullanmisimOvulasyon testi yapmak 2 saat susuz beklemek falan beni çok yordu 50 li siparos vermistim bidebu ay 4 tane test yaptım bıraktım piki yakalayıp
Yok olmadı benim rahim çok hazırlandı ama .. Ben sogam kuru de denedim şuan 9 günlük gecikme var iki kere yimirtlatti beniAnamm rahmimi hazırlıyormuş kafam karıştı şuannn cazip geldi bugebelik oldu mu peki sonrasında
Ya olursa o zaman 3.343 tl yancakBen olsam bırakmam ya hemen olacak diye garanti mi var
Önemli olan senin sağlığın canım benim çok geçmiş olsunEvet kızlar kan sonucumu aldım .negatif7 adet gebelik testi pozitifken hemde ve kanda 2.30 du bata 1hafta vardı .idrarda protein cıkmıs .böbrekler işlevini yapmıyo demekmiş .vücudumda böyle bi karmasa varkende hamile sanmıs kendını benıde umutlandırmıs neyse hayırlısı acilen dahiliyeye git sakın bekleme tedavı olmam gerek dedi saglık ocagındaki doktor
Ben bugün tekrar baktırıcaktım yarın direk 9-10 da gel dedi ama hormonda bakıcaklar adetin 3.günü gidicem meselaTeşekkür ederim cevap verdiğin için devlet hastanesi bakıyorum regl 2.3. gitmek lazim diye yok yok sağlık ocağına alabilirim en azindan teşekkürler
Hangi marka aldın canım bu ay bende alayımTrendyoldan canim
Jannam sen hsg çektirdin mi kuzumYa olursa o zaman 3.343 tl yancak
Folik asit olarak mı verdi doktor canım ben şimdi doktor yazmadan alsam herhangi bir yan etki falan yapar mı birde pko olanlar kullanıyor sanırım bunuYok olmadı benim rahim çok hazırlandı ama .. Ben sogam kuru de denedim şuan 9 günlük gecikme var iki kere yimirtlatti beniikinci yumurtlama tarihinden sonra sayiliyormus sanırım bat. bat 11 inde benim ikinci yumirtlamaya gore, ilkine gire 9 gün geçti .
Kız öyleyse bende inofolic alıyım benimkide hazırlansın hahah belli ki 3 aydır pek hazırlamadı zaaaaarrrAnamm rahmimi hazırlıyormuş kafam karıştı şuannn cazip geldi bugebelik oldu mu peki sonrasında
1,20Kaç çıktı değeriniz
Hahaha ya şimdi baktım da pco olanlara vermiş doktor hep gerçi bende doktorlar pco oladabilir olmayadabilir net değil demişti en son gittiğim yok demişti onlarda bilmiyor kafam karıştı şuan folik asit mi bu yoksa normal hap mıKız öyleyse bende inofolic alıyım benimkide hazırlansın hahah belli ki 3 aydır pek hazırlamadı zaaaaarrr
Evet bende pko yoktu doktora gittim çocuk için. ben ankilozan spondilit hastasıyım 2 yıldır hap alıyorum dedim nolur nolmaz bi de doktor baksın sende kist mist yok şuan infertilite tanısı koyamam şu hapı al dedi pembe olanı alma maviyi al dedi o daha guvvetli dediFolik asit olarak mı verdi doktor canım ben şimdi doktor yazmadan alsam herhangi bir yan etki falan yapar mı birde pko olanlar kullanıyor sanırım bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?