Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana doktor bele mavi gutulu bisey verdi canim inofolic kombi yazmıştı doktor bana rahmi de hazırlar demişti gebelik öncesiyse

Anamm rahmimi hazırlıyormuş kafam karıştı şuannn cazip geldi bu gebelik oldu mu peki sonrasında
Yok olmadı benim rahim çok hazırlandı ama .. Ben sogam kuru de denedim şuan 9 günlük gecikme var iki kere yimirtlatti beni ikinci yumurtlama tarihinden sonra sayiliyormus sanırım bat. bat 11 inde benim ikinci yumirtlamaya gore, ilkine gire 9 gün geçti .

Önemli olan senin sağlığın canım benim çok geçmiş olsun

Folik asit olarak mı verdi doktor canım ben şimdi doktor yazmadan alsam herhangi bir yan etki falan yapar mı birde pko olanlar kullanıyor sanırım bunu

Kız öyleyse bende inofolic alıyım benimkide hazırlansın hahah belli ki 3 aydır pek hazırlamadı zaaaaarrr
Hahaha ya şimdi baktım da pco olanlara vermiş doktor hep gerçi bende doktorlar pco oladabilir olmayadabilir net değil demişti en son gittiğim yok demişti onlarda bilmiyor kafam karıştı şuan folik asit mi bu yoksa normal hap mı

Folik asit olarak mı verdi doktor canım ben şimdi doktor yazmadan alsam herhangi bir yan etki falan yapar mı birde pko olanlar kullanıyor sanırım bunu
Evet bende pko yoktu doktora gittim çocuk için. ben ankilozan spondilit hastasıyım 2 yıldır hap alıyorum dedim nolur nolmaz bi de doktor baksın sende kist mist yok şuan infertilite tanısı koyamam şu hapı al dedi pembe olanı alma maviyi al dedi o daha guvvetli dedi bi ton test yaptır dedi bende hiçbirini yaptırmadım hapı aldım hap ise yararsa diye 2 ay kullandım devlet ödemiyor 97 ₺ civarı bsiey . Söyle diyeyim diğer hastalığımdan dolayi doktor döngün bozulur dedi ama benim akıllı dongum 28 gun yerine 32 günde olmaya başladı yani bozulmadı ama arası açıldı onu düzeltti.28 e geri çekti Şuan alacagim amma coh pahali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…