- 22 Mayıs 2021
- 512
- 384
- 18
Ama nasıl olabilir ben randevu için aradım adet bitip kanallar temizlenince 1-2-3 gün sonra bitiminden dediler o adet görmeden mi gitmiş o xaman ?Hayır kuzum zaten istesemde bu gittiğim profesör çektirmezdi. Ki ben istemiyorum zaten suanda hsg. Daha önce hsg cekilen bi arkadasım var tavsiye etmiyor ilk 1 yıl dolmadan. Bide baska arkadasımın kız kardeşi hsg cekilmis kız meğersem o ara 2 aylık hamileymis. Doktor demis senın rahminde bir şey unutmuşlar. Meğersem bebekmis yani anlamamıslar bile. Bilmiyorum bence 1 sene olmadan cekilmemesi lazım.
Ben folidoce u yeni aldım balım 2.aya döndüm almasaydım buna dönebilirdim nasip bi dahaki ayaSen napacaksın alacak mısın bundan canım
Aynen bende ikinci kutuya dönücem onu alayım o zamanBen folidoce u yeni aldım balım 2.aya döndüm almasaydım buna dönebilirdim nasip bi dahaki aya
Bugun geldi malesef. Bi sonraki aya devam
diğer ay tutar canım inşallah...Ben bu ay elendim regl oldum.Bakalım bu sefer çatlamayı takip için test alacağım
Tesekkurler tatlım cok sagolÖnemli olan senin sağlığın canım benim çok geçmiş olsun
Aynen öyle bak hiç üzülmedim hayırlısı dedim sende öyle yap olur mu sabredınce mükafatı daha guzel olurKuzum canını sıkma bana dediğin gibi herşey nasip önümüzdeki ay İnşallahHerşeyin başı sağlık ve sağlıklı evlat
İyi yapmışsın ben de iki farklı doktor denedim genel kontroller için ikisi de çok tutarlıydıBir kere baska doktora göründğm canım
Evett baska bir sey sanmıssaka gibi
Haklısın kuzum Allah en iyi vakti bilirAynen öyle bak hiç üzülmedim hayırlısı dedim sende öyle yap olur mu sabredınce mükafatı daha guzel olur
İnşallah canım.diğer ay tutar canım inşallah...
Dogrudur benimkide folik asit te var ayrı kullanmiyorumBugün gittim doktora b 12 den bahsettim
"Folik asitte zaten b12 var gebelik öncesi kesinlikle ektra b12 kullanımını önermiyoruz tam kan vitamin değerlerine ve hormon bakalım ektra yinede " dedi şoklardayım
Özellikle değerim 215 civarı dedim normal sınırın altında değil gebeliğe engelde değil dedi takma diyor adam
Folbiol çok ağır kullanma bence bidaha doğal olanlar tercihin olsun diofol,folidays,solgarın folikasit olanı öneririmYok ben eksiklik için değil canım gebelik öncesi için içiyorum ama eczane en uygunu o olur diye vermişti bana bilseydim almazdım. Folidoce daha mantıklı o zaman. İnofolic kombi öneren arkadaş oldu şimdi gebeliğe de hazırlıyormuş onu da alabilirim ikisi arasında kaldım kafam karıştı şuan
İyide hsg yi beta almadan yapmıyorlar ki, nasıl olmuş o iş çok ilginç.adet biter bitmez 3 gün içerisinde çekiyorlar ve beta bakiyorlar adetkende çekmeden önce.Evett baska bir sey sanmıssaka gibi
İnşallah canımÜzülme cnm benim herseyde bir hayır vardır elbet ıleriki zamanda daha güzel olacaknhersey cnm
Amin cnm benim herşey çok guzelmolacak insAllahİnşallah canımHepimiz için hayırlısı olur umarım inşallah daha fazla beklemeyiz hiçbirimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?