Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ama nasıl olabilir ben randevu için aradım adet bitip kanallar temizlenince 1-2-3 gün sonra bitiminden dediler o adet görmeden mi gitmiş o xaman ?

Kızlar selam idrarımdan pembe sıvı geliyordu 1 hafta önce.
bugün gittim enfeksiyon var böbrek kumu da olabilir dedi . Bunlar da bebeğe engel mi acaba
Kaç aydır kasıklar ağrıyordu Zaten meğer enfeksiyon muş

Hali canım ben erken adet oldum. Dünden beri kahverengi leke geliyordu. Şimdi adet oldum. 9 temmuzdu bat. Beni de silebilirsin. Bir süre buraya falan hiç bakmayacağım. Bu ay ciddi anlamda umutlandım, belirti falan hissettim. Bir süre mola vermem daha iyi olacak gibi, psikolojik olarak hiç iyi değilim. Herkese kucak dolusu sevgiler

Dogrudur benimkide folik asit te var ayrı kullanmiyorum

Folbiol çok ağır kullanma bence bidaha doğal olanlar tercihin olsun diofol,folidays,solgarın folikasit olanı öneririm

Evett baska bir sey sanmıs saka gibi
İyide hsg yi beta almadan yapmıyorlar ki, nasıl olmuş o iş çok ilginç.adet biter bitmez 3 gün içerisinde çekiyorlar ve beta bakiyorlar adetkende çekmeden önce.

Kızlar bata son 5. Yine dayanamayıp yapılan bir erken test ve yine sonuç cortingen olsaydı çıkardı dımıaşırı doz karın ağrısı.geliyor ya regl belli. Sol gözümde kirpik diplerim batıyor. Başım filan zonkluyor valla. Erken olacak galiba bide. Ya çok yoruldum cidden aylardır bu durum çok yıpratıcı. Allah'ım var tabiki bir bildiği ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…