- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.960
- 158
- 27
Benim bebe time çok silik değildi aslında.. Baya da belliydi ama negatifmiş... Benimde 2.90 çıkmıştıHangi test bilmiyorum ama örneğim ben miratec erken gebelik denemiştim, beta 1,25 silik çıktı ki bu çok normal oluyor ama gebelik yoktu tabi. Biz hemen umutlanıyoruz ama aslında silik vb yanıltıcı oluyor
Bugün benim de negatif çıktı. Benim de 7 gün var ama predictor bulamadım, comfort diye bir testle denedim. Cuma predictorla deneyip umutları bitiricemKızlar bata son 5. Yine dayanamayıp yapılan bir erken test ve yine sonuç cortingenolsaydı çıkardı dımı aşırı doz karın ağrısı.geliyor ya regl belli. Sol gözümde kirpik diplerim batıyor. Başım filan zonkluyor valla. Erken olacak galiba bide. Ya çok yoruldum cidden aylardır bu durum çok yıpratıcı. Allah'ım var tabiki bir bildiği ama..
Ben bütün gebelik testlerimi bitirdimBugün benim de negatif çıktı. Benim de 7 gün var ama predictor bulamadım, comfort diye bir testle denedim. Cuma predictorla deneyip umutları bitiricemya bu test için batı beklesek ya, ne aceleciyiz
Yarın olsada ovü testine son versem çişimle oynamaktan gına geldi
Ya bende sıfır belirti. Yumurtlama sonrası bir gögüs hassasiyeti vardı. O da gitti. Yok arkadas belirti de yokBen bütün gebelik testlerimi bitirdimBat a kadar test almadan beklicem. Zaten bu ağrılar filan çok enteresan. Erken regl olcam sanki bu acelecilik valla aylardır yedi bitirdi beni. Senin Bat benden daha sonra. Sende umut daha çok var canım..
Hiç bu kadar çok muhatap olmamıştık bu meretle
Sıcakta bide hahhaaYarın olsada ovü testine son versem çişimle oynamaktan gına geldi
Allahım darısı başımaBende iptalim reglim geliyor pembe pembe gelmeye başladı bi kac saate sökülürüm
Ayyyy ilk defa bu kadar tam yaptım bitirmeye çalışıyorum ki önümüzdeki ay yapmıyım böööö geldiiiiiiSıcakta bide hahhaa
Darısı başıma derken regl mi canimAllahım darısı başıma
Sıcakta ilişkide zor of vıcık vıcık valla usandım bendeAyyyy ilk defa bu kadar tam yaptım bitirmeye çalışıyorum ki önümüzdeki ay yapmıyım böööö geldiiiiii
Canım folidoce alabilirsin benim eşim de dr onu alıyor bana folik ve b12 takviyesi yeterli diyor ben ekstra multivitaminler aldığımda karşı çıkıyor fazlası zarar her şeyin diyeKızlar ben 1 kutu kutu folbiol kullandım. 1 tane kaldı yarın bitiyor. Tekrar aynısını mı alayım yoksa değiştireyim mi var mı önerdiğiniz folik asit? Sağlık ocağı da folidoce önerdi. Bazısı gebelik öncesi ağır oluyormuş dikkatli alın diyorlar ne yapayım sizce?
Yani ağır dedikleri de o işte kontrolsüzce doktora danışmadan ek takviye almak da mantıklı değil folik asitte b12 de fazlası idrarla atılıyormuş zaten ama diğerleri öyle değil riske atmamak lazımCanım folidoce alabilirsin benim eşim de dr onu alıyor bana folik ve b12 takviyesi yeterli diyor ben ekstra multivitaminler aldığımda karşı çıkıyor fazlası zarar her şeyin diyeocean mummy almıştım mesela demir de var içinde fazlası zararlı oluyormuş gebeliğe hazırlıkta folik yeterliymiş diğer değerlerin iyiyse bi sıkıntı yoksa folidoce al ben 4 aydır onu kullanıyorum.
Yani ağır dedikleri de o işte kontrolsüzce doktora danışmadan ek takviye almak da mantıklı değil folik asitte b12 de fazlası idrarla atılıyormuş zaten ama diğerleri öyle değil riske atmamak lazımCanım folidoce alabilirsin benim eşim de dr onu alıyor bana folik ve b12 takviyesi yeterli diyor ben ekstra multivitaminler aldığımda karşı çıkıyor fazlası zarar her şeyin diyeocean mummy almıştım mesela demir de var içinde fazlası zararlı oluyormuş gebeliğe hazırlıkta folik yeterliymiş diğer değerlerin iyiyse bi sıkıntı yoksa folidoce al ben 4 aydır onu kullanıyorum.
Yaaaa, üzüldüm cabm senin adına,evet bugün kan vwrdim 106 çıktı 4 haftalık benim telefon uygulamma göreBende o testten yaptım 2 ay önce kocaman pozitif çıktı ondan sonra heyecanla gittim kan verdim meğer negatif miş. Kan verdiniz mi o yüzden merak ettim
Yaaa herşeyin hayırlısı olsun canm benimYok bende doğru verceği tuttuneyim düz ki bu normal olsun zaten
Canım sen rahim filmi çektirmişmiydin onda nasıl seninde zorlamı sıvı verilmişti? Sağol canım onuda söylerim yaptıracağım zaman doktora.. Çok darlık varsa zaten yaparlar diye düşünüyorum histeroskopi.Canım benim de dar bu ay histeroskopi olucam ve transferim yapılacak . Benim asilamalarda bu darlık yüzünden boşuna gitti . Sana tavsiyem önce deneme aşılaması yapsın sonra sana hormon tedavisine başlasın . Histeroskopi gerekiyordur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?