- 22 Mayıs 2021
- 512
- 384
- 18
Aynen testler negatif gelince gözüm yollarda bi an önce oluyumda yeni aya yeni uumtlarla başlayımDar
Darısı başıma derken regl mi canim
Folbiol u kardeşimin doktoru 1 gün arayla kullan demişti keseyi görmeye gidinceKızlar ben 1 kutu kutu folbiol kullandım. 1 tane kaldı yarın bitiyor. Tekrar aynısını mı alayım yoksa değiştireyim mi var mı önerdiğiniz folik asit? Sağlık ocağı da folidoce önerdi. Bazısı gebelik öncesi ağır oluyormuş dikkatli alın diyorlar ne yapayım sizce?
Gayet normal 2-4 günde bir kan testi verip artışı kontrol edin.Kizlar ben bugün kan verdim beta hcg 106 çıktı, sizce normal değerde mi, bat 6 temmuz, yani dün regl gunumdu
Bir kutu bitirdim folbiol bilseydim almazdım valla şimdi folidoce alıcam yada inofolicFolbiol çok ağır kullanma bence bidaha doğal olanlar tercihin olsun diofol,folidays,solgarın folikasit olanı öneririm
Yaaa ben her gün kullandım bide inşallah zararı olmaz yaaFolbiol u kardeşimin doktoru 1 gün arayla kullan demişti keseyi görmeye gidince
Aynen canım ben 1 kutu kullandım folbiol ağır diyor herkes inşallah zararı olmaz şimdi folidoce alcamCanım folidoce alabilirsin benim eşim de dr onu alıyor bana folik ve b12 takviyesi yeterli diyor ben ekstra multivitaminler aldığımda karşı çıkıyor fazlası zarar her şeyin diyeocean mummy almıştım mesela demir de var içinde fazlası zararlı oluyormuş gebeliğe hazırlıkta folik yeterliymiş diğer değerlerin iyiyse bi sıkıntı yoksa folidoce al ben 4 aydır onu kullanıyorum.
Doktora danışmanım aynenn eczaneye sordum ağır olmasın gebelik öncesi diye de belirttim ama işte gene de saflık bende
Bazen eczanede ellerinde ne varsa onu veriyolar canım bu da folik diye. Ben bittikçe kutuyu götürüp aynısından diyorum öyle alıyorumDoktora danışmanım aynenn eczaneye sordum ağır olmasın gebelik öncesi diye de belirttim ama işte gene de saflık bende
Oda doğru olsan dert olmasan dertAynen testler negatif gelince gözüm yollarda bi an önce oluyumda yeni aya yeni uumtlarla başlayımOlamamakta dert
İnşallah çok güzel şeyler söylerSıcakta ilişkide zor of vıcık vıcık valla usandım bendecuma doktora gidicem bakalim neler dicek dua edin cok korkuyorum
Benim sonuc sonunda göründü kiz <0.2 yaziyor hehehwhahaAynen testler negatif gelince gözüm yollarda bi an önce oluyumda yeni aya yeni uumtlarla başlayımOlamamakta dert
Valla öyle gerçektenBazen eczanede ellerinde ne varsa onu veriyolar canım bu da folik diye. Ben bittikçe kutuyu götürüp aynısından diyorum öyle alıyorummemnunum ama hafif bi hap onu alman yeterli gelir.
Benimde 2.gunum hicbisi yapmıyorum obur ay doktora gidicem noluyosa olsun bu ay aman yeter=)Ay benim de 2.günümTam teçhizat ya o kadar iyiyiz ki
2 nin altı dediği bu mu ya Allah aşkına ayıptır kaç gün biz stres olduk şurda seni düşünemiyorum bileBenim sonuc sonunda göründü kiz <0.2 yaziyor hehehwhaha
4 haftalıkmış, ultrasonda kese göründü direkt, beta'ya bakmaya gerek kalmadıBeta 5 bin civarı olunca karından ultrasonda görünüyor
Daha varmış kiz silerim ne bu acele gelsinde heleHali Cim benide siler misin listeden adet gelicek 4 5 güne heralde hiç belirtide yok yine bu ay da boş geçti
Ahshehwjsjs bakıp duruyorum ben de bir değer var sandım ahahahaah2 nin altı dediği bu mu ya Allah aşkına ayıptır kaç gün biz stres olduk şurda seni düşünemiyorum bile
Canim çok üzüldüm Allah hayırlısını versin =///Selam kızlar benim HCG değerim 5 günde 290'dan 514'e çıkabilmiş ondan 2 gün sonra da düşüşe geçtiğini gördükmaalesef sağlıklı değil gebeliğim, doktor kimyasal ya da dış gebelik olabilir dedi takip edecek Hali canım beni silebilirsin listeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?