Amin canımAllah herkesle beraber bize de tekrar nasip etsin inşallah
Ayy valla bende aynı durumdayım şuan bat yarın bugün negatifi gördüm inşallah yarın en geç diğer gün gelirde onun stresi de eklenmez bana. Yeni aya hazırlık yaparız en azındanAynen testler negatif gelince gözüm yollarda bi an önce oluyumda yeni aya yeni uumtlarla başlayımOlamamakta dert
Sen regl oldun demi kuzu benim ya yarınnolcak premom a göre yada sonraki gün. Bazen kafam atıyo kendime yazık kapıcam çocuk defterini salcam kendimi diyorum. Cidden daha erken dediğim zamanlardaki kafamın huzurunu çok arıyorum ..Ahshehwjsjs bakıp duruyorum ben de bir değer var sandım ahahahaah
Hahaha sesli güldüm yaYarın olsada ovü testine son versem çişimle oynamaktan gına geldi
Kuzum adet düzensizliği varmıs 6 ay adet görmediği olmuşAma nasıl olabilir ben randevu için aradım adet bitip kanallar temizlenince 1-2-3 gün sonra bitiminden dediler o adet görmeden mi gitmiş o xaman ?
bu ay korunacağım kuzum ama ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip edip bakabilirimİyi yapmışsın ben de iki farklı doktor denedim genel kontroller için ikisi de çok tutarlıydıNe durumdasın bu ay ovulasyon takip yapacak mısın?
Çok sükür olmamısAynen şaka gibi ya peki bisey olmuşmu bebise
Gerçekten yaaa korunduğumuz zamanlar yada bekarlık ne rahatmış. Yok yumurtlama yok ovülasyon yok bulantı şişme gaz. Valla belirti aramaktan şiştim gebelikten değilSen regl oldun demi kuzu benim ya yarınnolcak premom a göre yada sonraki gün. Bazen kafam atıyo kendime yazık kapıcam çocuk defterini salcam kendimi diyorum. Cidden daha erken dediğim zamanlardaki kafamın huzurunu çok arıyorum ..
Bilmiyorm kuzum belki gittigi doktor cok savsak biridir. Öyle doktorlar var malesefİyide hsg yi beta almadan yapmıyorlar ki, nasıl olmuş o iş çok ilginç.adet biter bitmez 3 gün içerisinde çekiyorlar ve beta bakiyorlar adetkende çekmeden önce.
Ovulasyonu harcama bence yoksa dayanamayıp değerlendirme durumuna geçebilirsinKuzum adet düzensizliği varmıs 6 ay adet görmediği olmuş
bu ay korunacağım kuzum ama ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip edip bakabilirim
Çok sükür olmamıs
Ayy çok zor yaaaİnşallah çok güzel şeyler söylerBizim bu gece son değerlendirme sonra anlaşma yaptık 3 hafta hiç bişi yok hemde nasıl usandık yaaa bidee kayınvalidemler 1 aydır bizde düşün halimizi
O da doğru valla kasıma kadar dayanmam lazım nasıl olcek bilmiyorumOvulasyonu harcama bence yoksa dayanamayıp değerlendirme durumuna geçebilirsin
Bende idrara çıktıkça peceteye varla yok arası geliyor birşey daha tam sokülemedim ama bu ay da iptal canim@tonbaliklisalata @Pandus @gamzeolk @ELIF7007Maviesra @Parlakampul kızlar BAT gününüz durumlar.nedir?
Bu şekilde devam et biz zaten stresten hamile kalamıyoruz kasıma kadar strese devamO da doğru valla kasıma kadar dayanmam lazım nasıl olcek bilmiyorum
Bende folidoce kullanıyorum 2 kutuya geçtim. Bana doktor gebelik öncesi 3 ay kullan demişti. Şimdi şunu düşünüyorum. Öteki ay gebelik olmazsa 4 5 aylarda da kullanmaya devam etmeli miyimCanım folidoce alabilirsin benim eşim de dr onu alıyor bana folik ve b12 takviyesi yeterli diyor ben ekstra multivitaminler aldığımda karşı çıkıyor fazlası zarar her şeyin diyeocean mummy almıştım mesela demir de var içinde fazlası zararlı oluyormuş gebeliğe hazırlıkta folik yeterliymiş diğer değerlerin iyiyse bi sıkıntı yoksa folidoce al ben 4 aydır onu kullanıyorum.
Tabii bide o varHahaha sesli güldüm yayumurtlamayı beklemek batı beklemekten iyi ama gene de bat gelmek bilmiyor
Ayy çok zor yaaavala yumurta sonrası 2 kere belki ya yaptık ya yapmadık insana gına geliyor
Aa bu ay neden korunuyorsun jannam kaçırdığım bir seyler olmusKuzum adet düzensizliği varmıs 6 ay adet görmediği olmuş
bu ay korunacağım kuzum ama ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip edip bakabilirim
Çok sükür olmamıs
Heyecan öı stres mi gerginlik mi artık orasını Allah bilirTabii bide o varhergün yeni bi heyecan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?