Gebeliğe Hazırlık Temmuz 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen testler negatif gelince gözüm yollarda bi an önce oluyumda yeni aya yeni uumtlarla başlayım Olamamakta dert
Ayy valla bende aynı durumdayım şuan bat yarın bugün negatifi gördüm inşallah yarın en geç diğer gün gelirde onun stresi de eklenmez bana. Yeni aya hazırlık yaparız en azından

Ahshehwjsjs bakıp duruyorum ben de bir değer var sandım ahahahaah
Sen regl oldun demi kuzu benim ya yarınnolcak premom a göre yada sonraki gün. Bazen kafam atıyo kendime yazık kapıcam çocuk defterini salcam kendimi diyorum. Cidden daha erken dediğim zamanlardaki kafamın huzurunu çok arıyorum ..

Ama nasıl olabilir ben randevu için aradım adet bitip kanallar temizlenince 1-2-3 gün sonra bitiminden dediler o adet görmeden mi gitmiş o xaman ?
Kuzum adet düzensizliği varmıs 6 ay adet görmediği olmuş
İyi yapmışsın ben de iki farklı doktor denedim genel kontroller için ikisi de çok tutarlıydı Ne durumdasın bu ay ovulasyon takip yapacak mısın?
bu ay korunacağım kuzum ama ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip edip bakabilirim
Aynen şaka gibi ya peki bisey olmuşmu bebise
Çok sükür olmamıs

Gerçekten yaaa korunduğumuz zamanlar yada bekarlık ne rahatmış. Yok yumurtlama yok ovülasyon yok bulantı şişme gaz. Valla belirti aramaktan şiştim gebelikten değil

İyide hsg yi beta almadan yapmıyorlar ki, nasıl olmuş o iş çok ilginç.adet biter bitmez 3 gün içerisinde çekiyorlar ve beta bakiyorlar adetkende çekmeden önce.
Bilmiyorm kuzum belki gittigi doktor cok savsak biridir. Öyle doktorlar var malesef

İnşallah çok güzel şeyler söyler Bizim bu gece son değerlendirme sonra anlaşma yaptık 3 hafta hiç bişi yok hemde nasıl usandık yaaa bidee kayınvalidemler 1 aydır bizde düşün halimizi
Ayy çok zor yaaa vala yumurta sonrası 2 kere belki ya yaptık ya yapmadık insana gına geliyor

Bende folidoce kullanıyorum 2 kutuya geçtim. Bana doktor gebelik öncesi 3 ay kullan demişti. Şimdi şunu düşünüyorum. Öteki ay gebelik olmazsa 4 5 aylarda da kullanmaya devam etmeli miyim

Kuzum adet düzensizliği varmıs 6 ay adet görmediği olmuş

bu ay korunacağım kuzum ama ovulasyon testiyle yumurtlamamı takip edip bakabilirim

Çok sükür olmamıs
Aa bu ay neden korunuyorsun jannam kaçırdığım bir seyler olmus

Kizlar bu folik asidin hamile kalmaya bir etkisi yokmus hic bebegin gelisimi icin iyiymis sadece doğru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…